![]() |
e o pacaleala. nu vom stii niciodata daca lalaby e barbat sau femeie... eu i-am zis doamna, altii ii spun domn... iar el/ea, raspunde la fel, fara sa fie deranjat/a... pe mine de m-ar face cineva baiat, i-as da una... dar lalaby, tocmai deaia nu isi spune nici macar sexul ca sa ne induca pe noi in eroare si sa ne fraiereasca...
poate e...hemafrodit(a) sau un androgin... stie dracu... :)) |
lullaby (prefer sa-i modific acel username cel putin nefericit) e sigur tipa. Daca e tip, wow, sper sa nu ne intalnim niciodata :)) nu vreau sa fiu misogin, dar sa te ofusti la nu stiu ce acuzatii (atentie, numai cele legate de eva, regizor, ro-iff) si apoi sa incepi sa acuzi pe altii de cine mai stie ce e de o inconsecventa evident feminina. Si acum nu-mi sariti in cap, da?
stiu ca e foarte greu sa fii on/topic in cazul Eva, dar ce-ar fi sa revenim pe directie? :P |
???? Asta imi place la voi! Tare va mai infierbantati!
Si ce conteaza ce sunt? Si draga Do... am scris pe mai multe topicuri. Voi tot vreti sa ma legati de anumite filme si anumite persoane. Ghinion! |
Hey wait a sec! Nu spunea lalaby parca intr-un post in care ne ameninta cu procese ca are 53 de ani? Nu stiu unde vede lalaby ca ne infierbantam...mie mi se pare ca totul e aici in good spirit. Trust me, nu ai vrea sa vezi cum e cand erupe vulcanul, adica eu. Mi se intampla rar, dar cand explodez, momentul e memorabil :)).
|
Originally Posted by buticut:
vezuvico, vezuvico..... |
redevin off-topic pentru a va face sa incetati, tu, lullaby, si restul, o data pentru totdeauna cu joaca de-a "ce-o fi lalaby".
pentru cei care au uitat, inscrierea pe forumul cinemagia presupune precizarea unei adrese de mail reale, pentru primirea unui link de activare a contului. Ca administrator am acces la aceste informatii, prin urmare tu, lullaby stii acum ca stiu cine esti ;) prin urmare hai sa ne concentram pe cinema si s-o lasam mai moale cu platirea de polite. pentru ultima oara: de-acum ON-TOPIC |
De ce sunt unii cine...magicieni atat de curiosi sa afle identitatea user-ilor?
Are vre-o importanta daca sunt barbat sau altceva? Daca sunt cinefil sau cineast? |
Originally Posted by StefanDo:
|
All times are GMT +2. The time now is 05:52. |