Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92168)

buticut 10 Nov 2008 13:13

Originally Posted by Pauline Kael:

Interviul ma uit ,maine sper sa am timp...

:hmm:
http://www.youtube.com/watch?v=TG6_gmdlikQ
Recomand interviul cu multa caldura tuturor...daca aveti chef de o portie de ras :D. Mentionez din nou, Preparation H e crema pt hemoroizi,o sa vedeti voi contextul ;).
Cat despre soundtrack si ceilalti actori, o sa discut mai pe larg sfarsitul asta de saptamana,sunt pusa pe fuga zilele astea si trebuie sa plec in 5 minute :(.

E.Floares 10 Nov 2008 19:42

L-am vazut mai de mult, cand aparuse si filmul in Romania. Mai erau cateva in care Helena facea misto de Johnny, erau la o conferinta de presa, cred ca e usor de gasit...si parca in asta al carui link l-ai pus mai sus face reporterita o greseala referitoare la niste ani, urmand ca intr-un interviu viitor cu un alt reporter, Burton si Johnny sa-si aduca aminte de faza si sa rada de nebuni amintindu-si.

buticut 10 Nov 2008 21:07

Sunt o gramada :D...Uimitor cat se pot distra oamenii astia :D.Helena a fost intrebata ce s-ar intampla cu Johnny daca s-ar desparti ea de Tim,cine l-ar lua si ea a zis ca Tim l-ar putea pastra, ca rad la aceleasi glume :D. Tim a amintit la conferinta de presa ca de fapt sunt mai batrani decat par, ca lucreaza impreuna de 100 de ani :lol: .In aceeasi conferinta a fost sunat si i-a vibrat apoi telefonul la fund si a tresarit :D.Sau mai era un interviu cu o nemtoaica ce castigase la un concurs si scrisese un set de intrebari pentru ei.Fatuca, inspirata, il intreaba pe Johnny ce s-ar intampla daca s-ar trezi intr-o dimineata si ar vedea-o pe ea misunand in pat cu el :lol: :lol: .S-au prapadit de ras,Tim i-a spus ca probabil Johnny nu si-ar mai aminti ce facuse cu o seara inainte...

E.Floares 11 Nov 2008 09:55

Aia cu tipa nemtoaica nu stiu. Link pls. :D

buticut 14 Nov 2008 11:44

http://www.youtube.com/watch?v=lX-x0KMAAjw - there you go! Macar ii multumim fetei ca i-a facut sa rada,chiar daca ea a aratat ca o idioata :D.

E.Floares 14 Nov 2008 19:58

Nu inteleg nimic. Urasc germana!

M0n0 14 Nov 2008 23:14

Who doesn't? Am dat mai tare, poate poate o-i auzi ce zic aia in engleza sub dubul german.
Am auzit ceva despre blind date cu reporterita si au inceput sa rada....

buticut 15 Nov 2008 15:36

O sa vi-l traduc eu tot in cateva ore,cand o sa am timp

E.Floares 15 Nov 2008 18:06

Tradu-l in engleza, pe bune. Ca unele poante poate au inteles numai in engleza. Multumim. :)

Pauline Kael 25 Nov 2008 22:27

Ce ziceti de pustiul din film? Ce cusur are?Canta bine si avea o figura goth..

europe_east 06 Dec 2008 06:06

vazut si eu acest film - in parte si pentru ce am citit mai sus (mai demult).
mi-a placut, mult chiar, desi nu e genul meu de film o poveste cu mai mult de doua gaturi taiate, recunosc ca m-a prins. sunt de acord cam cu tot ce spune buticut mai sus. gasesc totusi stranie in film usuratatea cu care sunt tratate toate gaturile astea taiate... personal, constat ca am asteptari nerezonabile de la povesti tragice (cumva astept sa ma emotioneze intr-un mod mai profund- pe principiul daca-i bal, bal sa fie). daca as fi sa-i pun o eticheta, i-as zice ' metaphorical musical horror with a twist'. :D

buticut 09 Dec 2008 17:45

I swear,o sa revin,imi trebuie timp pentru topicul asta :love: si sunt cam prinsa cu treaba. Vroiam doar sa mentionez ceva ce imi scapase din cronica lui Pitbull...zice la un moment dat ca Johnny Depp a obosit,dar i-a scapat din vedere faptul ca Sweeney Todd - personajul e obosit si nu actorul. A nu se face confuzie!

pisicutaro 11 Dec 2008 19:52

eu personal n-am inteles mare lucru din filmu asta... foarte aiurea

E.Floares 11 Dec 2008 20:03

Nu e filmul aiurea pentru ca nu l-ai inteles tu.
E aiurea faptul ca nu l-ai inteles.

Pitbull 11 Dec 2008 21:04

Sau, mai bine zis:
Nu e filmul aiurea pentru cä nu l-ai înteles tu.
Nu l-ai înteles pentru cä e aiurea.

(Mai bine zis: nu "aiurea", doar modest. Si acum, E.Floares si Buticut iar se pun cu artileria pe mine. Da' eu nu mä supär, cä stiu cä n-o fac din räutate.)

Supastar 11 Dec 2008 22:12

deci vad k nu s-au intamplat multe de cand n-am mai intrat pe aici.

chiar putem continua cam de pe unde ramasesem: sweeney todd e misto, iar pitbull a dat gres cu verdictul sau! :P

buticut 11 Dec 2008 23:31

Originally Posted by Pitbull:

Sau, mai bine zis:
Nu e filmul aiurea pentru cä nu l-ai înteles tu.
Nu l-ai înteles pentru cä e aiurea.

(Mai bine zis: nu "aiurea", doar modest. Si acum, E.Floares si Buticut iar se pun cu artileria pe mine. Da' eu nu mä supär, cä stiu cä n-o fac din räutate.)

E aiurea faptul ca voi doi credeti ca e aiurea! :x
Pitbull,6 words for you:

SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!!

Pitbull 11 Dec 2008 23:36

Hello, Emi Floares! :)

buticut 11 Dec 2008 23:37

Emi Floares is not little...

...I supose :shock:
Apropo,ce te-a determinat sa te reintorci in terenul minat de aici?

Pitbull 11 Dec 2008 23:38

Emi Floares nu e your little friend? :?

Pisicutaro, she's cute.

All times are GMT +2. The time now is 14:23.