Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Un slogan pentru Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91724)

Neuptolem 20 Dec 2007 21:24

Originally Posted by erectia eunucului:

Ultima tentativa :Cinemagia-afla ce merita sa piratezi.
Nu arde gazu 'aiurea ,arde un dvd cu ultimul Tarantino.

Asta ar fi mers daca in loc de 2 randuri ai fi scris 10-20. :D De ce te-ai oprit? Incepusei bine. :?

Cazeemeer 21 Dec 2007 01:06

Originally Posted by Prietena copywriterita a Gloriei:

17) CineMagia - Lumea e iluzie. Filmul e magie. (Prospero)
"Lumea e iluzie. Filmul e magie." Asta e chiar misto, desi un pic arogant, intr-adevar.

Arogant? Eu chiar nu vad aroganta, avand in vedere ca nu site-ul e pus in opozitiie cu lumea. Filmul e pus in opozitie, si cred ca e relativ comuna tendinta diversilor artisti de a considera ca arta lor transcede experienta umana comuna si ca ii e chiar superioara. Nu vad de ce un site dedicat filmului nu si-ar asuma o afirmatie de genul asta.

Neuptolem 21 Dec 2007 01:15

Originally Posted by Cazeemeer:

tendinta diversilor artisti de a considera ca arta lor transcede experienta umana comuna si ca ii e chiar superioara

:sick:
Artistic, corect! Publicitar, pe dinafara!
Arta advertisingului consta in verzisori si impact pozitiv, percutant, nu in premii, diplome si recenzii faimoase.

Ambra Blu 27 Dec 2007 18:52

Originally Posted by Gloria:

in ce sens veste proasta? banarea unui user a carui singur aport recent sunt cuvintele obscene si ineptiile - nu poate fi decat o veste buna. nu-mi dau seama nici eu ce s-a intamplat cu raptor; si eu il stiam de baiat bun: o fi avand probleme cu vreo fata; ca prea e recurenta in mesajele lui tema sexuala...

Domnisoara Sauciuc, vedeti ca iar scrieti prost si va da lumea rusine: corect este 'banarea unui user al carui singur aport...'

Pitbull 27 Dec 2007 23:06

Originally Posted by Ambra Blu:

va da lumea rusine

Asta-n ce limbä e? :?

Ambra Blu 28 Dec 2007 01:17

În jobelin, bã.

Et merde merde dit Pantagruel, qu'est-ce que veut dire ce fou ? Je crois qu'il nous forge ici quelque langage diabolique, et qu'il nous ensorcelle comme un sorcier.

There are few who can. The language is the that of Mordor, which I will not utter here.

Pitbull 28 Dec 2007 10:42

Mersi, acum stiu.

Neuptolem 02 Jan 2008 15:24

Originally Posted by Gloria la 'autori articole':

we are here to make a difference

L-ai gasit??? :w00t:

Gloria 08 Jan 2008 13:03

good point; dar,...totusi... cred ca e prea generalist; si nici nu stiu cat e de original

djinjis 06 Feb 2008 23:16

nu prea va descurcati, ce de lame-arii... nu cred ca va mai trece cineva pe aici dar, quien sabe...

Cinemagia- cinema, cineva, candva.

poate cam elevat pentru gusturile voastre cu iz de mici si bere (cinemagia, vis-a-vis e beraria) dar, asta este ceea ce se cheama un slogan.

LAKERBOT
(contemptuous)
Humiliation!

redmen 07 Feb 2008 00:38

Cinemagia - Locul unde filmele vorbesc !

seven7seven 07 Feb 2008 10:28

Originally Posted by djinjis:

nu prea va descurcati, ce de lame-arii... nu cred ca va mai trece cineva pe aici dar, quien sabe...

Cinemagia- cinema, cineva, candva.

poate cam elevat pentru gusturile voastre cu iz de mici si bere (cinemagia, vis-a-vis e beraria) dar, asta este ceea ce se cheama un slogan.

LAKERBOT
(contemptuous)
Humiliation!

Lasand la o parte tonul si atitudinea ta, si judecand obiectiv sloganul - imho, sucks. Elevat? O fi. Dar nu e catchy, nu are savoare, nu e nici original. Ce are si eu nu vad? No reason to act smug about it. :sleep:

djinjis 07 Feb 2008 14:29

sevene elevene, lasand la o parte sloganul si judecand obiectiv tonul si atitudinea ta...
dupa cum afirmi, am plagiat sloganul si nici nu e bun. foarte interesant. ce ghinion pe mine sa copiez tocmai ceva nereusit, neh?
sau ce ghinion pe tine sa faci doua afirmatii care se contrazic una pe alta.
doamne, si tocmai cand te credeai atat de destept...ahh...
in ultima vreme ne-ati onorat cu prezenta...dar...numai cu prezenta.
ca n-are savoare de mici, recunosc...
I'm acting smug... you see now, why?

un magar mare ce-o ascultase,
si ca un aspru judecator
capul pleostise, ridicase
cate-o ureche, a favor...

iesi-nainte cu-o povata
si c-o neroada-ncredintare
-am fost, ii zise, aici de fata
dar, zau nu-mi place a ta cantare

cu toate-acestea, am nadejdi bune
de nu-ti pare lucru prea greu
la niste reguli a te supune
luand pilda cantecul meu

si incepu cu bucurie
un cantec jalnic, necioplit
incat la aspra-i armonie
toata padurea s-a-ngrozit.

sper ca vei invata cate ceva din aceasta fabula, si mai cate cineva care s-a trezit talentat si vehiculeaza versuri de factura ieftina dar abundent, lately...
it's a good day to die

seven7seven 07 Feb 2008 19:44

Originally Posted by djinjis:

sevene elevene, lasand la o parte sloganul si judecand obiectiv tonul si atitudinea ta...
dupa cum afirmi, am plagiat sloganul si nici nu e bun. foarte interesant. ce ghinion pe mine sa copiez tocmai ceva nereusit, neh?
sau ce ghinion pe tine sa faci doua afirmatii care se contrazic una pe alta.
doamne, si tocmai cand te credeai atat de destept...ahh...
in ultima vreme ne-ati onorat cu prezenta...dar...numai cu prezenta.
ca n-are savoare de mici, recunosc...
I'm acting smug... you see now, why?

un magar mare ce-o ascultase,
si ca un aspru judecator
capul pleostise, ridicase
cate-o ureche, a favor...

iesi-nainte cu-o povata
si c-o neroada-ncredintare
-am fost, ii zise, aici de fata
dar, zau nu-mi place a ta cantare

cu toate-acestea, am nadejdi bune
de nu-ti pare lucru prea greu
la niste reguli a te supune
luand pilda cantecul meu

si incepu cu bucurie
un cantec jalnic, necioplit
incat la aspra-i armonie
toata padurea s-a-ngrozit.

sper ca vei invata cate ceva din aceasta fabula, si mai cate cineva care s-a trezit talentat si vehiculeaza versuri de factura ieftina dar abundent, lately...
it's a good day to die

Nu ca m-as da mai avizat, dar am citit (si practicat) mai mult marketing decat dai tu de inteles ca ai fi dat peste, coreland sloganul cu publicul tinta. Ce-ai mai scris tu acolo, shrug - ne concentram aici pe sloganul cu pricina, nu pe caracterul meu - care, o fi asa cum spui tu, mea pulpa (dreapta).

djinjis 07 Feb 2008 21:20

"Nu ca m-as da mai avizat, dar am citit (si practicat) mai mult marketing decat dai tu de inteles ca ai fi dat peste"

sweetheart, inceteaza sa te mai contrazici, faci chestia asta sa fie mult prea usoara... plus, e un obicei cam nereusit, ca scobitul in nas.

"coreland sloganul cu publicul tinta" as prefera sa corelez publicul tinta cu sloganul, I like my way better.

publicul tinta - cine e ei? cvasi intelectuali, artisti ratati, studenti, elevi, gospodine, si asa mai departe, dar toti uniti de aceleasi iluzii, ca au veleitati estetice. ergo, un slogan clever ar trebui sa fie mai eficient decat ala care-ti vinde berea, pentru ca pana la urma marfa eftina se-mpute repede pe meleagurile astea (nu destul de repede totusi).

"in ultima vreme ne-ati onorat cu prezenta...dar...numai cu prezenta."

tradus: arata-mi marfa ta, daca nu proprie, exemple. sau e deja aici, pe undeva ?

seven7seven 07 Feb 2008 22:35

Nu-i. :) Poate, daca ma inviti, in viitorul apropiat.
Ai dreptate cu publicul tinta, dar crezi ca se pliaza sloganul la ce ai descris?

LE - Si sa nu ma scobesc in nas inainte sa-ti arat mucii. Am inteles. :oops:

djinjis 08 Feb 2008 00:44

Could you not take some occasion without giving?

"dar crezi ca se pliaza sloganul la ce ai descris?" jesus, I hope not. de altfel nu ma ocup de asa ceva, chestii care se pliaza dupa altii. e o greseala fatala in this line of business. dar cred ca atinge cate ceva. vezi tu, lor le place sa viseze... nu se stie niciodata, cineva, candva...cinema
hm, parca asa suna mai bine. se creaza o simetrie. hm...

cornel 08 Feb 2008 09:52

In curand se vor face 4 luni decand se cauta un slogan pentru cinemagia. Oare cand se va alege un slogan sau subiectul asta este doar asa pentru a se observa mai bine care este publicul activ al siteului si cum gandeste el?

Gloria 08 Feb 2008 11:35

Ne intereseaza cum vedeti voi lucrurile si ce vi s-ar parea voua reprezentativ si catchy la Cinemagia.
Pana acum a ramas Cinemagia. Cand vine vorba de filme. Daca se iveste ceva mai bun, ne bucuram; eu astept, in continuare, ideile voastre.

Pitbull 08 Feb 2008 14:28

Glo, mami, dacä mä iubesti, dä-l în mä-sa de venit vorba despre filme. AVEM idei mai bune, chiar dacä nu-s finalizate, pe paginile anterioare. Chestia asta cu "când vine vorba despre filme" n-are nici o calitate, în schimb are numai cusururi:
- Sens minimalizator: adicä Cinemagia n-ar fi ceva eminamente cu filme, o revistä sinonimä cu filmul, cel mai bun site de film din România - ar fi doar asa, o chestie... într-o doarä... numai când vine vorba despre filme, ca si cum ar veni vorba despre castraveti, sau despre prezervative, sau despre Madam Stamate de la sara trei.
- Nu are nimic specific (nici filmului, nici nouä însine); la fel de bine poti spune: "Liternet: când vine vorba despre literaturä"; "Videofil: când vine vorba despre video"; "Muzica-bunä: când vine vorba despre muzicä"; "Fete fierbinti: când vine vorba despre futai"...
- E o läläialä, lungitä si färä ritm.
- Nu e catchy, nu e snappy.
- N-are nici un fel de poantä.
- E mortäcinoasä.

All times are GMT +2. The time now is 16:45.