![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
|
pai nu apare deloc diferentiat textul meu de al tau, zici ca m-am dedublat, vbesc pe doua voci :))
e greu cu qouote-ul, si eu am probleme, nu as putea sa te ajut, si am aceeasi lene ancestrala care ma mana sa NU incerc sa aflu cum se face.... |
|
@jactati: pune quote=illo intre paranteze patrate inainte de bucata citata si /quote (tot intre paranteze patrate) dupa bucata citata; dedesubt scrii comentariul tau. poti sa ii spargi un post mai lung in mai multe quoteuri si scrii sub fiecare observatiile
|
EXEMPLU (pur didactic)
mda interesanta observatie dar nu se incadreaza in imaginarul kantian
da, aici ai dreptate, intr-adevar expresia zeitgeistului heideggerian este foarte evidenta in "Hostile takeover" cu Steven Seagal |
Chambord, flirtezi cu suprarealismele de tip "asociatii involuntare"?
|
@chambord: thanks. sper sa-mi iasa si sa nu mai mutilez texte.
|
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...ghlight=blowup |
a, e foarte bine ca ai pus link-ul aici, de fapt poate facem un merge intre cele doua topicuri daca tot e vorba de Antonioni.
Cinemania, will you? |
flirtez prin filtrare :) |
Am vazut in aceasta monstruos de ploioasa dupa-amiaza Cronaca di un amore..
Mai fratilor, si nu mi-a placut. O poveste de dragoste politista care m-a plictisit ingrozitor si niste rochii de prost gust pe personajul feminin principal.... am avut o senzatie ciudata, as fi vrut ca personajul feminin sa fie mult mai frumos/ frumoasa, toti spuneau despre ea ca e frumoasa (celelate personaje) insa ea e infiorator de banala si de stearsa.....dupa aia mi-am dat seama ca e un automatism tampit capatat din cauza filmelor in general (nu doar hollywoodiene, acuma sa fim sinceri) de a folosi numai actrite frumoase, stralucitoare sau foarte deosebite aparte....asa m-a calcat pe nervi banalitatea Luciei Bose... |
|
s-a facut Advisory: desigur s-au pastrat si certurile de rigoare iscate pe tema 'Blowup' :D |
Sincer, nici pe mine nu m-a dat pe spate "Cronaca di un amore", dar Lucia Bosé e(ra) o femeie foarte frumoasa. Poate nu are cea mai impunatoare prezenta (dar poate nici Antonioni nu stia inca sa o foloseasca o actrita), dar nu cred ca i se poate reprosa nimic, nici la aspect fizic, nici la calitatile actoricesti (pe acestea din urma le dovedeste macar in finalul filmului). Sincer, din perioada pre-"Avventura" a lui Antonioni (care nu este prea interesanta si nici nu am vazut atat de multe filme), prefer a doua colaborare cu Lucia Bosé, "La signora senza camelie", dar si acolo regizorul e departe de a-si fi definit stilul.
Originally Posted by Cinemania:
|
nu stiu ce NU face Antonioni cu Bose dar o prezinta drept foarte stearsa, o smiorcaita fara coloana vertebrala.....bine, asta e si rolul ei, unul ingrat, de arivista de carton, cu un trecut monstruos si cu un prezent incorect. Cred ca si rochiile sunt in mod special alese asa, opulente la limita kitsch-ului, tocmai pt a scoate in evidenta calitatea indoielnica a Paolei.
Dar povestea e slaba domnule, pur si simplu imi vine sa zic: Ei, si? Ce e cu asta? Ok, cei doi avusesera o poveste de dragoste neobisnuita si acuma dupa 7 ani, se reintalnesc si realizeaza ca se iubesc....ei, si? Care e miza? Care e intriga? Ca ea e maritata si el e sarac? C'mon! |
|
nu sunt o admiratoare a "realismului", de altfel si termenul mi se pare cam de tampiti, asa....nu asta e problema cu filmul....doar ca nu are o miza, nu are hook.....ma intelegi?
|
|
am vazut doar zabriskie point si blow up. mi-au placut mult, amandoua
|
zi-ne de Blow-up, de ce ti-a placut?
pe mine ma dezgusta personajul principal: e stereotip, cautat interesant, si din cauza asta banal si fortzat si kitsch.....I mean, fotograf? am mai intrebat, ar trebui sa cad pe spate ca tipul e artist sau ce? nu-mi plac interesantismele astea de doi lei |
All times are GMT +2. The time now is 21:54. |