![]() |
UKRAINA - TUNISIA 3-1
ARABIA SAUDITÃ - SPANIA 1-3 FRANÞA - TOGO 3-0 ELVEÞIA - COREEA DE SUD 1-2 |
In optimi avem urmatoarele meciuri:
24 iunie Germania - Suedia(1) Argentina - Mexic(1) 25 iunie Anglia - Ecuador(1) Portugalia - Olanda (1) 26 iunie Italia - Australia (1) Elvetia - Ucraina (1) 27 iunie Brazilia- Gana (1) Spania - Franta (evident 1) |
Astazi avem primele doua meciuri din optimi.
GERMANIA - SUEDIA / 2-1 ARGENTINA - MEXIC / 2-0 |
GERMANIA - SUEDIA - 2 - 1 (desi o sa tzin cu suedezii)
ARGENTINA - MEXIC - 3 - 0 (Argentina ajunge in finala ,dar va fi invinsa de Brazilia) In sferturi se mai califica : Anglia , Olanda , Italia , Elvetia , Brazilia shi dintre Spania shi Frantza (sper ca Spania).Totushi nici olandezilor nu le va fi ushor cu Portugalia ... |
Originally Posted by crin3l:
|
Originally Posted by crin3l:
:shock: anywayz daca germania bate si daca si argentina bate - se intalnesc in sferturi daca brazilia bate de 2 ori - intalneste ger sau arg in semi. deci - bad hopes for deutschland germania - suedia 3-1 |
Originally Posted by raptor:
...asa-i ca as fi cistigat bani frumosi?:D |
Originally Posted by raptor:
nu...daca pariai puneai altceva :lol: |
:lol: asa zice toti la care ii povestesc;)
si sa stii ca aveti dreptate.... |
Mi se pare ca se contureaza o finala Germania-Spania si nu stiu de ce-mi vine sa pariez pe Spania ca va lua Cupa Mondiala editia asta. I've got a feeling. Da' daca pariez pe spanioli n-o sa castige sigur, asa cum bine spune Cinemania. Si totusi as avea ceva bani de pierdut... sau de castigat :P.
|
ANGLIA - ECUADOR / 2-0
PORTUGALIA - OLANDA / 1-2 |
Originally Posted by qwerty:
prea mult :D |
ce macel portucalia - olanda :shock:
sa vad cu cine mai joaca in meciu cu anglia lol |
Jesus! Portugalia a ramas fara niste 'piese' importante (Constinha, Deco, C. Ronaldo). Si asta s-ar putea sa fie biletul Angliei catre semifinale. Anglia care nu a impresionat deloc pana acum.
Astazi: Italia - Australia: 1-0 Elvetia - Ucraina: 2-0 |
sa-mi bag ceva in Olanda...asa ma bucur ca se intorc acasa...nu ca as avea neaparat ceva cu ei - chiar ii vedeam in finala, dar de la faza in care nu au vrut sa mai dea mingea inapoi portughezilor s-au compromis pt mine...de fapt de acolo a inceput macelul..a fost cel mai slab meci al mondialului...o gluma proasta...iar la olandezi abia acum s-au vazut limitele: impotriva unei echipe cu stil de joc latin si foarte bine organizat la mijloc (Scolari stie de ce) nu prea misca...de fapt, teoria asta se va sustine foarte probabil si in Germania - Argentina (io sper ca nu :D )
|
italia - australia 2-4
elevetia-ucraina 1-2 |
Originally Posted by Cinemania:
cred (de fapt e clar) ca tu n-ai vazut anglia - ecuador. la portughezi nu m-am uitat decat o repriza ca m-a enervat boul de costinha si ca incepea dekalog-ul da' spre deosebire de meciul de dinainte la asta macar nu m-a luat somnul. |
italia -australia 3-2
elvetia - ucraina 1-1 si p'orma 11metri ;) |
Anglia- Ecuadorel, uite-aºa era de mare, nea Gogule, lipsa de fotbal
Austral-Italia..aceºti Italieni care mã seacã Olanda ºi Portugal a sort of ManChoy against Le Banner, ufc, pride, siºu cu "pune-i la pãmânt", etc. right now elveþia-Ukraina we will see |
Originally Posted by Longshot:
ba am vazut, dar macar acolo a existat respect reciproc intre echipe..in Olanda - Portugalia nu a fost mai nimic in afara de gol, joc dur si cartonase |
All times are GMT +2. The time now is 03:37. |