![]() |
*burp*
|
Da, nici Frame-u' nu-i de lepädat.
Da' tot n-am înteles: i-nchis or nu? Hai, ziceti, cä n-o sä mä duc la Polar doar pentru-atâta. |
jeez folks, mobilizati-va ! o lasam asa pe ultima suta ? daca nici ridurile lui a.l.s., nici funduletul roz al lui nightwane nu au nimic impotriva, ne putem intalni in 'la 80'. era vb sa ma intalnesc cu gorzo saptamana asta si e kinna his place, poate cu putin noroc il corup.
|
wtf is ''la 80'' ? da' daca merge gorzo acolo e clar ce backwater kind of saloon e :P
|
Bun si Obzeciu - curätel, discret, preturi decente...
(E lângä Grädina Ioanei, pe partea cu teatrul, bre El Campeador!) |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! c bine, e lga mine!! :happy:
eu votez pentru. si nu merge doar gorzo, merge si kiri (vecinu meu d la 3). iar gorzo n-o sa vina, k e multzimofob, si nici kiri, k e la locarno... :) asha k vom fi doar eu(rope), noi si opzeciu! 8) |
e cam strîmt acolo ºi muzica e tare de nu prea ne înþelegem.
hai în Cool Cat (la etaj) pe Lipscani |
acusica vine data multasteptata si voi inca nu va puneti de acord in privinta locatiei :D
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
:D suna tare bine. da' vedeti ca e important sa ne si auzim, vedem, cu riduri cu tot, ca altminteri... sper sa fie o intalnire cat de cat manageable, sa apuc si eu sa schimb trei vorbe cu toata lumea. si sper ca cinefilii in total nu sunt chiar optzeci, ca altfel am incurcat-o.... |
Originally Posted by Leonard:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, lipscani e nashpa! (fiecare vine cu alta idee... hai sa n hotarim odata, k acush e 11!) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
si mergem acasa la ALS si ii devastam casa? YEY! |
Hmmmz, Cool Cat e destul de plin vineri & sambata. Glamour e prea mic, Tonka e mai mult club in ultima vreme. Terminus nu merge. Hotarati-va repede, ca altfel se ajunge la mcdonalds
|
errrm. tonka sounds good. mie imi place oarecum acolo. we could go there.
|
Originally Posted by europe_east:
ti-ai propus sa dai de beut? :oops: |
this is so.. cinemagic :D
i'm in, be it anywhere. |
Bä!!! :x
Ia atentiune! :w00t: LA OBZECI! 8) (Adicä 80's) :hmm: Lângä Sala Toma Caragiu. :love: A teatrului L. S. Bulanda. :sleep: Cu fatada spre Grädina Icoanei. :happy: Pe 11. :) La 18. :D CLAR??? :x |
Originally Posted by Cinemania:
nep... poate alta-data, pe marginea vreunui lac, o chestie, ma-ntelegi. :) nu, pe mine ma ingrijora doar logistica intalnirii. |
Originally Posted by Pitbull:
NUJTIU undee |
bai, andrei chiar nu vine (ALS knows why, cuvantul ala mult...fob) dar vrea sa iasa intr-un cerc mai restrans si noi ii monopolizam localul. not very nice.
dar daca doar asa ne mobilizam, fie. i'm in ! |
Originally Posted by Nightwane:
.nu stie unde. si nu stiu nici eu unde. |
All times are GMT +2. The time now is 09:04. |