![]() |
pt serghei
ma rog, eu nu prea eram de acord cu fainaru, dar nu se facea sa ne contram acolo pe bancutza - am facut-o destul cind am fost in juriul fipresci la londra & el era presedintele juriului & nu vroia sa auda de 'idioterne' (& 'idioterne' a luat premiul!!) adica inteleg argumentul lui & uneori il impartasesc, dar nu il impartaseam de data asta. si nu pt ca as fi fan kobain (n-am fost & nu sint), ci pt ca filmu trecea - cred - mult dincolo de ac. argument: putea sa fie si dspr viata libelulelor sau dspr courtney love (:sick: !) ca tot m-ar fi fascinat... sa inteleg insa ca te-a deranjat ce-a spus? cit dspr monica - sincer, nu mi s-a parut deloc 'ingenua' (emotionata, poate), ci simpatica & neasteptat de 'articulata'... (i know, i was prejudiced... ;) ) dar nu vad cum as fi putut sa rosesc!? eu nu rosesc niciodata - s-a vazut. ult. emisiune inainte de grila de toamna va fi cu 'universitari' discutind dspr cultura imaginii. thnx for all care v-ati uitat la 'fotograme'; non multa, sed multum! ;) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Ba chiar se facea.Altfel iar ajungi la situatia din discutia cu Tocilescu("Da,uite la asta nu m-am gandit") despre teoria zoom-ului in teatru.
Quote:
Eu ii inteleg pct. de vedere.Sunt unii care nu se uita la filme pt. ca sunt facute in anii '30,sunt mute,sunt AN.Personal,de la o vreme nici nu ma mai intereseaza,vb lui Bertolucci vechi,noi,bune,proaste,alb-negru,in culori. |
All times are GMT +2. The time now is 08:55. |