![]() |
Adevarul e ca nu stiu cite filme sint instare sa ma faca sa rid doar citind/amintindu-mi fazele respective. Excelent
|
Stan: You guys, I'm getting that John Elway football helmet for Christmas.
Cartman: How do you know? Stan: Cause I looked in my parents closet last night. Cartman: Yeh, well I sneaked around my mom's closet too, and saw what I'm getting. The Ultra-Vibe Pleasure 2000. Stan: What's that? Cartman: I don't know, but it sounds pretty sweet. |
Avem episoade noi, copii! :D
Saptamana acesta, epidosul 908 - Two Days before the Day after Tommorow este o delicioasa parodie a filmului lui Ronald Emmerich, aducand si o privire satirica la adresa reactiilor aparute in urma inundatiilor din sudul Statelor Unite. Fara sa exceleze prin glumite si plusand mai mult pe aspectul grafic, merita retinute totusi lista de posibili vinovati pe care o prezinta Kyle (George Bush? Terrorists? Communists? Chinese radicals? Cartman?) si frazele stereotipice, repetate a la "Spartacus": We didn't listen! si I broke the dam! |
Episodul 909, Marjorine, este slab... 'Formula' nu mai tine... Parca paranoia care ii cuprinde pe parintii lui Butters la sfarsit merita retinuta, dar pur si simplu nu mi se pare ca le-a iesit. Ar mai fi de mentionat (re)aparitia fermierului si nu-mi mai amintesc ultima data cand cineva a zis authoritah :P . Per ansamblu, insa, prea putin am ras.
|
la 908 am ras putin, nu mult. dar la fazele cu Global Warming's gonna get us... n-am putut sa nu rad ... cel putin senzatia de "it's right there behind us" ... :lol: si Cartman Vs kyle and his jew GOLD - :lol: :lol: :lol:
am luat si 909 asteptam ... MinRep mentioneaza spoilers ... :D |
cum sa nu iti placa mey Marjorine... am ras de m-am rupt. Reading the future technology, Butters as the abomination ... chained down in his basement ... "there you go son: FEED!" :lol: :lol: :lol:
"will kyle die before his 20's ?" - 908 mi s-a parut slab in comparatie cu Marjorine ... |
910 - FOLLOW THAT EGG - crappiest episode ever ... :sick:
|
Originally Posted by Gaandalf:
P.S.: Am revazut "Marjorine" si - luand in considerare Halloween-ul - ii dau o nota de trecere... Dar faza cu the device that tells the future mi se pare stupida. Oricum, mi se pare un inceput mai bun decat in primavara, dar tot mult, mult sub sezonul de anul trecut... Saptamana asta: "Ginger Kids"... Nu-mi prea place cum suna, dar Cartman e in prim-plan. |
Originally Posted by MinRep:
still Cartman - Mrs. garison dialog a fost criminal ... si refuzul unui A din partea lui Cartman ... :lol: e criminal. |
911-Ginger Kids...ceva gen Land of the Dead cu Ginger Kids (sa imi spuna cineva cum se traduce in romana), armat bineinteles condusa de Cartman ... vedeti voi cum si de ce...episod destul de bun...
|
Originally Posted by M0n0:
P.S.: am avut o revelatie... I'm a DAYWALKER... :P |
Chiar daca a fost episodul 9/11 nu a avut (zic eu) nici o legatura cu data...
Din cate am vazut s-a luat de filmul Land of the Dead...adik zombie gingers care sunt cat de cat organizati... |
Ginger Kids ... a fost ok dar nu am ras deloc ... este un deliciu sa-l urmaresc pe Cartman dar ... episodul a fost plat; :?
|
912 - Trapped in the Closet... Stan e 'the second coming'... 'famous R&B singer'? :huh: makes me wonder |
Originally Posted by MinRep:
|
Episodul 912 - "Trapped in the Closet" (cu spoilerele de rigoare): ma intrebam cand o sa-si bata joc odata ca lumea de scientologi, dar episodul mi s-a parut pur si simplu lame. Insa misto-ul facut de Tom Cruise, John Travolta si R. Kelly (:sick:) + povestea pe care scientologii chiar o cred au facut intregul suportabil. Finalul dezamagitor, din nou. :( |
Simt nevoia sa vin cu o completare despre "Trapped in the Closet". Dupa ce am citit cateva chestii pe net, se pare ca in jurul acestui ultim episod se naste o controversa cum "South Park" demult nu a mai provocat. Pe CNN, s-a pus - oare pentru a cata oara - intrebarea "Did they cross the line?" Deci, chiar daca episodul este slab, parca creatorii si-au atins scopul initial: sa (ne) socheze.
|
Dar intrebarea e...ne mai socheaza?
Ca eu deja m-am obisnuit sa arate cateva ceva neobisnuit la episoade...si ei fac asa de 9 ani incoace... Eu unu nu cred ca mai au efectul care l-au avut... |
Originally Posted by M0n0:
|
pana acum cred ca am vazut toate seriile de minim douaori,,,pur si simplu mor dupa cartman, kyle, stan, kennny, butters toti .....
acum ca au inceput sa dea si restulseriei a 9a miercurea devine o placere... am citit ca in curand o sa-l difuzeze de la inceput pe tvr2, dar ca va fi cu +16 :shock: am devenit un adevarat "pain in the ass" dupa ce am vazut "ginger kids" mai ales pentru amicii mei ", cativa din ei care s-au simtit printre cele mai tari episoade pot spune ca au fost sutpid spoiled whore video playset bebe's boobs take over the world ginger kids, normal :P catrman's mom is a dirty slut si 202, cartamn's mom is still a dirty slut |
All times are GMT +2. The time now is 01:37. |