![]() |
Originally Posted by moshu:
|
Originally Posted by nume:
intre Cartarescu si tot neamul tau lombrozian-patibular exista o distanta de ani lumina. |
Originally Posted by herbert:
Si uite si un bonus de presa despre alt infect : "Sinceri sa fim, noi n-am fi crezut în ruptul capului ca acest lombrozian de Patapievici, la cît e de urît, ar putea avea vreo amanta, dar gurile rele din Timisoara, care stiu ele ce stiu, ne-au asigurat ca asa stau lucrurile. Si atunci, cum sa-l plîngi pe un individ care si înjura Poporul Român, si paraziteaza Bugetul de Stat, dar se si expune ocarii publice, cu un adulter jenant?…" |
Originally Posted by nume:
Cine-a semnat textul? |
Originally Posted by Pitbull:
http://www.ziarultricolorul.ro/?modu... &format=html |
Auleooo... Bänuiam eu ("lombrozian" e unul dintre automatismele lui Vadim), da' acum, când am citit articolul, m-am luat cu mâinile de cap!
Bäi, am si eu rezervele mele fatä de Patapievici, dar... Dacä-ncerci sä-ti înarmezi un atac anti-Patapievici cu torpile de-astea de cäcat, în clipa când vrei sä le-arunci, îti fac fleoshc în mâini si tot pe tine te împroascä. Putin discernämânt, ce naiba!
Originally Posted by VC Tudor:
|
nu e presa...e atac in presa...ca altceva nu stie VC sa faca
|
Originally Posted by Cinemania:
|
...sau LABA, da :D ...oricum, ma pasioneaza la fel de mult ca nea Jiji :sick:
|
|
Degeaba, päpusel... Rahatu-i mai flescäit decât äla din reteta de eliminare a lui Becali (vezi topicul cu "Copy-paste-uri... si alte aberatii"). Si stii de ce? Tot mai multä lume te-a bunghit cum esti, si stie cä te joci doar, si-n realitate nu esti asa. :) Se pare cä numai Herbert si A.L.S. te mai detestä - da' dreptu-i cä si tu ti-ai dat toatä silinta ca sä-i ajuti! ;)
|
de-a dreptul induiosator...
carevasazica nume = baiat bun, dar pe forum nu e asha, desi - citez -'tot mai multa lume te-a bunghit asha cum esti'... :? e o inconsecventa logica aici, astept (daca nu e prea mult!) sa o explice pitbull (care poate explica orice ;) ). asta, fireste, in cazul in care subiectul 'nume' mai intereseaza pe cineva... (evident, in afara lui pitbull) |
Eheee, Leo dragä, stii foarte bine ce-am vrut sä spun. De fapt, fiecare dintre noi cunoaste pärerile si motivatiile celuilalt în privinta asta. Subiectul ne-a adus la un loc, pe acelasi teren (de caftealä) într-un mod prea strâns (si incomod, la vremea respectivä), ca sä ne facem cä plouä.
Asa cä nu voi da curs asteptärii tale (retorice, în fond ;) ) de a mai continua cu explicatiile. Nu pentru cä as considera cä subiectul nominalizat nu mai intereseazä pe nimeni, ci pentru cä: Superior people discuss ideas. Average people discuss facts. Inferior people discuss other people. Am cäzut si eu de multe ori în päcatul ultim, si dacä de-aici nu mi s-a tras moartea, îndräznesc sä cred cä rezultatul a fost îndreptarea. |
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...start=0&hist=0
Sau : http://www.this.is.my.home.ro/ (nu credeam ca Parazitii au si comis-o, cu toate ca era de asteptat). |
Pitbull, tu nu ai inteles ca raman "inamicul" lui nume doar pentru a-l obliga sa "straluceasca" in continuare pentru galerie, din care - spre surprinderea mea - cu onor faci parte? ce ar fi el fara "ura" noastra? ar ramane nevalorificat... si galeria ar ramane fara spectacol... imi pare rau ca te lasi dominat uneori de "partea ta de umbra" (ma rog, fiecare avem un... "nume" in noi) si pari emotionat de "muzica" rigolei... nume nu mai poate fi gasit si cautat pe terenul normalitatii dupa ce ataca repetat, nedrept, mincinos si in termeni incalificabili intelectuali straluciti - cum putini are Romania - ca Patapievici, Cartarescu, Alex. Leo Serban... inteleg sa arunci o vorba mai deocheata, un epitet mai dur la suparare sau deranj intelectual (am facut-o uneori, din pacate, si eu...), dar nu-ti faci un program din aceasta... mi se pare o patologie. o bere servita intr-o atmosfera mai potolita, mai "cumsecade", nu poate sterge imaginea de mai sus... |
Eu zic sa mai asculti o data melodia aia, poate iti pica fisa.
Tu nu esti "inamic", cu tine ma distrez la un piscot si o tigara. Si ca tot stii cum se zice in germana ginere, incearca sa-i gasesti echivalentul care a dat in romana. ;) In ceea ce priveste "finii intelectuali" enumerati mai sus (mai putin nea leo - asta ca sa nu se interpreteze) ei sunt pentru mine egali cu un gigantic zero. Cand zici numele uratului ala de elogiaza nasoalele imi vine in nari un miros gros de tocana cu ceapa. |
Originally Posted by herbert:
Adevärul e cä "muzica rigolei" îmi repugnä (si, în cazul de fatä, e ceea ce-mi displace cel mai mult). DAR: - Pentru mine, loialitatea a fost si va fi întotdeauna sfântä. - Cunosc si acele acorduri care nu apartin rigolei. - Rämân un pozitivist. |
pt pitbull
iti mai pleci urechea, frivol, la 'muzica rigolei'? dar nu ar fi asta echivalentul lui 'inferior people discuss other people'? ;) intreb, nu dau cu parul... mai ales ca - recunosc fara modestie! - am si eu 'placerea' asta :P let's face it: ce-ar fi viata fara birfa? o plictiseala monu-mentala... in privinta protejatului lui pitbull, problema este insolubila (ma scot din ecuatie pt a nu exista nici un comentariu malitios...): omu in cauza nu are gust - sau are gust prost. si este mult prea orgolios & incapatinat ca sa si-l mai slefuiasca. si kestia cu 'loialitatea' ma lasa rece - nu voi pune niciodata o calitate morala deasupra uneia estetice! si, in general, who gives a s.h.i.t. ce zice respectivu? :sleep: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
:D :D :D Corect...mi-am adus aminte de o teorie care aseamana romanul cu o barfa...si cum barfele despre oamenii simpli sunt total neinteresante, autorul trebuie sa prezinte personajele intr-o maniera atragatoare, pt a ne trezi interesul fata de intamplarile lor. |
All times are GMT +2. The time now is 14:17. |