![]() |
shrek - 8.5/10
troy - 8.5/10 |
Baisers Volés (Truffaut) - 7,5
Human Nature (Gondry) - 8 Exotica (Egoyan) - 8 Spring, Summer, Fall Winter... and Spring (Kim Ki-Duk) - 8 si, nu foarte recent vazute, dar le precizez acum: Shrek 2 - 6 Interstate 60 (Bob Gale) - 8 (toate notele sunt din 10) |
Murder by Numbers - 5.5/10
|
Super Troopers. L-am vazut pentru nustiu a cata oara si tot m-i s-a parut "super" amuzant.
|
"Orange County", aseara la HBO. Super dragutz si amuzant. Jack Black face tot filmul. Nici Colin Hanks nu-i rau, pentru rolul de debut.
7.5/10 |
Quote:
filmul asta e pur si simplu o capodopera vizuala si filosofica ; merita 10 in opinia mea. |
Underworld....jeez louise...partea buna e k e mai bun decat van helsing...si cind te gandesti ca l-am vazut la cinema :alien: :o
|
Originally Posted by Vladica:
de acord, dar cred ca avem criterii diferite de notare. la mine 8 e nota foarte mare. rareori dau din prima mai mult. daca-l revad si imi place la fel de mult sau mai mult, evident pot mari nota. 9 e nota maxima pe care o dau dupa o prima vizionare, oricat de genial mi s-ar parea filmul. |
intre timp am vazut:
A Fish Called Wanda - 7 a propos de Underworld, l-am vazut mai demult. cu indulgenta i-as putea da un 2/10 |
Originally Posted by Leonard:
Nu se poate.... :shock: :P |
Mean Girls 7.5/10
|
entrapment - 6/10
the good thief - 6/10 the point men - 5/10 sex is zero - 1/10 :sick: |
Baraka.... 9,5, ce sa mai spun... iti crapa ochii in ecran
|
Baraka e intr-adevar un film impresionant ; si coloana sonora e absolut superba (Dead Can Dance - "The Host of Seraphim", un cantec sublim)
|
Shaun of the Dead 10/10 GENIAL!!!
|
Hmmm.. 2 comedii...
Prima Shrek 2.. 10/10 si a 2-a Garfield 8.5/10 Ambele au momente in care cu greu te poti abtine sa nu razi! Mai ales Shrek-ul care a depasit succesul primei parti... ;) |
Parca se acorda cu prea mare usurinta notele. Am vazut multe de 8,9 , chiar si 10. Pai daca dai la Shrek 2 10, ce ne facem cu "Portocala mecanica" sau cu "Taxi Driver "? TLD, am dat doar un exemplu, inteleg ca fiecare este subiectiv; sa nu-mi sari la beregata :)
|
Originally Posted by bogie:
Pai dak mie mi-a placut la nebunie... Am dat si eu nota maxima... Nu toti o sa fie de acrod cu mine... m-am obisnuit :P Oricum la capitolul comedie vara asta a surclasat orice? Aici tre sa fie cineva de acord cu mine! :P Numa bine... ;) |
what have i done to deserve this - almodovar : un film demential, 4 me it's his best
Sunrise - murnau: face iubirea sa para atat de simpla.. M - lang: speram sa apara in mai multe scene Peter Lorre, but finalul e excelent; also de retinut scenele in care populatia cauta cu disperare un tap ispasitor, sau sedinta mafiei |
Vazut ieri pe Romania 1 Men with brooms.Comedie foarte-ok,de fapt ce dreku' -mi-a placut la nebunie :lol: :lol: :lol: .Daca tot se poarta punctajele eu zic 7.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:03. |