Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   In curand (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84667)

Gaandalf 19 Jul 2004 13:10

Originally Posted by Lady_Skar:

Ok, the results are in:
I, Robot DOES NOT SUCK!
Phew! :happy:

So ??? did u see it ? Sau ai citit vreun review la el de la Empire ? Fara spoilere te rog da?

TLD 19 Jul 2004 14:07

Ok, the results are in:

I, Robot DOES NOT SUCK!

Hmm... Dupa trailere si spoturi nu prea parea porcarie... acuma pana nu vad screenerul nu ma conving... ;)

Lady_Skar 19 Jul 2004 15:08

Originally Posted by Gaandalf:

Ok, the results are in:
I, Robot DOES NOT SUCK!

So ??? did u see it ? Sau ai citit vreun review la el de la Empire ? Fara spoilere te rog da?

nah, am incercat sa evit reviews dar pe rottentomatoes.com are 63% prospetime which means it's basically a good movie.
Plus
e pe primul loc la box office... a detronat spiderman 2!
and I'm not really sure how I feel about that. :?

Tocmai am aflat ca filmul Elektra apare pe 14 ianuarie.
:w00t: :w00t: :w00t:

O acadea chupa chups pentru cine ghiceste what's so special about that day. :D

BeNnY 19 Jul 2004 16:20

O acadea chupa chups pentru cine ghiceste what's so special about that day. :D

E ziua ta! :w00t:

emanuel 19 Jul 2004 16:26

Tocmai am aflat ca filmul Elektra apare pe 14 ianuarie.
:w00t: :w00t: :w00t:

Si la noi pe 29 aprilie 2005

Mifune 20 Jul 2004 09:03

Originally Posted by TLD:

Ok, the results are in:
I, Robot DOES NOT SUCK!

Hmm... Dupa trailere si spoturi nu prea parea porcarie... acuma pana nu vad screenerul nu ma conving... ;)

Trailerele astea trebuiesc urmarite cu o anumita limita nu toate ca se duce tot filmul prin spoturi de 5 minute si pierzi cele mai tari faze.
La noi cand ajunge I,Robot ?

BeNnY 20 Jul 2004 11:25

Premiera in Romania
03.09.2004

... Folositi search-ul din de sub bannerul de sus...

Gaandalf 21 Jul 2004 11:28

Italian Job Sequel Planned
Paramount Pictures is working on a sequel to The Italian Job, the F. Gary Gray-directed remake which starred Mark Wahlberg, Charlize Theron and Edward Norton.

While the sequel plot is still being fleshed out, St. Tropez, Paris and the Swiss Alps are being eyed as the primary shooting locations.

The early stage of the project makes it difficult to predict which cast members will be back.

yeeeeey! :w00t:

TLD 21 Jul 2004 11:32

Italian Job Sequel Planned
Paramount Pictures is working on a sequel to The Italian Job, the F. Gary Gray-directed remake which starred Mark Wahlberg, Charlize Theron and Edward Norton.

While the sequel plot is still being fleshed out, St. Tropez, Paris and the Swiss Alps are being eyed as the primary shooting locations.

The early stage of the project makes it difficult to predict which cast members will be back.

yeeeeey! :w00t:

De ce mai fac continuare la asta.... Ehhh macar o sa-l trag de pe net pt frumoasa Charlize... pana si numele e de vis la ea... 8)

Gaandalf 21 Jul 2004 13:46

Denzel in Manchurian Candidate

MinRep 24 Jul 2004 12:49

Mai degraba, Jonathan Demme se intoarce (in sfarsit!) cu un proiect mare! Desi cu Washington in rolul principal, ceva parca imi striga "Dosarul Pelican" in ureche. Eh, oricum, sunt numai cateva povesti cu o infinitate de variatiuni!

P.S.: De ce am impresia ca "The Manchurian Candidate", cu asa distributie si regizor, cam vrea niste OSCAR_uri la anu'?

iepurilah 24 Jul 2004 19:46

Si eu abia astept sa vad Manchurian Candidate!
Si o sa ia sigur Oscaruri! :P

alexedi 25 Jul 2004 15:07

I, ROBOT

Mi-e si groaza sa ma gandesc... Nu imi pot imagina un film bun cu will smith in rol principal. (judec doar din ce am vazut). O sa ma duc insa, pentru robotul din trailer, care e animat frumos- asa, in amintirea lui gollum. Sau il vad ilegal :oops:

MinRep 25 Jul 2004 21:25

A aparut teaser-ul la Meet the Fockers.

iepurilah 25 Jul 2004 22:05

Re: I, ROBOT

Originally Posted by alexedi:

Mi-e si groaza sa ma gandesc... Nu imi pot imagina un film bun cu will smith in rol principal. (judec doar din ce am vazut)

Nu prea ai vazut inseamna! :D

Gaandalf 26 Jul 2004 08:22

Mi-e si groaza sa ma gandesc... Nu imi pot imagina un film bun cu will smith in rol principal. (judec doar din ce am vazut). O sa ma duc insa, pentru robotul din trailer, care e animat frumos- asa, in amintirea lui gollum. Sau il vad ilegal :oops:

Nu potzi sa-l suportzi ? :lol: Cica va primi rolul unui profesor la universitate care se ocupa cu arheologia. Next Indiana Jones :?

alexedi 26 Jul 2004 11:52

Originally Posted by iepurilah:

Nu prea ai vazut inseamna! :D

pai am vazut independence day, mib-urile (m-a distrat 1, da nu datorita lu smith), bad boys-urile, wild wild boys (puah!). acuma nu judec ali ca nu l-am vazut.

alexedi 26 Jul 2004 11:54

Nu potzi sa-l suportzi ? :lol: Cica va primi rolul unui profesor la universitate care se ocupa cu arheologia. Next Indiana Jones :?

Smith prof universitar? Am auzit-o si pe asta. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau sa plang?
Il suport asa cum il suport si pe eddie murphy- celui din urma ii sta mult mai bine in rol de magar animat. Nu-si gaseste oare si smith un film animat?

Gaandalf 26 Jul 2004 12:16

Smith prof universitar? Am auzit-o si pe asta. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau sa plang?
Il suport asa cum il suport si pe eddie murphy- celui din urma ii sta mult mai bine in rol de magar animat. Nu-si gaseste oare si smith un film animat?

Pai Shark Tale ala ce crezi k este film normal ? Nu, este animat. Asha a ajuns un peshtishor sa omoare un rechin ... :lol: Adica Will Smith!

MinRep 26 Jul 2004 14:33

Hai lasati-l pe Will Smith la o parte. S-asa a salvat destule filme, probabil salveaza si "I,Robot"...

Lasand asta la o parte, cati ati vazut site-ul de la Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events, cu Jim Carrey. Pare un fel de Grinch meets Harry Potter, da' nu stii niciodata... Si mai sunt si Merryl Streep si Jude Law pe-acolo!

All times are GMT +2. The time now is 13:33.