![]() |
Originally Posted by Lady_Skar:
|
|
Originally Posted by Gaandalf:
nah, am incercat sa evit reviews dar pe rottentomatoes.com are 63% prospetime which means it's basically a good movie. Plus e pe primul loc la box office... a detronat spiderman 2! and I'm not really sure how I feel about that. :? Tocmai am aflat ca filmul Elektra apare pe 14 ianuarie. :w00t: :w00t: :w00t: O acadea chupa chups pentru cine ghiceste what's so special about that day. :D |
E ziua ta! :w00t: |
Si la noi pe 29 aprilie 2005 |
Originally Posted by TLD:
La noi cand ajunge I,Robot ? |
Premiera in Romania
03.09.2004 ... Folositi search-ul din de sub bannerul de sus... |
Italian Job Sequel Planned
Paramount Pictures is working on a sequel to The Italian Job, the F. Gary Gray-directed remake which starred Mark Wahlberg, Charlize Theron and Edward Norton. While the sequel plot is still being fleshed out, St. Tropez, Paris and the Swiss Alps are being eyed as the primary shooting locations. The early stage of the project makes it difficult to predict which cast members will be back. yeeeeey! :w00t: |
De ce mai fac continuare la asta.... Ehhh macar o sa-l trag de pe net pt frumoasa Charlize... pana si numele e de vis la ea... 8) |
|
P.S.: De ce am impresia ca "The Manchurian Candidate", cu asa distributie si regizor, cam vrea niste OSCAR_uri la anu'? |
Si eu abia astept sa vad Manchurian Candidate!
Si o sa ia sigur Oscaruri! :P |
I, ROBOT
Mi-e si groaza sa ma gandesc... Nu imi pot imagina un film bun cu will smith in rol principal. (judec doar din ce am vazut). O sa ma duc insa, pentru robotul din trailer, care e animat frumos- asa, in amintirea lui gollum. Sau il vad ilegal :oops:
|
A aparut teaser-ul la Meet the Fockers.
|
Re: I, ROBOT
Originally Posted by alexedi:
|
|
Originally Posted by iepurilah:
pai am vazut independence day, mib-urile (m-a distrat 1, da nu datorita lu smith), bad boys-urile, wild wild boys (puah!). acuma nu judec ali ca nu l-am vazut. |
Smith prof universitar? Am auzit-o si pe asta. :lol: :lol: :lol: :lol: Sau sa plang? Il suport asa cum il suport si pe eddie murphy- celui din urma ii sta mult mai bine in rol de magar animat. Nu-si gaseste oare si smith un film animat? |
|
Hai lasati-l pe Will Smith la o parte. S-asa a salvat destule filme, probabil salveaza si "I,Robot"...
Lasand asta la o parte, cati ati vazut site-ul de la Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events, cu Jim Carrey. Pare un fel de Grinch meets Harry Potter, da' nu stii niciodata... Si mai sunt si Merryl Streep si Jude Law pe-acolo! |
All times are GMT +2. The time now is 13:33. |