![]() |
Originally Posted by K's:
Da,pai inca nu a scris nimeni IETAM ASAC pe cladire... Si cine o sa pazeasca corturile cit timp turistii cinefili sunt la film?Aduc organizatorii jandarmi?Sau iei cu tine bagaju' peste tot?Oricum,locatia e de groaza.Mai ales daca o sa o mai puna astia de un festivalu' berii la Sala Sporturilor...ca sa nu aducem vorba de cainii care se plimba in fiecare dupa-masa acolo si de faptul ca locul ala e si loc de cazare pentru puradei,gabori si pirande...ocazional. |
Originally Posted by KORBEN:
Am luat informatia de pe site-ul festivalului, www.tiff.ro; daca vrea emi s-o puna intr-un loc de unde sa o vizioneze mai multi oameni care poate vor sa ajunga la Cluj mai repede, eu n-am nimic impotriva. Auzi, du-te tu la unguroaica si lasa-ma pe mine sa ma lafai in jacuzzi. |
Originally Posted by raptor:
Din ciclul TIFF revizitat sau cum m-am amuzat citind toate astea. raptore, nu ne-ai ginit. Poate le diclesti de data asta. |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
:happy: da, am cam facut-o lata anu' trecut(din fericire ;) . sa se mai adune niste critici poate o intind si mai tare anu' asta... |
Poate ma anturez si eu ... sa am grija sa nu va luati de par... felicitari juriului... ;)
|
Il propun alaturi de copilul atomic BeNnY si pe notorious. Nu pentru cronica la 'Kingdom of Heaven', expediata, prolixa si entuziasmat-scolareasca, ci pt activitatea lui prolifica de pe forum. In plus, o fi scris n-o fi scris bine (hai, sa zicem, mai degraba prost) pe la gazete, da' a scris. Si prefer unul care incearca sa 'construiasca' o cronica, unei abateri din aripi pe linga subiect.
|
scriind prost sau nu, oricum nu pot sa vin :( - deja a inceput presesiunea si programul musteste de colocvii. a fost greseala mea ca m-am anturat pe 'TIFF', dar atunci inca mai aveam o speranta ca as putea sa ma descurc.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:53. |