Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   TIFF (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=246)
-   -   Fani CineMagia, alegeti-va favoritii! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84206)

raptor 21 May 2004 14:06

Originally Posted by K's:

Originally Posted by raptor:

casa matei-direct in faculta!

dar te vad declarandu-te in ambulanta...

...chestia aia cu corturile e cam strimba...

mie mi se pare puturoasa- doar Somesul colecteaza...hmmm
in Hoia ar fi fost o idee mai buna, dar este destul de departe. whatever. oricum, atragerea studentilor mi se pare o chestie buna!!!

Da,pai inca nu a scris nimeni IETAM ASAC pe cladire...

Si cine o sa pazeasca corturile cit timp turistii cinefili sunt la film?Aduc organizatorii jandarmi?Sau iei cu tine bagaju' peste tot?Oricum,locatia e de groaza.Mai ales daca o sa o mai puna astia de un festivalu' berii la Sala Sporturilor...ca sa nu aducem vorba de cainii care se plimba in fiecare dupa-masa acolo si de faptul ca locul ala e si loc de cazare pentru puradei,gabori si pirande...ocazional.

Ambra Blu 21 May 2004 19:19

Originally Posted by KORBEN:

normal ca`i convine lu ambra sa va cheme cu cortu ca pe noi ne cazeaza festivalu la hotel (sper, desi nu m`ar deranja sa stau in gazda la vreo unguroiaco focoasa 8) )
initiativa de camping e laudabila, da` trebuia popstat de emanuel
ar fi fost mai apropriate
parerea mea

Am luat informatia de pe site-ul festivalului, www.tiff.ro; daca vrea emi s-o puna intr-un loc de unde sa o vizioneze mai multi oameni care poate vor sa ajunga la Cluj mai repede, eu n-am nimic impotriva. Auzi, du-te tu la unguroaica si lasa-ma pe mine sa ma lafai in jacuzzi.

Ambra Blu 12 Apr 2005 00:54

Una peste alta...

eu ash zice k in primul rind ar merita in juriu marcu...parerea mea de neavizat e ca mi-a placut scrierea lui cel mai mult...apoi ar fi marx(DIN PACATE... :x )de departe cea mai interesanta treaba,si,indecis, pe locshorul 3, Ambra sau Mala P.

Din ciclul TIFF revizitat sau cum m-am amuzat citind toate astea. raptore, nu ne-ai ginit. Poate le diclesti de data asta.

nume 12 Apr 2005 01:00

Originally Posted by Ambra Blu:

raptore, nu ne-ai ginit. Poate le diclesti de data asta.

Diclesti de la dicles ?

raptor 12 Apr 2005 13:23

Originally Posted by Ambra Blu:

Una peste alta...

eu ash zice k in primul rind ar merita in juriu marcu...parerea mea de neavizat e ca mi-a placut scrierea lui cel mai mult...apoi ar fi marx(DIN PACATE... :x )de departe cea mai interesanta treaba,si,indecis, pe locshorul 3, Ambra sau Mala P.

Din ciclul TIFF revizitat sau cum m-am amuzat citind toate astea. raptore, nu ne-ai ginit. Poate le diclesti de data asta.

:happy: da, am cam facut-o lata anu' trecut(din fericire ;) . sa se mai adune niste critici poate o intind si mai tare anu' asta...

Jay 12 Apr 2005 13:38

Poate ma anturez si eu ... sa am grija sa nu va luati de par... felicitari juriului... ;)

Ambra Blu 10 May 2005 22:50

Il propun alaturi de copilul atomic BeNnY si pe notorious. Nu pentru cronica la 'Kingdom of Heaven', expediata, prolixa si entuziasmat-scolareasca, ci pt activitatea lui prolifica de pe forum. In plus, o fi scris n-o fi scris bine (hai, sa zicem, mai degraba prost) pe la gazete, da' a scris. Si prefer unul care incearca sa 'construiasca' o cronica, unei abateri din aripi pe linga subiect.

notorious 24 May 2005 22:24

scriind prost sau nu, oricum nu pot sa vin :( - deja a inceput presesiunea si programul musteste de colocvii. a fost greseala mea ca m-am anturat pe 'TIFF', dar atunci inca mai aveam o speranta ca as putea sa ma descurc.

All times are GMT +2. The time now is 07:53.