![]() |
N-am crezut k o sa traiesc sa o aud shi pe asta .. My Demona in Anger Management ... :lol: Way 2 go girl ... way 2 go! :lol:
|
Okeeeeeeey! Ca raspuns la "My Band"...Vine..."Oops!...I did it again!"
Yeah, Anger Management...ma ajuta sa descopar partea buna din mine, cea pe care o tzin ascunsa in spatele unei mashti...NOT! Ar trebui sa icercatzi shi voi. E funny. De vineri mi-au dat un psihiatru nou. Celalalt shi-a dat demisia. 8) Yeah, Britney shi Christina sunt de partea noastra. Aguilera is Spears bitch! Why? Wanna watch?! ;) |
Originally Posted by Gaandalf:
If I remember good...they do actually! 8) ..."Riddle me this, riddle me that...who's afraid of the big,black bat?" |
Originally Posted by Demona:
A JEDI CRAVES NOT THESE THINGS :wink: |
Originally Posted by Gaandalf:
...But I know the truth! ;) |
|
acum despre ce e vorba aici?despre cat de rea e demona?eu zic ca e o fata de treaba.mi-a raspuns foarte frumos pana acum la toate cerintele(despre elfa).oricum n-as vrea sa o stiu nervoasa.au vazut toti meciul dintre ea si evanescence!!!!!!!!!!!!!!!
|
Originally Posted by Undomiel:
Ssssssst!Vezi sa nu te-auda...nu putem sa-i stricam bunul renume-it's an 'urban legend'... :lol: .... |
Ete fleoshc! Nu fac rau pana nu mi se face! Regula de aur! Asta totzi o shtiu! Nu e Demona pentru ca sa fiu mean and stuf like this cu toata lumea...e Demona pentru ca fac cum "ma taie pe mine capu`". Cui nu-i convine...tzapa lui! Nu a mea!
|
a true lady! 8) friends know why they adore you and other know why they love you. ;) |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
is someone in love here? |
You freaks! Shut up!...But thx thou! ;) 8)
|
ASTA A FOST CHIAR FUNNY! U FREAKS! UITE CINE VORBESTE! ;) no offence demona :P
|
Demona, prietenii stiu de ce! :D :D :D :D
|
Originally Posted by BeNnY:
Yeah yeah! Adevaru` ca nu am asha multzi, dar aia care ii am! Sa traisca!!! |
Originally Posted by Anne Claire:
and if I am?Why have to be such a big deal? :roll: |
mama mama ce declaratii pe forumu asta!freak esti indragostit de demona?
|
Demona este considerata sexy... In a very dark, evil and malefic way... :D
|
Originally Posted by Little Dique:
PS.: Hai sa fiu yo ala mai evlaviosu de pe topicul asta :roll: si sa va urez SA PASTETI FERICITI! sa va imbatati sa va ghiftuiti si al mai multe4 mesaje pe aici pe forum, ca yo cred ca-mi fac cadou cel de-al 2000-lea mesaj pe aici de pasti! Frumos cadou ai? ;) |
Originally Posted by ogto:
:o :o :o :o (true but...) :o :o |
All times are GMT +2. The time now is 08:28. |