![]() |
ah..ce ashteptam sa te maturizezi !!!(tu shi inca juma' de forum)
|
Oppppppppa! Prevad un deathmatch gen eu cu Evanescence? Sa fie de data asta Danica versus notorious! Yeah! I like this place more and more! notoriuous sun-o shi spune-ne ce s-a intamplat. Danica..fii pe faza... ;)
|
Dupa cum am promis, m-am gandit la o surpriza, inainte de meciul cu Gaandalf vs Gandalf, nu de alta, dar la acela totzi se ashteptau...So...Pentru ca nu are nici o poza pe net(dar are pe hardu` lu` Zmog) shi pentru ca urashte sa-l fotografiezi..."ciudatul in lesa", e dezvaluit lumii...Din pacate e o poza cu el, fara pletele actuale shi cei 5 piercein` ce ii are in sprancene. Dar EL e!!!
Ladies and gentlemen! I give you Freak_on_a_Leash versus the one and only...Mojo-Jojo... Let the games begin...again... Votul meu merge la Freak... |
Votez cu Freak-ul ca yoyo-jojo ala nu imi inspira incredere! Pur si simplu fara alte comentarii... :P
|
Originally Posted by Demona:
Demona...sa nu spanzur?si pe tine si Zmog ca ati facut faza asta.de aia erai asa zambitoare azi dimineata?asta era surpriza?trebuia sa spui ca nu e una placuta.CURSEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SS!dar totusi,am un adversar pe masura.si multumesc de voturi. :lol: |
it is i who is voting for freak on a leash for it is my vote that was cast for him by me who voted for freak on a leash. (this was my bad imitation of Mojo Jojo :D )
|
Originally Posted by Demona:
mereu sunt pe faza!! :evil: :evil: :evil: ..mi-am pregatit shi barda! :wink: din pacate Notorious e tocmai la tulcea..deci deathmatch exclus (cel putin temporal :evil: )dar in caz de mortal kombat ..pot shi eu sa-l "imprumut " pe Freak_on_a_leash??(caruia ii dau shi un vot in acest meci ....4 future collaborations :wink: ) |
Freak_on_the_freakin_Leash :)
|
Quote:
danica, nu te mai comporta ca o adolescenta nevrotica si isterica, pt ca de faci de cacao de fata cu intreg forumul. daca te comporti asa si-n viata de toate zilele, or sa te lapideze oamenii in strada. la film esti cam tranta (parerea mea subiectiva), in schimb la misto-uri infantile esti prima. hai, du-te acasa, ca-i prea tarziu si nu mai polua topic-ul. sa fii matur inseamna sa mai si dai de la tine, nu sa sari mereu ca un isteric. iar, daca te prinzi (si sunt curios in privinta asta), mesajul meu are un scop demonstrativ. p.s.: inainte sa votez, cine dracu'-i mojo-jojo ala???????? |
Unul din the bad guys care apar intr-un regular basis in Powerpuff Girls pe Cartoon Network (care, apropo, a decazut de necrezut! Faptul ca romanii au dublat toate alea brought IT SOOOOO DOWN! Nici eu nu ma mai uit de cand s-au bagat romanii.... :roll: )
|
[quote="notorious"]
Quote:
singurul adolescent nervrotic d p aici eshti tu!ok?ti-am zis sa -mi scrii cand o sa te comporti ca un om matur !shi apropo de mishto-uri infantile..." ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios). "GET A LIFE NOTORIOUS!!!!!iar daca nu ai simtul umorului ...tu o sa fii lapidat in strada!!NU TE MAI PLANGE ATATA !!FII BARBAT CA MAINE POIMAINE o sa ai 18 ani ,.....deci poarta-te ca atare! :wink: |
Deci votez cu Freak, pe care abia astept sa-l cunosc!
Pe Mojo-Jojo... etc sau cum l-o mai chema nu-l cunosc, si nici nu-mi place Powerpuff Girls (sorry Andreea!). |
Si eu dau un freak.
|
Wooooah! Statzi sa-i dau telefon sa-i zic ca are deja 8 voturi shi ca cashtiga impotriva lui Mojo-Jojo! :D
(*) Deci sa recapitulam...in meciul anterior Leonardu` nost` autohton l-a batut la 0 pe Leonardu` hollywoodian! :D Nu`sh cu cat, ca n-am mai numarat, da` a luat-o in freza Leo-Neo! :lol: (*) In meciul actual, Big-eyes-Freak conduce cu 8 - 0 pe Big-brain-Mojo! :lol: |
Originally Posted by emanuel:
Sorry for what exactly emanuel? :) Ca nu itzi plac Powerpuff Girls? :lol: |
Exactly!
|
Originally Posted by emanuel:
C`mon dude! No need to say sorry for that! Freak is the big Mojo fan..not me! :lol: |
Aha, atunci e ok! Am inteles. :D
|
demona,ala chiar e freak on a leash?super tipul!are votul meu!e 9-0 pentru freak?de ce isi zice freak?nu pare deloc!trebuia sa isi zica cutie! ;)
|
Originally Posted by Undomiel:
Hehehe! I know...Shi eu am ocazia sa-l vad "cand vor mushchii mei". But beware girls! He is taken...Nu de mine...de sotzia lui! :lol: He's married! |
All times are GMT +2. The time now is 00:16. |