![]() |
Care mai este scorul??
|
Originally Posted by aditza2004:
RICUTZA CONDUCE!!! :lol: |
cand e urmatorul meci?si cine versus cine?
|
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
|
Uhmmm...ce ofticat eshti mey Neobbitule! Care e baiu`? Do tell your mistress! ;)
|
de cand esti si psihiatru Demona? ;)
|
Originally Posted by Demona:
Mdea.. o fi vreo vina cu 8 martie asta... Cred ca se lua ceva de pe forum... Gandalfe ii contagios ce ai tu?! :lol: N-am chef de nimik postez ca de obicei pe aici, dar numai e la fel... A venit fucking primavara!!!! |
mie nu mi se pare ca a venit primavara...si sunt un pic trista din cauza asta...chiar m-am saturat de iarna si de haine groase...
|
Ehhh... afara ninge, cica e primavara... Primavara sux big time! Mie-mi place vara si apoi iarna, prima ca e soare fete multe... si cu putine haine pe ele! :P Si iarna ca iar e multe fete, cu multe haine pe ele. Dar iarna le inteleg, or fi haine contra sapunelii! :evil: :P
|
Ce vreme urata e afara... Vine Potopul... Hai sa facem un vapor si sa aducem toti forumisti de la cinamgia ca sa se imperecheze pt. viitorul umanitatii...
|
^^^Un om atat de direct...fetelor,n-aveti cum sa-l refuzati...
Treime,fa un miracol si da-ne alt meci.Ca asta cred ca e adjudecat. |
Pai yo ma gandeam sa trec direct la aplicarea meciului demona vs evanescence :P Benny esti cu mine cu uploadul? :D
|
DA TLD!!! Baga meciul asta! Sa puneti poze una langa alta sa comparam! Eu votez anticipat cu Demona!!!
|
I`m right here, brother 8)
|
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by raptor:
|
Tu esti Arhitectul,tu decizi... :lol:
|
Nope.. Here it is:
http://www.cinemagia.mxhost.net/Evanescence.jpg Evanescence http://www.cinemagia.mxhost.net/demona.jpg Demona COMPARE THIS!!!! NOW VOTE :lol: |
Mah merita si ea un meci cu una strina... Da acuma las' ne dam in spectacol cu meciul asta! :P Eu votez cu demona ca o cunosc mai bine... De evanescence am auzit numai in povesti! ;)
|
Lol...totusi ... ce meci idiot :lol:
Still... DEMONA 1000000000000% |
All times are GMT +2. The time now is 06:56. |