![]() |
@mala.... Daca ar fi asa de simplu... Oricum eu as baga si mana in foc ca Monica asta o sa se faca de ras... si mai sper sa aiba un rol de figurant...:P
@nume... ar cam trebui sa inveti sa vb... |
#nume Gata cocosel, tac, mi-e teama sa nu ma distribui intr-un filmulet d'ala de-al tau, snuff ii zice nu?
|
Ma gandesc serios la aceasta optiune. Tu, intre timp, continua sa mai bei o bautura alcoolica si" sa te razi" pe aici.
|
Bine bah incruntatule , o sa rad si pentru tine
|
nu va impacientati, monica este doar o "aparitie" in film, si "rolul"(daca putem sa zicem asa), i se potriveste de minune.
|
E in costum de femme fatale? :w00t: O vor face blonda ca pe Romijn-Stamos?
|
Originally Posted by zizi:
Mersi mult zizi pt info... m-am mai linistit |
Si daca vom constata ca Monica este chiar fata talentata? sa vezi atunci revelatie! Totusi, de ce Monica Barladeanu si nu Andreea Marin? :)
|
Originally Posted by lynx:
|
Da asa e . Si raluca sandu nu se ascunde de politie , e la un mare turneu de tenis (unul chiar prelungit), in sua 8)
|
Originally Posted by Jay:
Deci aparitzia unor Nicoleta Luciu shi Monica Barladeanu prin viitoarele filme rom. este inevitabila. |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Eu nu cred ca faza asta o sa tina. Asa a incercat si Pita s-o dezbrace pe aia...nici nu mai stiu cum o cheama, in ''Omul zilei'', dar asta n-a salvat filmul, care a iesit un mare fassss. In ceea ce priveste incasarile... nici vorba de ele.
|
Originally Posted by nume:
|
@gaandalf si nume
si cater incasari o sa sa fie... si nu cred ca o sa fie o reclama decenta, ci din contra, o reclama indecenta ar prinde mult mai bine... oamenii se vor duce, banii vor curge, si cinematorgafia ro. de rapa se duce.... :(( |
Banii vor curge ? Nu prea cred , "Omul zilei" a rezistat 3 saptamani in cinematografe ( in centru , mall -ul nu era inca deschis atunci parca). La mare situatia e alta , omu' vrea sa sparga toti banii care-i are ca sa simta ca s-a distrat. Stiti voi, mentalitatea saracului. Singurul film care a facut bani cu adevarat dupa '89 a fost Crucea de piatra al lui Blaier. A depasit Ziua Independentei. Va spun asta din statistici oficiale.
|
nume... vad ca tu n-ai vazut 'azucena'... acolo nu este numai o fata goala, ci acolo TOATE sunt goale... si cam asa este tot filmul, adica 90 de minute...
pai crede-ma, dupa reactia de la 'albatros' in mangalia, cred ca o sa se duca multi oameni sa-l vada. chestia care ma intristeaza insa este, ca o sa le placa... |
Originally Posted by Nae:
|
Originally Posted by Gaandalf:
:D :w00t: da, aia o sa fie o scena indelung aplaudata. action pur. ... totusi asa ceva m-i se pare trist. gaandalf, este frumos sa poti rade despre chestii din astea, dar in acelasi timp trebuie sa tii minte ca in locul filmului asta, putea iesii unu' mai bun, si asta fiind facut, tot cu banii cnc-ului. |
All times are GMT +2. The time now is 20:51. |