![]() |
Pai bine spui Prolly peste media cinematografiei romanesti din acea perioada (si cu ajutor de la Dumniazau poate si din actuala perioada..desi. :oops: ), chiar Mihnea l-a notat cu 8 pe plan national si 6 pe planul international. Desi, sa spui 8 in competitie cu...Senatoru' Melcilor si alte porcarioare :lol: ..nu stiu cat de incantator sa fie sa afli ca esti bun, pus in lumina cu altii mai incapabili (ori neinspirati)..eu unul n-as fi.
Eu (par example) chiar recunosc ca adversarul meu de generatie (hellsteed) e mult mai bun decat mine pe plan national (si poate) si dincolo de granite, cand va fi sa scriem...sa tremetem afara scenarii. E un concurent pe masura si I like that 8) , nu injur, bravo lui, e talentat!.. :D Dar a fost difuzat cumva pe la teve zilele astea? Cum ai reusit sa-l vezi? Sa nu spui ca ti l-a trimis Mihnea prin posta romana ca lesin de ras.. :lol: / ;) In noaptea asta e "Concurs"..sunt in dilema, sa renunt la 3-4 pagini da scris si sa vad filmul asta? pare interesant din synopsis, macar sa merite. Da-mi un sfat, ca de-aia e forum, sa ne-ajutam uni pa alti atunci cand ne e greu.. :huh: Eh, or veni si vremuri mai bune..totusi, pana vin vremurile alea vreau sa vizionez si eu "Neinvinsa-i dragostea", ma gandesc ca nu e ca Saw III si n-o sa-mi vina greatza ca cu porcii stricati.. :w00t: Cum fac rost de el / cum reusesc sa-l vad? |
@neuptolem
eu zic sa renunti la cele 3-4 pagini de scris si sa vezi Concurs :) nu inteleg de ce trebuie sa lesini de ras daca Mihnea mi-ar fi trimis filmul prin posta. chiar am luat in calcul aceasta varianta, dar in cele din urma l-am descarcat cu ajutorul icq. eu am trimis Amatorul prin posta diversilor oameni pe care-i stimez si nici unul dintre ei nu a considerat acest lucru ca fiind hilar. pe de alta parte, nu-ti inteleg mistourile infantile la adresa lui Pit. daca ai fi facut si tu macar un decupaj regizoral la un scurtmetraj, as fi inteles, dar asa... |
Originally Posted by Prolly:
|
ªi eu aº dori sã vãd Neînvinsã-i dragostea.
|
[quote="Neuptolem"]
Pai mai stiu eu pe unu' care a primit SOPASC prin posta.. :) rad de fapt de mine. si daca ti-am trimis prin posta un exemplar xeroxat din "spre o poetica a scenariului cinematografic" asta e motiv de ras? :shock: data viitoare nu-ti voi mai da motive de hlizeala! |
Da, e motiv de ras, rad de situatia din romanik, rad de faptul ca nu gasesti o carte, rad de mine de cum am putut sa cersesc, nu rad de tine care ai facut un gest nobil, rad de mine, cel care a avut parte de un gest nobil :lol: nu multi fac gesturi nobile fata de mine, de exemplu Mihnea nu face. :hmm:
Sper sa nu mai fie nevoie de "data viitoare". "Data viitoare" pt tine poate, schimbam sensul, trimit eu ceva, no? asta e plot-ul :) , ti-am zis ca ma revansez. ;) |
...imi place. Un real razboi. Armele sunt CUVINTELE. :)
|
@Proletar
sa privim spre personajul interpretat de Duban: pe de o parte vine la spital cu o falca in cer si una in pamint ca ii e moarta fata, vede ca a inviat, dar vrea sa il omoare pe ala de a produs invierea, face scandal monstru ca fata nu mai e fata mare, incit Magda tre sa fie repusa fizic in 'drepturile' de fata mare, iar la final il invita pe X sa o mai 'invie' o data! (avind in vedere raportarea lui la caz, intr-o lume normala, propunerea lui e destul de sinistra). bine, mi se pare ridicol intr-un fel ca privesc intimplarile astea din punct de vedere logic :) poate ca Mihnea a vrut sa dea drumul acestei glumite si, la naiba, i-a dat drumul :) eu cred ca povestea a fost simtita si, de fapt, trebuia sa fie mult mai mult gindita! tocmai fiindca a fost simtita, de citeva ori m-am distrat ca la un B-movie veritabil. e un comic involuntar in citeva puncte cheie ale filmului - moartea Magdei - tiriitul pe pavaj dupa ce isi pierde voalul, apoi invierea, coaserea vaginului, maieul-fetis care ii aprinde poftele necrofilului si cum maieul lucreaza si in afara necrofiliei, bataia pe care i-o da Magda cumnatului in baie (loviturile vin ca intr-o replica la scena dusului psycho). si folosirea muzicii ajuta la senzatia asta de Bmovie - de exemplu cumpararea diazepamului, a doua oara, pe o muzica siderala. |
@gionloc
nu trebuie sa uitam ca vorbim de un film de debut in lung metraj. eu cred ca, de obicei, in aceste imprejurari, exista o anumita precipitare a regizorului de a spune totul in acel film. de aici apar unele scapari care pot da incoerenta povestii sau superficialitate in tratarea unor secvente. nerabdarea de a-ti vedea finalizat debutul duce la astfel de fisuri. sunt convins ca mihnea ar fi fost mai laborios in al doilea, al treilea film... |
@neuptolem
ti-am mai zis: concentreaza-te la scris, nu la forum. |
Observatiile lui Gionloc sunt, în mare, juste.
Simt nevoia sä fac doar douä remarce: - toate efectele comice au fost voite (evident, inclusiv cele din secventele de la morgä); - nu sund nicidecum de acord cu criticitile la adresa muzicii; rämân convins cä fratii Nanu au contribuit hotärâtor, în sens pozitiv, la valoarea produsului finit. |
Unde gasim si noi filmul? :love:
|
|
Sar'na conasule.Hai la baba teapana(la figurat) sa-ti gacesc in palma ca s-arata la drum de seara ca iti pica un remake la asternut.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Atunci un asternut fara remake dar cu sechele..asta sequeluri :shock:
|
Negociem.
|
Momentan tot.
|
Justaminte tot si mai ales asternutu'.
|
OFF:
Originally Posted by Proletar:
OFF: E o zi de 19.Tot timpul mi-au placut zilele de 19, ma fac sa iau decizii lucide. Nu am talent, sunt un scenarist idiot, bla-bla-bla,etc. samd. ma retrag, plec iar de pe forum... OFF:M-am intors. dar, stati fara grija, plec iar, plec pana la urma. Dar tot ma intorc..in fine, debitez. ON: Pitbull, ada si mie filmul pe transfer.ro, OFF:hai ca m-am pus cu burta pe carte, ON:merit si eu, ce naiba.. :lol: O sa postez o cronica SUPER ON-TOPIC!!!!:OBIECTIVA la adresa filmului tau, ce spui?.. :D OFF:Si renunt la atacurile infantile, o sa te atac doar dur, adica, si mai dur, dar pe drept si facandu-mi dreptate. Am auzit eu ca anul asta toti se razbuna pe capricorni, o sa incep cu tine BIG OFF:si o s-o termin scurt, in primele 3 luni, asa, ca sa te scapi de mine ca apoi restul anului cand se razbuna altii pe tine sa nu mai ai grija mea, poate iti voi fi chiar aliat. ;) GRANDE OFF:Nu cred ca sunt intreg la minte..whatever, mai fac asta cu 2 capricorni, nu esti singurul, deci n-am nimic cu tine, am cu zodia. Atatia ani am starpit scorpioni sub talpi, anul asta ma pun pe capricorni. Si pe fecioare. SEMI OFF / SEMI-ON-TOPIC: Am vazut "Concurs". Ce pot spune, regia e destul de OK, asa, ceva cu influente chiar Hollywood, am fost placut surprins de cum a manuit Dan Pita aparatul de filmat. Muzica, iarasi, ceva iesit din comun pt un film romanesc la vremea aia, OK, per ansamblu. Scenariul lipsit de plot-uri, nu stiu ce s-a vrut cu filmul ala, uneori credeai ca e teatru filmat ori o reclama..actorii, prea teatrali. Gheorghe Dinica, Stefan Iordache si Pustiul, au salvat filmul, si femeile, parca prea frumoase pt vremea aia. :D :oops: Ideea e ca dialogul a fost catastrofa, ca multe alte filme ale generatiei vechi. Si nu se stia de intorsaturi, daca/dar-daca-uri, era un circ total, o dezorganizare a structurii ce azi n-ar putea trece usor de un producator care se respecta. Concluzia: Deci nu inteleg care ar fi sinapsa intre "Concurs" si "Unvanquished Love" 8) , ia sa-l mai zgandarim nitel pe Pitbull si-n seara asta, ce daca e luni, otelul se caleste prin jaratec! some day, pe scena de la Cannes, o sa-mi multumeasca. :happy: Daca nu, eu imi strang jucariile si va las cu ale voastre. :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 13:14. |