![]() |
Fir-ai a dracu de coarda, tu nu vibrezi, da' ma satisfaci! Si nu mai vorbi cu gura plina ca iar te apuca sughitzul.
------------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
Sint pocnitoare, da' reabilitata, deci ma pun de artificii. ;) Stii cum se numeste o laba facuta de robotzelu' ala bombos? handmade by robots... S'inca ceva: if you were turned on 26 times a day, you'd need stainless steel parts, too. |
Am si io o intrebare, cam care sunt salariile in publicitate si televiziuni?
------------------------------------------------- "So lace up your boots, 'cos I'm about to shoot A true motherfucker going out for the loot" |
Beeei, compostorule,**********************************o ceapa degerata.
|
Ati vazut spotul "Lamp" realizat de Crispin Porter & Bogusky pentru Ikea care a castigat Marele Premiu la sectiunea "Film" la Festivalul International de Publicitate de la Cannes? E tare rau de tot.
Regizat de Spike Jonze - Being John Malkovich. Daca aveti o conexiune acceptabila o gasiti si la: www.canneslions.com |
publicitatea
Da' BMW-urile le-ati vazut?
|
copiii nu sunt combustibil?!
Ce ziceti de asta?
Vizual reclama este chiar buna, imaginea papusii care arde te atinge la coarda sensibila. Dar dupa, vine concluzia, care te lasa interzis: copiii nu sunt combustibil! Spotul vrea probabil sa socheze, dar nu reuseste sa o faca decat prin cinismul ei. |
Nu pot zice decat urmatoarele:
1. Nici unul din cei ce-a participat la emanatia respectivului spot nu cred ca are copii. Pe mine ma-nfioara insasi ideea unui copil arzand, daramite sa ma gandesc la ai mei in situatia asta. 2. Poate au vrut sa socheze cu tot dinadinsul. In acest caz, ma-ntreb cine a aprobat difuzarea acestui spot, ce-o fi in capul lui si, de ce nu, ce parere are CNA-ul pe tema asta, ca pt. alte chestii nu neaparat la fel de importante se dau de ceasul mortii. 3. Poate ca erau foarte beti toti. Sau erau drogati.... sau aveau o problema cerebrala, cum ar fi nivelarea circumvolutiunilor. |
In momentul asta cel mai dragut clip este cel la Coca light cu manechinul gol. Stau sa-l vad de fiecare data.
La polul opus cogniacul Unirea. Cu masina lovita. Ma depaseste. |
Nu stiu cum sa zic dar in ultima perioada singurele reclame reusite sunt cele la cognac unirea sau rachiu aprig de calnau... :w00t:
|
mie imi place si reclama care e la revista One...chiar mi se pare reusita!
|
era acum cateva saptamani una la loto, cu niste animale care se f**** pe tema primaverii, din anotimpurile lui vivaldi...iar faza cu buburuzele futacioase carora li se aplica un "coitus interuptus" mi se pare dementziala.
|
mie imi place aia de la nutline(parca asa se numea.....).....aia cu semintele....
|
Originally Posted by zizi:
Mi aia mi s-a parut groaznica. Mult mai reusite erau spoturile cu fetele de la capalna sau cu prizonierii... |
asta pentru k, gusturile noastre sunt diametral opuse in general, dear "love-bug-lover"...
|
Originally Posted by zizi:
si mie mi se pare asta bine facuta, plus ca transmite original ideea. in general, reclamele la loto sunt facute de oameni destepti. |
reklamele la "Peugeot" in special seria 206 mi se par fantastice. au idee, sentiment, realizare, super. aia cu rabla care se umfa ca un 206 sa o mai priveasca cineva e fantastica
|
ZZ Top, stii care e problema? ca reclama aia de care zici tu,
ma facea sa ma uit pe discovery, sa ascult muzica clasica, sa ies la iarba verde, eventual sa-mi fac insectar...dar nu sa joc la loto... |
danny-boy, exista foarte multe reclame de tipul asta...dak imi aduk aminte, a fost chiar o editzie la emisiunea de publicitate(de pe protv), dedicata lor. ideea era k, anumite marci, dupa ce ishi creeaza o anumita notorietate(din primele spoturi) recurg la reclame voit subtile(zic ei), shmekereshti, care sa nu mai zica din start "asta e produsul la care se face reclama, cumparatzi-l" . intr-adevar acest tip de reclama are un mesaj ushor (voit)ambiguu apropos de produsul in cauza.[/i]
|
mult mai subtile si mai haioase mi s-au parut celelalte reclame pe care le-am mentionat deja. tot de la loto (nu stiu daca le-ai vazut).
|
All times are GMT +2. The time now is 12:59. |