![]() |
bai, pe bune, nici nu mi-am dat seama ca te ofensez in halu' asta, dar nu m-am gandit nici o secunda ca "intelijenta" de care spui tu e masurata in acest forum de "cine zice primu, ala ii tu ai zis si tu ramai"...
plus ca , pe un forum unde se plimba minti inteligente, o reactie ca a ta e total nepotrivita (daca chiar ai fi super destept si linistit cu matale in sinea ta, te-ar fi durut in cur ca a mai venit un destept care sa te copieze...deci ai fi tacut) da' daca n-am loc... ps origami e un personaj din matrix revolutions, ba (sper ca nu te iei si de plagiatu' asta... |
Matrix Reloaded
...Era sa adorm la el. In afara de efectele speciale si de scenele de dragoste filmul "sucks!". Vreti mai mult? Va spun: DEZAMAGIRE TOTALA!
(*) (*) / (*) (*) (*) (*) (*) |
Bineinteles, ca orice urmare a unui film bomba ,e mai slab ca predecesorul .....dar MATRIX 2, dupa umila mea parere de necunoscator ale artei cinematografice,e pur si simplu pueril ,patetic si mai ales penibil!
Primirea "biblica" a lui Neo,discursul gen"patriotism american" al lui Morpheus,pseudo-filosofia oraculului sau mai bine zis ale oracolilor(asta e pluralul?)care pulseaza in abureala "sofisiticata la final"cu acel mosulet in alb :),luptele care dureaza prea mult si devin fffffffffff. plictisitoare,plusul de comercial Smith se plimba la inceput cu un A8 negru fain de tot,dupa o dau pe noul val de masini de la GM,iar Trinity nu poate decat pe Ducatti,nu inteleg deloc rostul acelui dans tribal .... baietii doresc sa distruga matricea,nu sa o puna de o orgie.. Un plus a fost cursa de pe autostrada a lui Trinity cand mergea cu "mobra"pe contra sens....si injuraturile in franceza in rest... Parerea mea.....thumb down! Nu astept Matrix Revolutions :evil: |
Desi foarte multi dintre voi vad ca ati criticat M2, mie mi-a placut.
Spuneti ca nu a avut inceput si nici sfirsit?!?... Dar nici nu trebuia! Este doar un film "intermediar"... |
Dintre toate filmele Matrix,al 2 lea mi s-a parut cel mai tare.Au fost mai multe parti tari decat in al 3 lea.Bataii,oprirea gloantelor,aruncarea agentilor,etc.Matrix2=cel mai tare.
|
|
pune link te rog
|
hhhhh...just a little...a little more...imediat..(dupa cam vreo 3 min) gata vad poza :P
|
All times are GMT +2. The time now is 23:23. |