![]() |
Andrei Tarkovsky r. Andrei Rublyov (1969) si s. Andrei Konchalovsky
Andrei Konchalovsky r. Runaway Train (1985) a. Eric Roberts (am dat intamplator de topicul asta :huh: ) |
Originally Posted by Ilila:
mda, dupa 1 an si ceva cineva a gasit solutia. ai onoarea sa propui in continuare |
ok, legatura dintre John Woo si Sean Penn (3 pasi ... simpli :) )
|
Originally Posted by Ilila:
mai simplu e in 2 pasi 1. Woo a regizat Face/Off in care joaca John Travolta 2. Travolta joaca cu Sean Penn in She's So Lovely propun Johnny Depp - WoodyAllen din 2 pasi |
depp & ricci in sleepy hollow
ricci joaca in anything else al lui woody allen propunere: mickey rourke & robert duvall (2 pasi) |
mickey rourke cu DeNiro in angel heart
si DeNiro cu Duvall in The godfather pt. 2 propun Nicole Kidman si Barbra Streisand. (2 legaturi) hai k e usor :D |
Nicole Kidman cu Sydney Pollack in "Eyes Wide Shut"...
Syndey Pollack regizeaza "The Way We Were", cu Streisand... Propun doua: 1. Una grea: John Nettles si Macauly Culkin. (TREI legaturi) 2. Una usoara: Liv Tyler si Tom Hanks (DOUA legaturi) |
Originally Posted by MinRep:
|
Nu, doar una... Aia mai grea e provocare...
|
Originally Posted by MinRep:
John Nettles & Daniel Stern in The Tourist Trap (1998) Daniel Stern si Culkin in Home Alone... Liv Tyler si Tom Hanks au jucat impreuna in THAT THING YOU DO! got more? :sleep: Propunere: Jeffrey Combs si Kevin Bacon :w00t: (din câte vreti si stiti) |
Nush sa o rezolv pe asta....dar propun una mai grea din multe legaturi....nu cred ca trebuie neaparat actori si regizori...asa ca....
Keira Knightley si Thomas Newman De fapt sunt 8 legaturi....eu asa am calculat.... |
Thomas Newman a compus muzica la American Beauty în care joacã Thora Birch
Thora Birch ºi Keira Knightley au jucat împreunã în The Hole (2 legãturi) e fumat demult topicu ãsta... |
Originally Posted by Leonard:
Mdah....dar nu m-am gandit la legatura asta asa...Cool... :D |
Ia-n te uitä, ce topic drägälas! :) Bine cä l-ai deshumat, Mdah! De mult îmi pläceau jocurile de genul ästa! Hai cä v-am spart:
Deci: Simion Negrilä si Vanessa Redgrave! ;) Gabriela Cuc si Antonio Banderas! :P Si-acuma... tineti-vä bine! Irene Marlyne Monroe (da, I.M.M. a noasträ!) si Robert Patrick (da, äla räul si lichid din "Terminator II"!) :w00t: |
baba si mitraliera
|
Variantä - cum ziceam noi acu' treiscinci de ani: "baba si caricioplanu'". Parcä sunä mai creativ!
Oricum, ANUME le-am cäutat asa, ca sä aibä haz! Si de-atunci, mi-au mai venit câteva, da' väd cä nu se-nghesuie lumea! Hint: existä cel putin câteva zeci de forumisti care deja pot ghici usor räspunsul la ultima - si, în genere, ORICINE umblä pe forum îl poate ghici singur, dacä-i merge mintea si stie unde sä caute. Hai, cä-i usor! ;) |
All times are GMT +2. The time now is 06:01. |