![]() |
Da exact ala. Day After Tomorrow - Ce va fi dupa maine
|
Io raman gandinduma la avp si dain cate am vazut io omu so gandit ceva timp pana sa-l faca asa ca ar tre sa fie mistocut.
Cel mai tare mi se pare "moto" lor: "Whoever wins ... we lose." |
Originally Posted by IceyU:
You can bet your ass ca va fi super. De abia astept sa vad Shrek 2. Partea 1 a fost tare de tot. Poate mai tare decat Finding Nemo. |
Originally Posted by IceyU:
Spidey 2 AVP HELLBOY VAN HELSING Toate sunt moarte curata .... :o |
Yap , aici ai dreptate.
Dar io cred ca ai uitat un film care merita si el pus acolo foarte mult.Shrek 2 :D |
Si Garfield! :wink:
|
K man if you say so dar o data e de ajuns :P
|
Se mai intampla... il rog pe Emi sa stearga unul din cele 2 posturi identice... :roll:
|
Pai nu ai tu man un X in dreapta postului ?? ala e delete
|
Nu am decat Edit si Citat... acum te rog hai sa lasam si pe altii sa vorbeasca ca nu-mi place sa vorbim asa doar noi 2... :roll:
|
looooooooooooool
Pai forumisti dorm acu man dupa petrecerea de aseara asa ca te-ai ales cu mine pe cap :P Oricum te las in voie ca tre sa plec :( |
Originally Posted by Gaandalf:
Troy--si eu il astept; nu am dubii ca va fi un succes Hellboy & Van H--cu toate ca le astept nerabdator, am o presimtire ca nu vor fi asa cum am vazut in trailer-e |
Eu astept cu nerabdare Troy,Spiderman 2,harry potter 3,passion ...
cam atat :lol: :lol: |
Astept cu nerabdare Kill Bill: Volume 2... In afara de asta nu sunt filme care sa le astept... Ce va fi va fi... Mai astept sa apara Star Wars: Episode III in anul 2005...
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Van Helsing - sper din tot sufletu sa iasa cum trebuie.... TROY a riscat mult pentru ca pana la urma cam vrea sa calce pe urmele filmului GLADIATOR nu GLADIATORUL cum zici mai totzi ... Shi pun pariu pe orice k o sa fie comparat cu el ... [/b] |
Ati vazut castul de la TROY? Pe mine unul m-a impresionat... mai ales ca joaca Peter O'Toole (parca asa se scrie)
|
Bai Benny, tu a-i vazut macar un singur film cu Peter O'Toole de esti asa de impresionat ca este in cast? Intreb si eu asa...
|
Originally Posted by ogto:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...sa vedem cum raspunde benny.... Iti dau dreptate ogto ....Benny ..de ce esti asa impresionat de prezenta lui Peter O'Toole?? |
Care dintre voi a vazut bonusul de la Ice Ige?? E adevarat e cam vechi dar spunetzi si voi parerea
|
Hm... Eu stiu defapt unul din motive pt. care la impresionat pe Benny Peter O'Toole. Marele motiv, sau unul dintre ele... Pt. ca a luat un Oscar pt. nush ce chestie, Oscar Onorabil, nu pt un film, anul trecut si a avut MULTE nominalizari si No Oscar, ca altfel nu lua Honorary Oscar anul trecut... Asta la impresionat cu Peter O'Toole, Nominalizarile si Oscarul
|
All times are GMT +2. The time now is 08:07. |