![]() |
Originally Posted by Nightwane:
M-am chinuit cu Goldfrapp destul de mult, dar o inghit mai greu, Shivaree I liked.... and Daft.... we've talked about... |
Diamanda Galas anyone? Pulp anyone?
|
hmm..eu n-am scris ce muzica ascult :D
well..here goes: Lacrimosa Cradle Of Filth Placebo Rammstein Nightwish Therion Diamanda Galas Goldfrapp Daft Punk Shivaree Angelo Badalamenti ( ;) ) Samael Pulp Joe Hisaishi Julee Cruise si or mai fi... |
10 iulie concert Gary Moore la Arenele Romane.... Am inteles ca nu vine cu blues-urile alea plangarete... ci cu ceva mai nou, inspirat mai mult din r'n'b - ul anilor 60... so.. cine stie...
|
Concert amanat ... asta e ... Gary Moore va concerta la toamna. Are o infectie la un deget .. in fine nu mia conteaza... eu chiar vroiam sa merg... la dracu...
|
Shtie cineva ce se mai aude de formatzia HOOVERPHONIC?
Au mai scos ceva nou? |
d ela maginifisent 3 incoace?
|
Originally Posted by Ambra Blu:
da-da.....albumu asta a fost lansat in 2000 shi a trecut ceva vreme, nu stii daca pregatesc ceva nou? |
The Magnificent Tree este din 2000 si de atunci a mai fost Jackie Cane in 2002. Anul trecut au scos pe taraba Sit Down and Listen To (Hooverphonic).
|
deci da, dupa cum ti-am zis, ai fost mai rapida la surfat netu' si ai gasit sightu' mai repede; dar deci da, jackie cane, the magnifi100 3 etc
|
Sit Down and Listen To (deci fii atent). |
la noi se gasesc albume originale hooverphonic? .....am tot cautat dar fara succes. Nu ma multumesc doar cu mp3-iuri.......stie cineva unde pot gasi?
|
Originally Posted by K's:
Stii ca intotdeauna sint atent la All the things she said X 2. |
no 'fence,da' hooverphonic e o formatie care creeaza o stare de somnolenta incredibila...plus transimte o placere sonora comparabila cu un algocalmin lichid care se scurge atiiiiit de greu pe ghat :sick: .in acelasi dumpster e si portishead. :sick:
are careva proclaimers p-acilea?sau mai bine sa intreb daca macar a auzit cineva de alta melodie de-a lor in afara de 'i'm gonna be'/'500 miles?' |
Originally Posted by raptor:
somnolenta??? bun , cu asta te-ai ras....adio pretenders , si poate si altceva precum "THE HOb........ si ceva audio books 8) |
raptore, lasa tripapul pe urechile celor care can handle it properly.
|
Pentru TAC: Am vazut un album Hoover... in Bucuresti, dar era vreo 550000 de lei....
Pai... Am ascultat destul de mult Hoover... dar trebuie sa spun ca se "joaca" prea mult pe stiluri si nu prea le merge... Cateva piese trip-hop(totusi ..slabut), putin ambiental pop(that's no surprise pentru faptul ca tipa a scos si un album pop, in Belgia) si putin alternative(poate pop/rock).... Dar in mare... este o formatie extraordinara care are unele melodii, la greu, comercializate(ex. Mad About You)... |
Originally Posted by Jay:
2 x-pensive 4 me! Este foarte adevarat ce zici tu, dar tocmai pentru faptul ca "" se "joaca" "" cu mai multe stiluri i-au facut sa fie apreciati, poate nu prea mult, dupa parerea mea. Totul depinde de gusturi. Me unul imi plac mai toate piesele lor si astept materiale noi de la ei. |
Originally Posted by Jay:
Hai sa fim seriosi. Nu ori fi ei la fel de dark ca Lamb dar niste piese ca Nirvana Blue sau Eden suna mult mai bine ca, say, Filla Brazilia dupa care va dati toti pe spate. |
|
All times are GMT +2. The time now is 06:17. |