![]() |
..adica...???
|
Nu pot spune ca Matrix este un film rau, dar acum va eclipsa filmele de orice alt gen. Stiam ca ziua asta va veni. :( ;)
|
Nu vad rostul acestei continuari!!!
Au investit o groaza de bani pt un film care s-a terminat... Oricat de mult mi-ar place Matrix nu pot sa nu fiu sceptic in legatura cu continuarea... Am auzit ca are niste efecte speciale deosebite... Apar si niste personaje noi ceva gemeni (''probabil trimitere la WTC")... Agentii se reproduc ajungand la cateva sute si desigur Neo ii bate pe toti... Scena care este cea mai apreciata este o partida de sex intre Neo si Trinity ori daca asta se remarca intr-un film de genul asta... Zicea cineva ca filmul a fost conceput de la inceput ca o trilogie... Imi vine greu sa cred... In concluzie eu zic ca era mai bine sa investeasca banii astia intr-un nou proiect desigur o sa castige bine dar numai datorita renumelui adevaratului MATRIX |
RELOAD YOUR MIND ...
|
Originally Posted by NoOne:
hahahahaha...very good young Pedawan! :) morpheus..eshti sigur fan Matrix?! |
Fara a ofensa fanii Matrixului, doar ca sa inteleg intrucat nu inot prea bine in universurile de genul asta :
De ce aveau nevoie de un post telefonic fix pentru a iesi din Matrix ? De ce nu puteau sa faca acelasi lucru de la mobil ? Am revazut filmul sambata si abia acum mi-a trecut aceasta intrebare prin cap. La precedentele vizionari am fost impresionat de realizare si am lasat povestea. |
Daca tot s-a ajuns la capitolul intrebari, am si eu una: de ce Oracolul traia in Matrix? Nu ar fi fost mai utila in afara?
|
Originally Posted by Demona:
Da, sunt fan Matrix... Am (re)vazut pt. a 6-a oara filmul sambata si eu tot sunt de parere ca nu mai trebuia facuta o continuare. Este foarte clar finalul... Urmareste replicile de final "I`m not here to tell you how it will end I`m here to tell you how it begins" sau ceva de genul asta... Ce vrei mai mult... |
The beginning of the end, the middle of the end and... well, the end of... the end! That's what I want more! :-)
Daca te mai vad in vreo arie a forumului ca scrii ca nu trebuia facuta o continuare (ca vad ca insisti) sa-mi zici si mie numai din perspectiva primului film cine priveste PRIN monitoarele prin care trece imaginea la scena de dupa arestarea lui Neo ("I give you the finger, you give me my phone call"). 17:00 - 17:15 into the movie. WHO is looking??? Go see Reloaded. |
Ai dreptate, Daydream... mie mi-a scapat acea secventa!
Multumesc ca ne-ai deschis ochii! Acum este clar ca a fost gandit de la inceput ca o trilogie! Ce intrebare buna: Who is looking? The answer in Reloaded! Be surprised! |
Partile proaste ale Matrix:Reloaded sunt doua mari si late: faptul ca Laurence Fishburne nu crede in personajul sau pana aproape de sfarsitul filmului si faptul ca exista in film secventa stupida si inutila a orgiei (ca realizare, desigur, caci intentia e laudabila, dar nefinalizata - probabil din retinerea de a nu depasi rating-urile profitabile).
In rest, era oarecum previzibila atacarea unuia dintre ultimele fetisuri stiintifice in voga ale secolului 20 (desigur cu radacininile adanci infipte in hinduism & so on), adica Big Bang-ul ciclic, destul de simplist de altfel prezentat si rezolvat (pana acum, poate ne surprind - o samanta de sinapsa potential cool e relevata de teaserul pentru Revolutions, cu potopul luptei finale). Desi parca presmit plecarea pe o alta tangenta, in stilul deschisului anumitor usi din "Men In Black" si a capcanelor in capcane in alte capcane. Dar chiar daca personajele declama mai abitir ca in Shakespeare, nu e atat de iritant pentru ca... we got fights. And the fights rock. Arata pe pelicula chiar mai bine decat in materialele lansate pana acum (trailere & so on), chiar si dublurile digitale ale lui John Gaeta se descurca onorabil in marea majoritate a timpului. Cam ciudate alegerile de incadraturi ale lui Bill Pope, care in mod constant lasa prea putin luft sau taie prea jos capete si frunti de actori, but hey, maybe he had some logic in that... Si momentele de pure naughtiness, gen 'prajitura-surpiza' reusesc sa contrabalanseze momentele de pure cheesiness, gen 'matrix open-heart surgery'. Suprinzator oricum, nu m-a dezamagit*. Ceea ce e chiar laudabil. Salutari, Andrei P.S.: *Mai putin muzica, care e mult mai prost folosita in Reloaded, din pacate. |
Nu sunt un fan al filmelor de genul asta. Dar atunci cand apare ceva care aduce ceva nou si mai ales cand realizarea este peste media genului nu poti ramne indiferent.
S-au facut sequeluri la filme care nu meritau. S-a facut sequel pana si la la o capodopera precum Godfather. La Matrix in mod evident trebuia sa existe. Nu am stiut ca a fost conceput ca o trilogie, am aflat aici pe forum. Dar asteptam continuarea. Pur si simplu pentru ca cele peste doua ore nu au ajuns. Nu a contat neaparat povestea desi originala ( pentru mine cel putin ) si interesanta ( desi are hibele de rigoare ) cat realizarea. Te duci sa vezi un film si te astepti in primul rand sa-ti gadile privirea. Iar Matrix o face din plin. Intr-un mod cum nici un alt film pana atunci nu a facut-o. Nu astept ca Reloaded sa fie mai bun. Pur si simplu vreau sa petrec inca doua ore in care sa fiu surprins prin ceea ce vad. Daca va fi mai bun cu atat mai bine. Daca nu nu e nici o pierdere. Chiar mai slab decat primul si tot va merita. |
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Aaaaaaaaa, cum sa zic? Poate cu propriile mele cuvinte ar fi cel mai nimerit. :wink: In primul week-end Reloaded-ul a avut incasari de 91.7 milioane. Hmmmm... poate conteaza. :oops: Pâ. Sâ. Mai e nevoie sa zic ca e in box-office? Ah, da... pe locul The One.... :wink: |
"Mr. Amyd... have some respect for the code!" :-) One can't begin saying something about Reloaded by pointing out the bad parts...
Scena de rave-dance mi se pare cam prea aratata cu degetu in general. Am citit tot felul de replici, cum ca dureaza 10 minute, ca le-a amintit unora de Ewoks party-style a la ROTJ :-) samd. Iar secventa tine undeva in jur de 4 minute si serveste ca fundal pentru... o sa vada lumea in cinema la ce... Oricum apropos de ce ziceai ar fi fost de un ris nebun sa vedem Reloaded rated NC-17 (sau unrated) daca Wachowsky ar fi scos toate frinele si faceau scena asa mai... "Bound" style... (I guess Joel Silver would have gone ballistic) :-) :-) In ce priveste the matrix open-heart surgery technique scene - are niste implicatii interesante. In primul film o actiune in "realitate" wake from the dead pe cineva din Matrix; in Reloaded e invers... Cheese shot or not the concept fits in an interesting way on the whole landscape, as it is more or less revealed in Reloaded. Si mai am o intrebare pentru oricine a vazut trailer-ul la Revolutions (cel aparut pe net, n-am idee daca e identic cu ce apare la final, dupa Reloaded). While Neo fights Agent Smith once more in the rain-like-matrix-code sequence there is a cut back to Morpheus - is it the same scene or is it just edited for trailer use? Ei bine ce spune Morpheus??? "He fights for us!" sau altceva ca nu se intelege foarte bine...?! Daca da la ce se poate referi, tonul pe care o spune intriga foarte mult... |
Trailerul de pe net e diferit de cel atasat la sfarsitul filmului, cu toate ca au secvente comune. Morpheus spune intr-adevar "He fights for us", si if I were to venture a guess, I'd say Agent Smith will be the faulty cog in the A*******s' wheel.
Problema cu scena rave este exact ca e folosita ca un fundal (inutil) pentru youknowwhat. Puteau la fel de bine sa foloseasca detalii intercalate din sala masinilor gigantice for what I care, probabil ca era mai interesant ca alternanta de montaj. Si se vede cum ezita intre a o face cu adevarat "naucitoare" ca edit si intre a arata prea mult skin sau nu. Gratuit, imho. Pana si orgia fremen-ilor din miniserialul "Dune" a fost mai curajoasa. Nu comentam conceptul "invierii miraculoase", ci doar implementarea... trebuie sa recunosti ca se puteau gasi situatii mai interesante in care sa expuna conceptul respectiv, nu? :wink: Salutari, Andrei |
Originally Posted by Daydream:
Adica dupa ce se termina filmul pe pelicula o sa fie un trailer pentru a treia parte? Sper sa nu taie baietii macaroana... |
Nu ii taie, stai linistit. Trailerul este pus inainte de credits, deci trebuie sa-l arate, chiar si in Romania.
Salutari, Andrei |
|
Originally Posted by Amyd:
Nu il taie pentru ca asa a hotarat distribuitorul roman sa-l puna inainte de credits, pentru ca in varianta "originala" el era pus dupa tot genericul de sfarsit... adica dupa vreo 7 minute de credits... atunci chiar ca nu-l mai vedea nimeni... |
Da, stiu, asta am vrut sa spun si eu. Era si normal de altfel, cati au stat pana la sfarsit in Romania dupa ce s-a terminat Harry Potter 2 sa-l vada pe Gilderoy pe coperta cartii? :wink:
Salutari, Andrei |
All times are GMT +2. The time now is 17:11. |