![]() |
6, nu e genul meu
Sylvia's Mother |
Eu ii dau 7, Namaste 9 => Nota finala = 8 :D
Electric Guest - This Head I Hold, u may dance on this! right now!! |
|
6 - categoric imi place mai mult originalul
Fun.: We Are Young ft. Janelle Monáe (baiatul asta imi aminteste de Bob Dylan - stiu ca diferenta e mare, dar dau o bere virtuala celui/celei care-mi spune exact care e melodia lui Dylan la care m-a dus gindul - nu e ghicitoare, chiar nu stiu :(( ) |
|
|
|
|
|
8, imi place.
Adanca Privire |
|
|
Mie,mie tare de tot! :D
9 Si acum sa punem ceva mai la misto http://www.youtube.com/watch?v=b2tBu...layer_embedded |
|
Bai, din cele 14 mesaje de pe pagina asta, 6 sunt ale tale :| Strici tot farmecul jocului astuia, si nu numai, ma rog, cat il (mai) are.
Mda, stiu ca vorbesc in punga. 10 pentru piesa originala, 5 pentr cover si 0 pentru postare A Day in the Life |
Originally Posted by omudindulap:
ok o sa tin cont de cele zise de tine...:P |
|
|
|
Originally Posted by Tiffuny:
A fost pe riscul meu. Mă așteptam, oricum. :P |
Quote:
Quote:
![]() |
a spanking might be in order
![]() |
|
nu-s chiar " a kid " nici in ceea ce priveste muzica, nici in realitate, doar ca melodia nu este pe gustul meu, atata tot. prefer sa ascult Leonard Cohen ;) Leonard Cohen-Dance Me To The End Of Love l.e: scuze, am vazut melodia ta dupa ce am postat. deci, se continua cu:
|
Da, ma, stai linistita, glumim si noi (scuze), dar na, ti-ai cam cautat-o :P
|
|
Originally Posted by charles:
10+ Am stat ani buni printre vorbitori de rusă și nu s-a prins mai nimic de mine. Am și opus rezistență, ce-i drept. Mi-ai rupt inima-n două cu melodia asta, voiam nepărat să aflu ce zice. Noroc cu link-ul de sub video. Chioară-s de dimineață. Pentru Tiffuny, că tot îi place Leonard Cohen: Adam Cohen - Like A Man. De Cohen junior ce zici? |
8.5
The Undisputed Truth -Take A Vacation From Life http://www.youtube.com/watch?v=tjxPE...9OUUr3n-FPVUY= |
|
Originally Posted by Namaste:
multumesc ! despre junior nu zic nimic pentru ca nu stiu prea multe despre el.:"> onthread : nota 10 cu felicitari pentru Mattafix - angel on my shoulder Dido - Life For Rent |
|
|
|
9 superba melodia.
Joe Brooks - Superman |
|
|
|
|
the end product trebuia sa fie un efect de relaxare mentala sau poate un frison la "discursul" lui W Smith. evident ca nu ti le'a provocat... :P
8,5 pt piesa ta walking with happiness |
|
|
|
|
|
|
8, simpatica, imi aduce aminte de vremuri pe care nu le-am prins:P
Six Days, regizat de mister Kar Wai Wong |
|
nice :D 9
sa continuam la fel de jazzy...Is you is or is you ain't my baby |
Wow, pot sa zic ca imi place mult melodia, desi nu ma omor dupa jazz. Dar logic ca o stiu de la Tom si Jerry =))
9/10 :D acum stric eu cu altceva :D=)) Placebo - Infra-red |
Originally Posted by Pepper:
Webster is probably turning in his grave right about now. X_X |
All times are GMT +2. The time now is 03:31. |