Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

bremen1980 14 Jul 2011 10:23

Etapa de munte cu catarari serioase si Col de Tourmalet >:) la pachet .

Chambord 14 Jul 2011 10:26

Anul asta n-am apucat sa vad nik din Le Tour :(

bremen1980 14 Jul 2011 10:39

Nici eu.Munca la pamint ma trage :((

sergiuseling 14 Jul 2011 10:42

Eu am văzut doar finalurile de pe la 5 jumate încolo și chiar prind o oră, dar chiar au meritat.
De departe cel mai spectaculor început de tur, dar evident sper să fie și mai și în munți.

bremen1980 14 Jul 2011 10:50

Sa-i vedem pe fratii Schleck ,pe Cadel si pe Contador cum se misca pe munte .
Acum incepe cu adevarat turul.

Manusa 17 Jul 2011 13:33

Diseara mare meci mare :)) Otelul - Steaua, si dupa mine cred ca va fi un 1-1 si apoi prelungiri :) Poate diseara mai auzim replica Apara tatarusanuuuuu.....:)))

Kriss_Kringle 17 Jul 2011 15:26

Inca va mai uitati la Liga La Misto a lu' Mitica?Nu stiam ca se joaca fotbal acolo.:))
Sa fi vazut fotbal azi dimineata in Argentina-Uruguay,a avut de toate,eliminari,bare,ocazii monumentale,driblinguri,determinare si in final lovituri de departajare.Incredibil meci!Asa ceva e un mit in campionatul nostru satesc din pacate.

ghost90 18 Jul 2011 15:09

TAS a respins apelul Timisoarei,care ramane in Liga a II-a.Mare pacat,inca o data,pentru suporterii timisoreni.

iiii 18 Jul 2011 15:11

da????
in sfarsit nu mai aud faza : fruncea e in Banat.
Acum sa vedem ce mare echipa e Timisoara.

ghost90 18 Jul 2011 15:13

Mie personal,imi place Timisoara,singurul care aduce numele echipei in cacat,e garoiul de Iancu.Eu zic ca e mare pacat,ca pica din prima liga echipe ca Poli,si urca Chiajna,Mioveni etc etc

iiii 18 Jul 2011 15:16

asta e. daca tiganu ala de iancu ar fi fost baiat bun, fara acuze si etc. ar fi ramas in liga 1.
de ce sa uitam in cate scandaluri a fost bagata echipa din cauza lui : ba cu numele, ba cu puncte luate, ba amenzi.
oricum sa vedem daca sunt atat de buni, sa vedem daca revin. daca nu nu!

ghost90 18 Jul 2011 15:21

Poi iti dai seama ca toti jucatorii importanti vor pleca la alte echipe.Nu raman Bourceanu,Goga,Axente,Sepsi,prin liga a 2-a.Oricum,rar intalnesti in Romania,pe vreun stadion,atmosfera ca pe Dan Paltinisanu

iiii 18 Jul 2011 15:41

ehhhh sa vedem cati or sa mai vina la meci cand echipa se v-a bate cu nume necunoscute din liga a 2. la noi nu e ca in uk, unde si la meciuri de liga a 2 sau a 3 , stadionul e plin.
dar in alta ordine de idei, ai sa vezi ca nu o sa mai fie atmosfera ca la un meci cu steaua sau dinamo.
poate la meciul cu uta

ghost90 20 Jul 2011 16:29

RIP Universitatea Craiova

iiii 20 Jul 2011 16:37

Originally Posted by ghost90:

Wha'?

ghost90 20 Jul 2011 16:58

A fost dezafiliata de la Federatie,si toti jucatorii pleaca liberi...asa vazui pe prost.ro

iiii 20 Jul 2011 17:13

omfg!!!1 nesimtirea olteneasca alu mititelu e prea de tot

Kriss_Kringle 20 Jul 2011 17:21

Liga 1 e o gluma.Cum sa facem performante internationale cand propriul campionat e corupt pana-n maduva oaselor?Suntem mici de tot:|

ghost90 20 Jul 2011 17:26

Da,e adevarat...da ma gandesc la sutele de mii de suporteri,si fostele mari glorii care sufera datorita unor jigodii ordinare...mare mare pacat ca fotbalul devine o gluma iin Liga lu' labaru de mitica

PoliFanAthic 20 Jul 2011 21:22

Originally Posted by iiii:

ehhhh sa vedem cati or sa mai vina la meci cand echipa se v-a bate cu nume necunoscute din liga a 2. la noi nu e ca in uk, unde si la meciuri de liga a 2 sau a 3 , stadionul e plin.
dar in alta ordine de idei, ai sa vezi ca nu o sa mai fie atmosfera ca la un meci cu steaua sau dinamo.
poate la meciul cu uta

O sa vina mai multi decat vin la destule echipe din Liga 1 si in loc de Steaua sau Dinamo o sa fie UTA. Nu e un sfarsit de drum, dar ar putea sa fie un inceput, conditionat de aerisirea patronatului. Altfel, soarta Craiovei e una care se poate oricand repeta.

Si daca s-ar retrograda in baza patronilor pe care ii au echipele din prima liga, nu ar mai ramane multe sa joace.

iiii 21 Jul 2011 09:41

voi cu poli, daca nu era nenorocitu ala grasan, cu ideile lui si cu marlania din declaratii , erati acum in liga campionilor. intelegi???

acum sa vedem, daca pleaca, si daca vine cineva la voi cu bani, care sa bage banutu, si sa taca, sa lase echipa sa evolueze in liniste , sa nu mai faca acuzatii and stuff.

si parca vad ca incepe macelul cu cei de la uta...

in alta ordine de idei, pare rau de craiova , si e nasol ca se loveste in echipele care au suporteri numerosi care sunt foarte atasati de echipa. sper sa ia clubul Piturca si sa ii redea gloria din trecut, cand trecea de kaiserslautern etc.

apoi, uite si tu cum creste interesu in fotbal odata cu performanta. la cei de la otelu, care acum 2-3 ani , marea sidexplozia nu avea mai mult de 500 oameni acasa si 1 autobuz in deplasari, acum ajunsi campioni si in liga campionilor, interesul a crescut.

PoliFanAthic 21 Jul 2011 12:22

Eu sunt ultimul care sa-i ia apararea lui Iancu, dar situatia trista este ca fara el nu e deloc clar ca am fi participat in cupele europene atatia ani la rand.

Viitorul e curios.

iiii 21 Jul 2011 12:27

viitorul e curios si dubios in cazul vostru :)
sunt curios cati jucatori or sa continue la timisoara :)

FANELvaloros 21 Jul 2011 12:46

trebuie cutremur in fotbal. Dragomir si Sandu trebuie dati afara din conducecrea FRF

ghost90 21 Jul 2011 12:50

Nenea iiii,permite-mi sa te intreb,tu cu ce echipa simpatizezi? :)

iiii 21 Jul 2011 12:57

Din ro cu steaua bucuresti si din strainezia cu Man Utd.

ghost90 21 Jul 2011 13:01

aha...si unde jucati anu asta?pe national?sau pe unde va duce ciobanu'?

FANELvaloros 21 Jul 2011 13:02

CFR Cluj campioana !!!!!!!!!!!!!!!!!<:-P

iiii 21 Jul 2011 13:03

pai in prima faza : jucam in Liga 1 !!!
sper sa ajungem si in grupele Europa League.
si din cate am citit pe prosport si gsp, am inteles ca pe national arena, dar sa o vad eu si pe asta.
sambata avem la sibiu.
oricum sa nu ai impresia ca sunt multumit si incantat de steaua momentului prezent.
oftez, ma oftic, ma enervez, si sper totusi ca intr-o zi va veni unu care sa bage banu, sa taca, si sa scoata banu.

FANELvaloros 21 Jul 2011 13:13

Arpad Paszkany este un domn pe langa ciobanii de Becali sau Borcea.romanul tot tigan moare.Arpad investete si are performanta.

iiii 21 Jul 2011 13:22

ba, tu ne iei la misto sau te plictisesti acasa?

ai la avatar 1 poza cu un clio cu numar de Bucuresti si te rupi in basini aici, pro cfr cluj?

ghost90 21 Jul 2011 13:23

Quote:

CFR Cluj campioana !!!!!!!!!!!!!!!!!

Mars ma de-aici...

FANELvaloros 21 Jul 2011 13:24

bre eu vad ce cacat este la Steaua si Dinamo

CFR Cluj e singura echipa in care se baga bani si au rezultate

Manusa 22 Jul 2011 20:11

Ramane de vazut cine va fi campioana, poate sa apara DIN NOU vreo surpriza.

DegX 22 Jul 2011 21:08

Acum ce nu se mai poate intampla in fotbalul romanesc....

FANELvaloros 23 Jul 2011 11:17

sa dizolvat U craiova:) urmeaza U Cluj apoi Steaua si Dinamo:P

Manusa 23 Jul 2011 12:49

Intradevar vad ca tu tot dai cu CFR si speri, dar degeaba, sau mai bine zis ai vise in ceea ce priveste dizolvarea lui Dinamo, U Cluj si Steaua :))))

t0nka 26 Jul 2011 10:03

Romania castiga la masa verde meciul cu Argentina :))

ghost90 30 Jul 2011 21:59

Grupa pentru Mondiale:

Olanda
Turcia
Ungaria :D
ROMANIA
Estonia
Andorra

E bine rau de tot :)

Medicate 30 Jul 2011 22:31

Am sperat pana in ultimul moment ca vom pica in grupa cu Norvegia sau Grecia, in detrimentul Olandei, Italiei sau Spaniei...dar n-a fost sa fie. Ne batem la locul 2 cu Turcii, ungurii nu mi se par cine stie ce!

ghost90 30 Jul 2011 22:43

Au si ungurii cativa jucatori buni:Zoltán Gera,Hajnal,Dzsudzsák,Juhász....Doamne da sa se joaca meciul cu ei la Cluj :D

Medicate 30 Jul 2011 22:52

...acolo vor avea mai multi suporteri decat noi! :)

danonino 30 Jul 2011 22:55

Estonia e mai buna ca Lituania?
Nu de alta, dar cu ei, probabil, va fi meciul echilibrat.

ghost90 30 Jul 2011 23:02

Quote:

...acolo vor avea mai multi suporteri decat noi!

Please be kidding...nu au curaj sa scoata capu' pe strada ;)

Medicate 31 Jul 2011 01:23

:) If you say so !

Estonia e sub Lituania...singurul rezultat notabil al acestei selectionate ar fi un egal cu Italia...parca!

Nekkyosha 01 Aug 2011 13:11

ieri am fost la un meci din campionat, dar la intrare m-au controlat si in chiloti si pentru ca aveam o camera compacta in buzunar n-am fost lasat sa intru pe stadion. nu inteleg cum in romania poate exista atata nesimtire. n-am avut problemele astea nicaieri in afara pe unde am mai fost. dar aici mi s-a spus ca numai sugitv poate intra cu asa ceva. cand dracu' s-o civiliza si tigania asta?

Medicate 01 Aug 2011 13:12

De vreo 2-3 ani e asa...in fine, eu stiam ca te lasa cu o camera, dar nu-ti dau voie cu bidonase, brichete, seminte, etc.

Medicate 04 Aug 2011 22:03

O calificare istorica obtinuta de micuta echipa medieseana !!!

Dupa o "lupta" grea dusa impotriva nemtilor, "gazarii" au invocat supranaturalul, ajutandu-i sa obtina una din cele mai spectaculoase calificari! Portarul Gazului a facut un meci senzational si pot spune, cu mana pe inima, ca este cel mai bun portar roman la ora actuala! Piturca ar face bine sa-si arunce un ochi pe acesta, in detrimentul altor jucatori, gen : Tatarusanu sau Pantilimon! Nici unul din acesti 2 nu sunt in forma, iar perioada FANTASTICA traversata de Plesca ar putea sa-l propulseze la cel mai inalt nivel al fotbalului romanesc.
Gazul mi-a adus aminte de meciurile extraordinare facute de Steaua si Rapid acum cativa ani in urma, cand cele doua chiar s-au intalnit in sferturile Cupei UEFA ! Mi-e dor de un fotbal "de clasa" jucat de echipele noastre, mi-e dor de generatia de aur, imi doresc sa facem performanta atat la nivel de club cat si la nivel de nationala! Nu mai vreau sa-l aud pe Becali sau Borcea sau Iancu cum arunca bani in stanga si-n dreapta total aiurea, aducand jucatori de viitor, pe care "reusesc" sa-i strice! Vorbele lor influenteaza foarte mult calitatea jocului, psihicul jucatorilor si nu numai!
Uneori fotbalul nu se rezuma doar la bani...!

MANDRU CA SUNT ROMAN !

t0nka 05 Aug 2011 14:09

FC Vorskla Poltava - Dinamo Bucuresti
Steaua Bucuresti - TSKA Sofia
Slask Wroclaw - Rapid
FC Vaslui - Sparta Praga
CS Gaz Metan Medias - Austria Viena

Chambord 05 Aug 2011 15:40

Faina reusita Gazului. Sa elimini o echipa din Bundesliga e important pt moralul si asa subred al echipelor romanesti. Iar tragerea la sorti e chiar OK. Doar Vasluiul are o dubla greutza. In rest celelalte 4 trebuie sa se bata pt calificare. Coeficientul are nevoie urgenta de resuscitare.

All times are GMT +2. The time now is 16:56.