![]() |
Etapa de munte cu catarari serioase si Col de Tourmalet >:) la pachet .
|
Anul asta n-am apucat sa vad nik din Le Tour :(
|
Nici eu.Munca la pamint ma trage :((
|
Eu am văzut doar finalurile de pe la 5 jumate încolo și chiar prind o oră, dar chiar au meritat.
De departe cel mai spectaculor început de tur, dar evident sper să fie și mai și în munți. |
Sa-i vedem pe fratii Schleck ,pe Cadel si pe Contador cum se misca pe munte .
Acum incepe cu adevarat turul. |
Diseara mare meci mare :)) Otelul - Steaua, si dupa mine cred ca va fi un 1-1 si apoi prelungiri :) Poate diseara mai auzim replica Apara tatarusanuuuuu.....:)))
|
Inca va mai uitati la Liga La Misto a lu' Mitica?Nu stiam ca se joaca fotbal acolo.:))
Sa fi vazut fotbal azi dimineata in Argentina-Uruguay,a avut de toate,eliminari,bare,ocazii monumentale,driblinguri,determinare si in final lovituri de departajare.Incredibil meci!Asa ceva e un mit in campionatul nostru satesc din pacate. |
TAS a respins apelul Timisoarei,care ramane in Liga a II-a.Mare pacat,inca o data,pentru suporterii timisoreni.
|
da????
in sfarsit nu mai aud faza : fruncea e in Banat. Acum sa vedem ce mare echipa e Timisoara. |
Mie personal,imi place Timisoara,singurul care aduce numele echipei in cacat,e garoiul de Iancu.Eu zic ca e mare pacat,ca pica din prima liga echipe ca Poli,si urca Chiajna,Mioveni etc etc
|
asta e. daca tiganu ala de iancu ar fi fost baiat bun, fara acuze si etc. ar fi ramas in liga 1.
de ce sa uitam in cate scandaluri a fost bagata echipa din cauza lui : ba cu numele, ba cu puncte luate, ba amenzi. oricum sa vedem daca sunt atat de buni, sa vedem daca revin. daca nu nu! |
Poi iti dai seama ca toti jucatorii importanti vor pleca la alte echipe.Nu raman Bourceanu,Goga,Axente,Sepsi,prin liga a 2-a.Oricum,rar intalnesti in Romania,pe vreun stadion,atmosfera ca pe Dan Paltinisanu
|
ehhhh sa vedem cati or sa mai vina la meci cand echipa se v-a bate cu nume necunoscute din liga a 2. la noi nu e ca in uk, unde si la meciuri de liga a 2 sau a 3 , stadionul e plin.
dar in alta ordine de idei, ai sa vezi ca nu o sa mai fie atmosfera ca la un meci cu steaua sau dinamo. poate la meciul cu uta |
|
Originally Posted by ghost90:
|
A fost dezafiliata de la Federatie,si toti jucatorii pleaca liberi...asa vazui pe prost.ro
|
omfg!!!1 nesimtirea olteneasca alu mititelu e prea de tot
|
Liga 1 e o gluma.Cum sa facem performante internationale cand propriul campionat e corupt pana-n maduva oaselor?Suntem mici de tot:|
|
Da,e adevarat...da ma gandesc la sutele de mii de suporteri,si fostele mari glorii care sufera datorita unor jigodii ordinare...mare mare pacat ca fotbalul devine o gluma iin Liga lu' labaru de mitica
|
Originally Posted by iiii:
O sa vina mai multi decat vin la destule echipe din Liga 1 si in loc de Steaua sau Dinamo o sa fie UTA. Nu e un sfarsit de drum, dar ar putea sa fie un inceput, conditionat de aerisirea patronatului. Altfel, soarta Craiovei e una care se poate oricand repeta. Si daca s-ar retrograda in baza patronilor pe care ii au echipele din prima liga, nu ar mai ramane multe sa joace. |
voi cu poli, daca nu era nenorocitu ala grasan, cu ideile lui si cu marlania din declaratii , erati acum in liga campionilor. intelegi???
acum sa vedem, daca pleaca, si daca vine cineva la voi cu bani, care sa bage banutu, si sa taca, sa lase echipa sa evolueze in liniste , sa nu mai faca acuzatii and stuff. si parca vad ca incepe macelul cu cei de la uta... in alta ordine de idei, pare rau de craiova , si e nasol ca se loveste in echipele care au suporteri numerosi care sunt foarte atasati de echipa. sper sa ia clubul Piturca si sa ii redea gloria din trecut, cand trecea de kaiserslautern etc. apoi, uite si tu cum creste interesu in fotbal odata cu performanta. la cei de la otelu, care acum 2-3 ani , marea sidexplozia nu avea mai mult de 500 oameni acasa si 1 autobuz in deplasari, acum ajunsi campioni si in liga campionilor, interesul a crescut. |
Eu sunt ultimul care sa-i ia apararea lui Iancu, dar situatia trista este ca fara el nu e deloc clar ca am fi participat in cupele europene atatia ani la rand.
Viitorul e curios. |
viitorul e curios si dubios in cazul vostru :)
sunt curios cati jucatori or sa continue la timisoara :) |
trebuie cutremur in fotbal. Dragomir si Sandu trebuie dati afara din conducecrea FRF
|
Nenea iiii,permite-mi sa te intreb,tu cu ce echipa simpatizezi? :)
|
Din ro cu steaua bucuresti si din strainezia cu Man Utd.
|
aha...si unde jucati anu asta?pe national?sau pe unde va duce ciobanu'?
|
CFR Cluj campioana !!!!!!!!!!!!!!!!!<:-P
|
pai in prima faza : jucam in Liga 1 !!!
sper sa ajungem si in grupele Europa League. si din cate am citit pe prosport si gsp, am inteles ca pe national arena, dar sa o vad eu si pe asta. sambata avem la sibiu. oricum sa nu ai impresia ca sunt multumit si incantat de steaua momentului prezent. oftez, ma oftic, ma enervez, si sper totusi ca intr-o zi va veni unu care sa bage banu, sa taca, si sa scoata banu. |
Arpad Paszkany este un domn pe langa ciobanii de Becali sau Borcea.romanul tot tigan moare.Arpad investete si are performanta.
|
ba, tu ne iei la misto sau te plictisesti acasa?
ai la avatar 1 poza cu un clio cu numar de Bucuresti si te rupi in basini aici, pro cfr cluj? |
Quote:
Mars ma de-aici... |
bre eu vad ce cacat este la Steaua si Dinamo
CFR Cluj e singura echipa in care se baga bani si au rezultate |
Ramane de vazut cine va fi campioana, poate sa apara DIN NOU vreo surpriza.
|
Acum ce nu se mai poate intampla in fotbalul romanesc....
|
sa dizolvat U craiova:) urmeaza U Cluj apoi Steaua si Dinamo:P
|
Intradevar vad ca tu tot dai cu CFR si speri, dar degeaba, sau mai bine zis ai vise in ceea ce priveste dizolvarea lui Dinamo, U Cluj si Steaua :))))
|
Romania castiga la masa verde meciul cu Argentina :))
|
Grupa pentru Mondiale:
Olanda Turcia Ungaria :D ROMANIA Estonia Andorra E bine rau de tot :) |
Am sperat pana in ultimul moment ca vom pica in grupa cu Norvegia sau Grecia, in detrimentul Olandei, Italiei sau Spaniei...dar n-a fost sa fie. Ne batem la locul 2 cu Turcii, ungurii nu mi se par cine stie ce!
|
Au si ungurii cativa jucatori buni:Zoltán Gera,Hajnal,Dzsudzsák,Juhász....Doamne da sa se joaca meciul cu ei la Cluj :D
|
...acolo vor avea mai multi suporteri decat noi! :)
|
Estonia e mai buna ca Lituania?
Nu de alta, dar cu ei, probabil, va fi meciul echilibrat. |
Quote:
Please be kidding...nu au curaj sa scoata capu' pe strada ;) |
:) If you say so !
Estonia e sub Lituania...singurul rezultat notabil al acestei selectionate ar fi un egal cu Italia...parca! |
ieri am fost la un meci din campionat, dar la intrare m-au controlat si in chiloti si pentru ca aveam o camera compacta in buzunar n-am fost lasat sa intru pe stadion. nu inteleg cum in romania poate exista atata nesimtire. n-am avut problemele astea nicaieri in afara pe unde am mai fost. dar aici mi s-a spus ca numai sugitv poate intra cu asa ceva. cand dracu' s-o civiliza si tigania asta?
|
De vreo 2-3 ani e asa...in fine, eu stiam ca te lasa cu o camera, dar nu-ti dau voie cu bidonase, brichete, seminte, etc.
|
O calificare istorica obtinuta de micuta echipa medieseana !!!
Dupa o "lupta" grea dusa impotriva nemtilor, "gazarii" au invocat supranaturalul, ajutandu-i sa obtina una din cele mai spectaculoase calificari! Portarul Gazului a facut un meci senzational si pot spune, cu mana pe inima, ca este cel mai bun portar roman la ora actuala! Piturca ar face bine sa-si arunce un ochi pe acesta, in detrimentul altor jucatori, gen : Tatarusanu sau Pantilimon! Nici unul din acesti 2 nu sunt in forma, iar perioada FANTASTICA traversata de Plesca ar putea sa-l propulseze la cel mai inalt nivel al fotbalului romanesc. Gazul mi-a adus aminte de meciurile extraordinare facute de Steaua si Rapid acum cativa ani in urma, cand cele doua chiar s-au intalnit in sferturile Cupei UEFA ! Mi-e dor de un fotbal "de clasa" jucat de echipele noastre, mi-e dor de generatia de aur, imi doresc sa facem performanta atat la nivel de club cat si la nivel de nationala! Nu mai vreau sa-l aud pe Becali sau Borcea sau Iancu cum arunca bani in stanga si-n dreapta total aiurea, aducand jucatori de viitor, pe care "reusesc" sa-i strice! Vorbele lor influenteaza foarte mult calitatea jocului, psihicul jucatorilor si nu numai! Uneori fotbalul nu se rezuma doar la bani...! MANDRU CA SUNT ROMAN ! |
FC Vorskla Poltava - Dinamo Bucuresti
Steaua Bucuresti - TSKA Sofia Slask Wroclaw - Rapid FC Vaslui - Sparta Praga CS Gaz Metan Medias - Austria Viena |
Faina reusita Gazului. Sa elimini o echipa din Bundesliga e important pt moralul si asa subred al echipelor romanesti. Iar tragerea la sorti e chiar OK. Doar Vasluiul are o dubla greutza. In rest celelalte 4 trebuie sa se bata pt calificare. Coeficientul are nevoie urgenta de resuscitare.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:56. |