![]() |
Nu-l închide nimeni, nu face nici un räu.
Va muri din cauze naturale, curând. Pânä atunci, ne mai disträm si noi. Hai, back to movies. |
închide-ţi dom'le topicul odată! ce nu pricepeţi? câtă vreme prostănacu' a fost pe val şi ş-or vărsat scârna peste băselu' a fost ok. acu' că ăla se face tot mai mult de cacao cu rahat, de ce îl mai ţineţi deschis? portocaliilor!
|
Lämâiosilor! X(
|
Hai ca-ncepe sa ma amuze topicu' asta..
|
Nu-l inchideti!
P.S. CURVA DE UDREA! |
Sa facem un poll, citi sint de acord sa se inchida, citi doresc sa continue. Sa hotarasca intregul neam...:D
|
Democratie!!
|
Originally Posted by Windom:
da, da, plebiscit! |
Are si curva de Udrea drept de vot?
|
Originally Posted by Dragomara:
amu tu crezi ca io stau cu ochii pe voi non stop ? (intrebare retorica) PS: s-a votat...rau' s-a produs...totul a revenit la normal...topic inchis |
Politice
O mânä criminalä a lovit cu piciorul si a blocat topicul:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...23#post1483523 Pro-Bäsestii îl vor înapoi. Pro-stänacii nu. Cum facem? |
Cinemania, deblocheaza-l!!!
|
eu cred ca subiectul prezidentialelor e fumat, pentru ambele tabere.
putem discuta pe un topic nou, despre politica in general. |
intoarceti-va ma la treburile gospodaresti :D
sa vedem mai intai rezultatele voturilor de aici...apoi asteptam decizia curtii...si daca nu s-au produs fraude in poll redeschidem...sau nu |
Il inchidem si revenim la cinema. Alegerile s-au terminat, nu mai e nimic de discutat, indiferent din ce tabara faci parte. A devenit foarte plictisitor.(:| (:| (:|
|
Tu n-ai decat sa revii la cinema, Windom. Eu vreau sa discut inca pe marginea acestor prezidentiale.
|
Normal ar fi sä rämânä la latitudinea propriilor lui utilizatori.
Nimeni nu obligä pe nimeni sä-l viziteze. Si nu e violent, obscen, etc. |
alegerile prezidenţiale turul II nu s-au terminat, grasa n-a cântat. încă. până nu se pronunţă comisia de la Veneţia nu putem ştii rezultatu'.
|
ia uitati ce topic semi-dezvirginat am gasit:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...light=politica dezlantuiti-va in culori acolo |
Si C.E.D.O., cä ieri Prosty asa zicea, cä el merge pânä-n pânzele albe!
|
All times are GMT +2. The time now is 03:27. |