![]() |
Originally Posted by Blanche:
|
AnimAL (the)
|
Alan Alda
|
Darkness
|
Originally Posted by Pinky:
|
Am pus inaintea ta :p
DarkneSS |
Clasament
1. Oloriel - 2 puncte 2. Ionutz55 - 1 punct 3. MinRep - 1 punct 4. blanche - 1 punct |
Sparg eu gheata cu 3 to tango
|
Gorgeous
|
am uitat sa va spun ceva: va rog frumos sa incepeti un nou joc dupa ce inkideti! Multumesc!
|
se poate US Marshals? shtiu k U shi S sunt initziale dar ma intrebam.
|
Originally Posted by Gaandalf:
Altceva eu n-am gasit cu US. Gollumule daca tot esti Referee da un exemplu aici. Ai dat un film care se termina in US si ai cam inchis daca nu se poate spune US Marshals care teoretic clar nu poate fi corect pentru ca US = United States ... |
Are dreptate benny ... there should be rules dude! Ce fel de concurs organizezi tu aici ? Angajatzii tai ce pazesc ? Nu-mi place... deloc!
RULES! |
Originally Posted by Gaandalf:
Eu am pus rules la pagina 8 |
pai, dupa cum a spus benny, regulile le aveti la pagina 8. Iar regulile noi sunt:se inkide dupa a 10-a runda, aveti voie shi cu nume de actori, shi cred ca asta e tot!
sorry ca am pus gorgeous, dar nu am stiut ca nu va sti nimeni sa zica un film sau un actor cu us.... avand in vedere toate astea, daca nu aveti nimic impotriva voi incepe din nou: attila |
Laurence Fishburne
|
Ne-am saturat de martieni
|
Originally Posted by Ionutz55:
Ce-i asta? |
Cauta si vei gasi...
|
Am cautat si n-am gasit, daca gaseam nu mai scriam aia!
Si nu puteai sa-mi spui ce e?!?! Trebuia sa ma freci cu cacaturile asta de pizda proasta? :x |
All times are GMT +2. The time now is 16:47. |