![]() |
Scuza-ma dar chiar nu-mi mai aduceam aminte... si mi-era tare lene to look it up... Mi s-a parut foarte tare faza asta in film.... tonul vocii & everything... si sa-mi spui daca afli ce a spus Saruman
|
Thanks Demona!! You rule!!!!!!!!!
|
Originally Posted by raptor:
Da......am capisci |
O mica intrebare??Care era problema lui Denethor???Adik de ce tinea neaparat sa-shi omoare propriul fiu??Chiar daca tinea mai mult la Boromir.
|
Originally Posted by WraIth:
Pai avea mai multe probleme. Shi toate au venit de la o singura chestie. Ca l-a "durut" pe el sa se uite in palantir. Asha Sauron l-a intors cum a vrut el. I-a luat ce avea mai scump. Familia shi onoarea...shi Denethor a facut restul...shi-a luat viatza! Real smooth move from Sauron's part. I kinda like how he works! |
Originally Posted by BeNnY:
BeNnY...you lucky-punk! A trebuit eu sa merg la vecini, sa trezesc oamenii din somn, ca ma chinuia talentu` sa vad ce zice Saruman. Saruman: "Cuiva nwalca Carnirasse! Nai yarvaxea rasselya taltuva notto-carinnar!" (e in Quenya) in traducere "Wake up cruel Redhorn! May your blood-stained horn shall fall upon the enemy heads!" |
Originally Posted by Demona:
uite mai benny ce face fata pentru tine.Demona,dar asta nu trebuia scris la Middle-Earth Languages? :lol: |
Shtii ce? Copy/paste sa fii shi tu activ la topicu` ala, ca doar numele tau scrie pe el? Eshti la Zmog???
|
Iti raman indatorat pentru tot restul vietii mele Demona... :)
Anyway... multumesc... Momentele cele mai bune din toata trilogia mi s-au parut asta cand erau ei pe munte si l-au auzit pe Saruman, faza cand a aparut Gandalf la Helm`s Deep si faza cand venit Aragorn cu aia morti in ROTK... |
Mhm... Modesta faza si previzibila... Dupa parerea mea astia au castigat prea usor lupta aia folosinduse de dead people... But, donsn't matter... Mie imi place faza din primul cand este big battle in Minele Moriei...
|
Dar cu Saruman ce s-a intamplat??El mai avea ceva treba cu Gandalf p'acolo shi doar Pippin nu a gasit asa din intamplare palantirul... :-?
|
Originally Posted by Demona:
uite ce sa intamplat cu saruman |
Good answer ionutz!!! :P :P :P :P
|
Oui ms.I got to pay more attention :lol:
|
hmmm, nu stiu dak ati mai vorbit despre asta dar mam gandit si io asa la voi cand am vazut un trailer pe apple.com. Ideea e ca o sa apara un documentar , Lord of the rings : The Journey.
http://iceyu.xro.us/lotr.jpg Linkul pt. trailer ar fi cam asta : LOTR By :P |
Originally Posted by WraIth:
Nu,de fapt Grima 'se face ca-l scapa' nu se stiee exact spre cine-spre Gandalf sau Saruman,cu intentia de a-i crapa respectivului scafarlia...astia doi vorbind in fata Isengardului-unul pe scari si altul la balcon-oricum,crapatul tigvei esueaza, si palantirul ajunge in posesia Fratiei. |
Originally Posted by Gaandalf:
Mda,pai prima imagine apartine lui John Howe,unulm dintre tipii care a lucrat la film-deci e aprox. normal sa semene...Iar in cealalta imagine,lucrare realizata de Ted Nasmith,Morgoth se lupta cu Fingolfin-care ai fi stiut cine e dak nu trageai de timp si citeai silmarillionul :lol: |
O faza mishto ii aia din ROTK cand sefu Nazgulilor il raneste parca pe Theoden. Vine la el fata lui Theoden (Eowyn parca) si asta zice foarte increzator:
" No man can kill me!" la care tipa isi da jos cssca si zice: " I am no man!" si ii baga sabia in fata |
go
|
paginile astea... :evil:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:06. |