![]() |
Long shot, Jacob's Ladder?
|
abia am aflat si eu, dar exista acum site-uri care fac search dupa imaginea pe internet:
http://www.tineye.com/search/876eac8...025a7ae217001/ |
Și care mai este farmecul jocului atunci?:(
|
Originally Posted by FreakDoll:
doar daca se posteaza imagini inedite captate din filme de catre cei care posteaza, imagini care se presupune ca nu ar exista deja pe alte pagini de internet. |
Mai bine şterge adresa site'ului din com de mai sus.Poate n'o ştiu foarte mulţi.Altfel s'ar fi răspuns mult mai repede, zic eu..:)
|
si cei care stiu sa poata trisa in voie :)
tot se afla mai devreme sau mai tarziu, nu? |
Dacă tot am aflat că era vorba despre Session 9 nu postezi altă imagine?
|
Originally Posted by FreakDoll:
|
I'll say: Topic closed
|
Nah, hai sa mergem inainte. Incercam cu imagini surprinse de fiecare, poate nu se mai gasesc pe net. Si chiar de se gasesc, ca apare cate unul care foloseste programul ala nu ma intereseaza, atata timp cat sunt altii care nu-l folosesc, iar cei care deja jucam de mult nu vad de ce l-am folosi. N-ar mai fi nici o distractie...
|
Eu zic ca putem avea incredere in noi, astia de ne cunoastem de ceva timp, cat de cat.
Show must go on !!!!! |
mai bine baga o poza, nu mai filozofa atat
|
Una simpla, simpla, asa, de dimineata...
![]() |
Hooligans ...:X
|
![]() |
Requiem for a dream
![]() |
Vad ca nici macar nu se intreaba nimeni ce film e :) Regizor est european. Primul lui film de lung metraj a cistigat oscar pentru filme straine si chiar filmul din imagine a fost nominalizat.
|
"Satucul meu" de Jiri Menzel. Daca e corect (si cred ca e), dimineata pun poza :)
|
L'enfer (2005)
|
Corect vds.
|
|
La inceput imi venea sa zic Lawrence al Arabiei,dar daca-i european din '70 :-?
Zabriskie Point? |
Nup. Nu e italian.
|
imaginea e superba...si-atat.poate locul ei ar fi mai potrivit la o expozitie de fotografie...
daca n-ai de gand sa mai "versi" ceva....slabe sperante sa se ghiceasca... |
gresit
|
Inca un indiciu: in poza e desertul Sahara.
|
White sun of the desert
|
Interesant ;)). Dar nu, nu este. Imi place ca aveti idei :).
|
Nein ;)
|
filmat în '70 şi uitat, scos pe DVD în 2010, primul film "în afară" al compozitorului, cu partea vocală asigurată de un cântăreţ de renume, ambii aflaţi la început de carieră şi membri ai aceleiaşi formaţii, Scoica de Argint la San Sebastian?!?
|
vds, de fapt mi-am dat seama ca e incorect filmul meu, pentru nu e european, dar n-am mai vrut sa sterg.
Poate mai dai un indiciu. |
Paul, zi un titlu, mirosi tu ceva :P
|
|
... Si eu care credeam ca ai ghicit :) . Da, partea "vocala" e asigurata de un cantaret de renume care a dat un recital de exceptie la San Sebastian :)
|
atunci Fata Morgana (1971), că seamănă:
![]() |
Asa da, bravo ;)). Herzog experimental. Pune poza.
|
mai bine nu ghiceam ...
la cererea publicului, ceva uşor (pitbull trebuie să ştie!): ![]() |
Valurile Dunarii
|
cred ca n-ai nimerit nici tu din prima, vds
singura actrita din filmul lui Ciulei, este Irina Petrescu pare mai degraba....Silvia Popovici.. asa e? |
vds, nu, da' eşti pe aproape ...
rvn ... |
Defineste aproape.
|
între actriţa din film şi Irina Petrescu există ceva lucruri comune...
|
ca de exemplu?
locuiesc cumva pe aceeasi scara de bloc? |
una ar fi că au jucat împreună.
|
Paul, s-ar putea sa fie total aiurea ce scriu, oricum filmul nu-l stiu, dar sint curioasa cine e actrita :) e Ilinca Tomoroveanu cumva?
|
Dina Cocea, nu recunosc filmul
|
s-ar putea sa ma insel, dar nu cred ca-i Dina Cocea.
|
şi eu care credeam că aţi înţeles: "rvn ..." = "rvn continnuă" că e Silvia Popovici
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
com'n people, e simplu. pitbule, unde eşti?
|
All times are GMT +2. The time now is 04:20. |