![]() |
cam aşa suna mesajul transmis de Geoană duminecă seara: Băsescu trebuie să accepte rezultatele. românii au ales democratic. ţara are nevoie de linişte.
desigur, Geoană este pe deplin îndreptăţit să conteste rezultatele. exit-poll-urile l-au dat drept câştigător şi nu se poate să fie altcumva! el e preşedintele României! păi degeaba a desfăcut el sticla de şampanie şi a ţopăit pe scenă? degeaba l-a proclamat Crin "Preşedinte"? păi! desigur, băselu' era nesimţit dacă contesta alegerile în cazul în care ceea ce au visat pesedei se împlinea! era un losser de tot rahatul care nu ştie să accepte înfrângerea bărbăteşte şi care se gândeşte doar la curu' lui şi nu la binele ţării!
Quote:
|
Devine tot mai incredibil... :|
Bäi, vä dati seama ce iesea, dacä ne trezeam cu ästa Presedinte? Initial, päruse doar genul de prost moale, inofesiv, dar acum începe sä se impunä ca prost d-äla, dezastruos, apocaliptic...! |
Originally Posted by Pitbull:
Da, si incepe sa se si izoleze, nu prea mai are sustinere. Penelistii l-au cam uitat, si in PSD deja au inceput luptele pentru putere. Dar, mai incredibil de toate mi se pare faptul ca Base va mai fi presedinte inca 5 ani. Va dati seama? Inca 5 ani de toanele lui Basescu si ale lu' CURVA DE UDREA. |
Geoana, Geoana, Geoana . Imi aduce aminte de asta : "sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" .
|
daca a mai postat cineva linkul cu "caseta" imi cer scuze :)
http://www.reportervirtual.ro/2009/1...cu-geoana.html |
Originally Posted by StefanDo:
ce vrajeala:)) asta era caseta??! chiar ca nu putea fi folosita, e total inofensiva. |
e irelevant, oricum
|
si aia care da banii e CURVA DE UDREA. :)
|
Ca tot veni vorba de curve. Ce mai face Crin :"> ?
|
"Draga Mos Craciun, vreau sa iti multumesc pentru ca m-ai facut Presedinte, chiar daca la o asociatie de proprietari. Nu ai putea totusi sa mergem un pas mai departe si sa faci sa dez-anulam vreo 80.000 de voturi?
Mircea. Draga Mircea, esti tampit sau te faci? Nu am cum sa stric acum vraja promisa lui Traienel ca asta imi ia locul in maxim doua saptamani daca isi pune asta in cap. Bucura-te ca te-am ajutat cu Presedintia Asociatiei de Locatari. Vorbim peste 5 ani. Prostanacule! Mos Craciun" :)) |
Originally Posted by Lili1982:
da, foarte misto. n-am putea renunta la cretinatatile astea? |
Ba am putea, da' atunci viata ar deveni atât de anostä...
|
Originally Posted by keepwalking:
Nu as putea sa renunt niciodata... Politica este si va fi mereu o gluma prosta ! Nu stiu cand va interveni redresarea... Poate nu in "viata asta" ! ;) |
|
Politica nu e o gluma proasta. Politica e o curva. Ca Udrea. P.S. V-am spus c-o urasc pe CURVA DE UDREA? |
Marius, tu de fapt n-ai pomenit nici macar o data de Udrea.
|
De curva de Udrea? :D
|
|
liviu dragnea despre atatea filmuletze: "parca suntem la cannes!" =))
doar ca la cannes nu e premiu pentru "efecte speciale" poate-l ia geoana pe cel de "interpretare" |
suficient!
să închidă careva topicul ăsta, şi să revenim la filme, vă rog!
Cinemania iar dormi în front, fratele meu! :( |
All times are GMT +2. The time now is 00:12. |