![]() |
Originally Posted by bremen1980:
la asta m-am gandit si eu. :) racunosc, n-am vazut filmul, dar par din maghreb tipii aia. |
Evident ca e La battaglia di Algeri!
|
Fantoma libertatii, de Bunuel
scena clasica :) |
![]() eat this Kino you lady-know-it-all:P |
You mean Climatele lui Ceylan???
|
deci tu chiar incepi sa ma enervezi :P
|
Regret fapta ce-am comis...
Poza in vreo 20 de minute... |
![]() |
Gongdong gyeongbi guyeok JSA (2000)
|
Prietenul meu a venit cu raspunsul... daca are dreptate, cedez locul pentru ca nu stiu exact cand o sa intru din nou :( ! Am de munca...
|
Prietenul tau are dreptate...
Am zis sa pun poza ca o completare la discutia Thirst (splendid de ciudat film!) si care e cel mai bun (tough mission, anyway) Park Chan-wook - JSA, adica. Poza, deci... |
![]() |
Days of Heaven, of course...
Unul din favoritele mele...:x |
1 Attachment(s)
|
Okay... A l'interieur
si un film despre cinema... ![]() |
Originally Posted by Windom:
Si ale mele :) |
Si al oricarui om cu ceva gust in materie de cinema, presupun...
|
Indiciu: Regizorul a facut cel putin un film cult (unii ar zice ca mai multe, inclusiv cel in discutie) si, desi si-a inceput cariera prin anii 60, are doar 12 filme cu totul; co-protagonist (pe langa cel din imagine, care da si titlul filmului) e unul dintre cei mai mari actori in viata.
Should be easy now... |
Hai prietene ca nu mai raspunde nimeni. :-/ Da raspunsul si posteaza altceva.. :P
|
"Prietene", nu prea cred...
Dar mai pot da un indiciu - co-protagonistul (marele actor in viata) a fost tovaras de pahar cu Richard Burton (plus Richard Harris si Oliver Reed). Eroul (cel din poza), a jucat (in doua filme diferite) doi celebri criminali in serie. |
All times are GMT +2. The time now is 04:59. |