![]() |
Aha... Ei, trebuie sä recunosc cä momeala cu înjuräturile e sucitä foc. Mä întreb cât de eficientä o fi (în raport cu altele, care chiar "oferä" câte ceva - sex, servicii, produse, etc.)
|
...sau data ieczacta a mortii
|
As prefera si locul precis - atunci, sun sigur!
|
Let me show you the world in my eyes
|
si eu am primit la fel
Mie adineauri mi-au trimis o magarie de asemenea identica de e-mail.. Am cautat pe google si am gasit asta :
.........."În urmă cu câteva zile , Krond.org a fost victima unui atac de imagine . În proporţie de 98 % persoana a fost angajată de una dintre firmele rivale cunoscute în România Krond strânge dovezi pentru a merge în instanţă Vara trecută krond.org a mai fost victima unui atac iar “ţapul” era firma GamesZone "................
Originally Posted by Pitbull:
|
Uite-aici film ecologic:
http://www.youtube.com/watch?v=u8Dgi...eature=related |
Forensic:
http://www.youtube.com/watch?v=zwUHr...eature=related How about that for a video, Cinemania? :D |
Ras-talmaciri
Doctore, ma chinuie ingrozitor coloana. (Constantin Brancusi)
Posteritatea va crede ca am avut un singur ou. (Columb) Prefer rima imbratisata. (Veronica Micle) Femeile cu picioare lungi, sunt cele mai bune la pat. (Procust) Duc o viata regulata; ma culc la sapte, ma scol la sapte. (Alba ca Zapada) Femeia model trebuie sa fie tanara. (Corneliu Baba) A fost nunta cu dar, dar nu cine stie ce! (Zamfira) N-aveti, cumva, un foc? (Nero) Si totusi, se invarteste! (Galileo Galilei la un chef) Suntem rude dar foarte indepartate (Fratii Grimm) Eu sunt o exceptie: mi-am facut carul vara. (Nicolae Grigorescu) De cand cu politica, am tras poezia pe linie moarta. [A.(carul) Paunescu] Justitia noastra este bolnava. (un doctor in drept) Am fost corigent la zoologie si literatura. (La Fontaine) Am oscilat intre Scoala Ardeleana si Scoala Militara. (Petru Maior) Aria cercului se bucura de o celebritate nemeritata. (Giuseppe Verdi) Noi vrem pamant! (un extraterestru) Nu intrati in marile complexe cu sotia. (Freud) Am picat la ţanc! (Aurel Vlaicu) Tabloul lui Repin este lipsit de simboluri.. (Mendeleev) Intr-un triunghi conjugal, ipotenuza este iubita la patrat. (Pitagora) Cand pun mana pe un roman bun, nu-l las pana nu-l termin.... (Cleopatra) Cartea mea de capatai este "Dupa douazeci de ani". (Silviu Brucan) Ma duc sa ma caut. ( Fiul ratacitor) Astept Ziua Recunostintei. (Penes Curcanul) Ce mica-i lumea! (Gulliver in tara piticilor) Nu-mi fac planuri de viitor. (Nostradamus) Toti oamenii de valoare au zburat din Romania. (Henri Coanda) De fapt, la ţară eu n-am vară, ci un văr. (George Toparceanu) Vrem sa ne pastram limba si portul. (un constantean - R Mazare) Ca orice om, am fost si eu la strâmtoare. (Magellan) Marile cuceriri le-am facut in moteluri. (Gingis-Han) Eu stau, tu stai, el stă. (Imnul de stat) Ostenii mei, astazi avem exercitii de tragere. (Vlad Tepes ) Americanii s-au obisnuit cu insula in coasta.. (Fidel Castro) Am ajuns in America pentru ca m-a trimis nevasta dupa cartofi. (Cristofor Columb) Forma mea de protest este demonstratia. (Pitagora) |
Originally Posted by bremen1980:
Ahahahahahahahahahahaaaaaa!!! |
![]() |
Castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura:
"In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza, in cativa ani vom avea batrane cu tate mari si batrani cu p**a tare, dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc". |
|
Originally Posted by SoricicaMov:
Motivul pentru care am accesat o singură dată acel site de aforisme. (Trebuie să recunosc că memoria e unul dintre defectele mele majore.) :D |
"By the time civilization
comes about, during the days of Atlantis, these beings have begun incarnating themselves in human form as avatars in order to further the process along, as in the “Canopus in Argos” novels of Doris Lessing. " |
In urma razboiului dintre China si Google a aparut clona site`ului youtube.com care apartine de Google.
http://www.youtubecn.com/ |
"Bugetul trebuie echilibrat,
Tezaurul trebuie reaprovizionat, Datoria publica trebuie micsorata, Aroganta functionarilor publici trebuie moderata si controlata, iar ajutorul dat altor tari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment. Oamenii trebuie si învete din nou sa munceasca în loc sa traiasca pe spinarea statului." (Cicero, anul 55 înainte de Hristos) In concluzie nu s-a modificat nimic de 2065 de ani ...:-? |
|
|
Liga Scriitorilor din România a cerut Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, canonizarea poetului Mihai Eminescu ca sfânt în calendarul ortodox român. (mediafax)
|
Hai sä-mi bag picioarele!!!
S-or prostit di tät??? :-O |
All times are GMT +2. The time now is 07:47. |