![]() |
actorul din imagine, deşi unul din cei mari actori ai scenei şi filmului românesc (care şi-a transformat porecla în renume), aici într-un rol de mâna a 3-a. că nici secundar nu se poate numi.
moldovean get-beget, aici în rol de ardelean: ![]() |
mereuta?
|
Badia?
|
nice-nice. amândoi au jucat cel mult roluri secundare, doar Bădia având un rol principal de plan secund în rolul lui Nică a Petrei din "Tusea şi junghiul".
actorul din fotografie e şi mai mare (figurativ desigur) |
Dupa corp, parca arata a Stefan Mihailescu - Braila. Grigore Vasiliu - Birlic si-a mai transformat porecla in renume si a fost si moldovean...
|
mai fac eu o incercare;colea rautu.
|
oameni buni, suntem la ghiciţi filmu' nu actoru'!
|
pai , atunci, da-ne un indiciu despre film, nu ne mai aburi cu porecle si actori mari.
aramisule, esti de-a dreptul pur si simplu! |
film de propagandă comunistă, despre măreţele realizări înfăptuite sub conducerea partidului. temă oarecum tangentă cu Derbedeii lui Nicuţă Tănase.
|
cred ca o sa-mi screm mintea tot in directia actorului.esti imposibilllllll
|
Originally Posted by rvn:
|
întreabă-l pe Pitbull. el trebuie să ştie
eroul principal ![]() un actor 'nalt la stat, mare la sfat şi voinic cum n-a mai stat (şi mai frumos ca Făt-Frumos) |
Aia e cumva Pietricica?
|
nu ştiu. ce e Pietricica?
|
Cred ca se refera la munte.
|
asta am înţeles eu. unde e localizată Pietricica asta de care faci vorbire?
|
Piatra Neamt.
|
nu cred. din moment ce actorul de care am zis prima oară joacă rolul unui ardelean, la vremea aia cred că se filma cu locaţia "pe viu". deci e undeva în Ardeal (atenţie: am zis Ardeal şi nu Transilvania)
|
no, ce facem? dau răspunsul şi merem mai departe?
|
nu. nu-l da! in nici un caz! mai cautam...
|
Despre realizarile comunismului in Ardeal :)) WTF, sper ca nu e iar ceva gen "La pescuit printre nuferi si pelicani" :))
|
nuuuuu! e film "artistic"!
|
nu. cred ca-i ceva cu cooperativizarea... moldoveanu' asta capatzanos, e atat de-al naibii,ca ne fierbe ca pe raci..
|
nu-i cu cooperativizarea. ba va din contră. e cu sor'sa.
chestia cu căpăţânos e subiectivă. figurativ, se poate spune şi aşa. |
poză suplimentară ca indiciu:
![]() |
Deja a devenit plictisitor topicul. Cu poze de-astea din filme super obscure...
|
dacă cineva nu ştie/a văzut un film, nu înseamnă că e obscur.
c-aşa Avatar e un film obscur pentru mine. uite o poză doar pentru tine: ![]() |
In sfarsit sesizeaza si altcineva. Paule, fie-ti mila...Am inteles ca esti un foarte bun cunoscator al cinematografiei romanesti, dar totusi...Poate ar trebui sa schimbam denumirea topicului in Joc interminabil.
|
nu cred că sunt un aşa bun cunoscător al filmelor româneşti. le ştiu într-adevăr pe alea pe care le am. hai să mergem mai departe: aia e Vasilica Tastaman.
|
Actorul e Amza Pellea?
|
The great train robbery. Cedez la sectiunea "poze pe care le putem ghici" :P
|
nu e Amza Pellea. cât de "mare" a fost Amza, nu atât de mare şi nici frumos ca Harap-Alb.
|
"Aproape de soare"?
S-ar potrivi: Persic = Harap Alb Birlic = moldoveanu' cu porecla (Mi-e lene sä scot DVD-ul si sä-l iau la puricat.) |
finalmente! şi
Derbedeii lui Nicuţă - Combinatul Siderurgic Hunedoara no, amu' dac'ai ghicit, bagă ... |
Multumim, Pitbull ^:)^
|
mai, eu cred ca asteptati mult si bine sa puna Pit vreo poza aici...
ana, windom, omu', aramisu',liviu,soricica si ceilalti...vreti sa se opreasca jocul? mie mi se pare unul dintre cele mai interesante de pe aici... |
rvn,pot sa indraznesc sa postez un screen?
|
evident,
am dat doar niste exemple in mesajul anterior. oricine doreste, poate posta! Pit, n-o s-o faca niciodata, asa ca e pacat sa intrerupem.. asa ca....asteptam poza, gropi hai, repede, ce mai stai? |
iata :)
![]() |
da....un mic indiciutz, ne dai????macar unu' mititel....
eu zic ceva la plesneala, totusi: ultimii trei ani, film est european, premiat la un festival... |
hm, sigur in imagine cel in alb e imbracat in camasa de forta , si e tatal celuia care i-o imbraca.
p.s. ceea ce ai scris se potriveste foarte bine, cu exceptia de est ) |
ok. multumim de pista...atacam!
da, era bine daca stiam si festivalu', macar cu ce litera incepe... |
sunt cateva, unul e Raindance .
|
Ex Drummer?
|
Paul m-a dat peste cap. Cand am zis de Birlic si a zis ca nu ne zice nimic de actor, am renuntat... Si acum sa aflu ca e chiar film cu Birlic :))
|
hai că v-am zis şi de actori ... da' ce stric eu dacă filmele româneşti îs "obscure" pentru voi?
|
windom, asa e :)
|
1 Attachment(s)
|
dupa banda galbena ,pare a fi locul unei crime. poate mai plasezi ceva, musiu...
|
Nu e locul unei crime, e un azil de nebuni.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:26. |