![]() |
Dar Mihnea (scuza-ma dar ma simt mai bine zicandu-ti asa) bancuri se pot posta la sectiunea "Bancuri" si gata.
Subiectul deja a inceput sa se stinga! |
E OK, eu sunt "Mihnea aka Pitbull", deci ambele douä merg, n-am de ce sä te scuz.
Päi, dacä a si început, e clar cä-si va termina stingerea curând, färä ajutorul nostru. (Doar nu se stinge-n chinuri, ca sä avem motive sä-l euthanasiem, sireacu'!) |
Nu vad de unde atata inversunare impotriva subiect care ne afecteaza, pana la urma, pe toti.
Keep, nu ma asteptam de la tine sa pierzi asa urat. ;) |
Eu l-am votat pe Geoana, dar mi se rupe de Geoana, e un prostanac, nu stie sa vorbeasca, si chiar nu merita sa ajunga presedinte, desi ar fi fost mai bun decat Basescu.
Mi se rupe de oricare politician, in viata mea nu ma voi cobori in ridicol pentru a sustine cu atata ardoare si cu atata patima pe vreunul. Eu chiar nu inteleg, de unde atata pasiune la basescieni. Ne ducem tot mai mult in cacat, dar astia jubileaza ca Baselu o sa le-o traga. O sa le-o traga cui, bai? Noua, tuturor. Gata, s-au terminat alegerile, hai s-o terminam si cu pupatul in cur, si cu ura nejustificata, asta e, sa faca in plm astia un guvern, si sa inceapa dracului sa dea afara din sectorul public, sa sa scada salarii, ca nu mai merge sa ne imprumutam cu totii pentru a plati salariile unora. |
Originally Posted by Judex:
eu nu am pierdut nimic. insa cei care au castigat continua sa-l injure pe cel care pierdut. sa trag concluzia ca nu stiu sa castige? :-/ |
Ideea e ca un subiect precum alegerile prezidentiale e de discutat macar pana la formarea noului guvern. Nu e nevoie sa fie inchis. ;)
|
Originally Posted by Judex:
de acord, dar mai iesiti din sfera bancurilor cu geoana. ok, avem un basescu presedinte, cum procedam? altfel, cred ca romanii au privit aceste alegeri ca un nou prilej de a face mii de variatiuni pe tema 'prostanac", moguli, comunisti, etc. asa, ce facem mai departe? au vreo idee probasescienii? |
Mie mi-au placut bancurile cu Geoana. Dar atat.
Si nu sunt deloc probasescian. Ba din contra! Ce e de facut? Eu, unul, am motive suficiente sa fac misto si de pedei si de pesedei. Ba chiar si de electoratul roman. Ce va urma? O gretoasa runda de negozieri intre pedei si liberali. |
Curva de Udrea a anuntat ca nu se mai anuleaza taxa auto din 2010.
CURVA DE UDREA!!!!! |
Bai, problema cea mare e cu impozitul forfetar. Tie-ti arde de taxa auto? >:)
|
Pai normal ca-mi arde, ca eu pe asta trebuie s-o platesc. Nu ti-am zis ca-mi iau acum masina. Forfetar nu platesc ca n-am firma. Inca.
Oricum, tot CURVA DE UDREA e de vina si pentru forfetar. :) |
Ei, uite, eu cu taxa auto sunt de acord. Deja mi s-a acrit de atatea masini in Bucuresti.
|
Bäi, îmi curge nasu' si mä doare-n gât de-nnebunesc.
Sä vedeti ce-i fac lu' CURVA DE UDREA - cä numai ea e de vinä! |
Pitbull, te prinzi repede. CURVA DE UDREA e de vina pentru tot.
|
Nu inchideti topicul asta? Nu-i mai vad rostul.
|
Nu mä prind repede - eram gata prins!
|
Corinka, topicul asta nu se va inchide niciodata. Stii de ce? Da, exact. Din cauza lu' CURVA DE UDREA.
|
:)) De ce nu-i dedicati un thread special? Numai pentru ea.
|
Ce chestie, numai votantii lui Geoana si copilandrii sictiriti de politica doresc inchiderea topicului. Interesant... :D
|
Eu nu vreau sa se inchida.
As putea scrie pagini intregi despre CURVA DE UDREA. ![]() Prima curva a Romaniei. Poza cu fata si cu spatele.. |
All times are GMT +2. The time now is 02:17. |