![]() |
Ce vrei tu, ce vrei tu, mare albasträ?
|
Eu?
:)) |
Poate stii, poate stii, taina noasträ...?
|
Taina noastra la fereastra? Intr-un ceas cu or-albastra?
|
Originally Posted by Pitbull:
Cior. :P :)) :)) :)) Există, tăticule! |
Bravaaa - o stiai!
(Era de când eram eu mai mic ca tine când erai micä*!) __________________________________________________ ___________________________ * - Dupä "Best Of" când ne-au dat afarä de la Actori - pentru Tuboargele de la "Best Of". (n.Pb.) |
Originally Posted by Pitbull:
Ai fost şi tu aşa de mic? :)) Oricum... superbe vremuri. [ de care aminteşti în notă] :P |
Inegalabile. Unice. SACRE!
(And payment is still due for those who deserve it! X( ) |
Mi-a expirat contul la Last.fm, imi poate recomanda altcineva un alt radio din acesta care-ti livreaza muzica dupa preferinte?
|
era ala de pe yahoo mess. dupa sub-gen muzical. si sunt destule sub-genuri.
|
Nu stiu nici un radio de yahoo mess, really, da' probabil ca ma mistocaresti....anyways, nu-mi place muzica promovata de yahoo.
Asadar cei care stiti,. ziceti-mi un radio. Si mai am o intrebare - unde dracu ma duc sa-mi refac buletinul? la o politie din sectorul meu, bine-bine, dar vad ca sunt mai multe sectii de politie pe sectoru' meu, ma duc la care vreau io? :-/ |
La aia la care ti-ai facut buletinul pe care l-ai pierdut;)
|
Pai nu ca nu era facut in Bucuresti boletinu perdut, altfel nu-mi era greu sa merg in acelasi loc.
|
Viata'i trista...
|
Bai nu ma pot baza pe voi deloc. Unde tre sa merg sa-mi fac boletinu?
Nevermind. Am un caiet mare nou. Cu spirala metalica si coperti tari. ce sa scriu in el? Pt ca am vreo 7 caiete: unul pt filmele pe care le-am vazut, unul de analiza a viselor, un alt caiet, pt daily objectives&tasks, altul pt gandurile proprii aleatorii, altul cu idei de scenarii, povestioare, creative stuff, altul cu sinteze pt ceea ce citesc (rezumate ale cartilor sau articolelor pe care le citesc). Cu asta ce sa mai fac? Dati-mi o idee. Pentru ca de facut trebuie sa fac ceva cu el. Adica sa scriu in el. |
Originally Posted by illotempore2002:
Pentru buletin trebuie sa te prezinti cu un act de casa si certificatul de nastere la sectia de politie cea mai apropiata de casa parca, ai putea sa suni la sectie si sa intrebi daca strada ta tine de ei. |
nu. chiar vorbeam serios. si au muzica buna. daca iti alegi un gen corespunzator. |
Poti sa-ti faci un food diary cu ce mananci zilnic. E o chestie interesanta when you look back at it. Sa zici aaa ia uite ce nu am mai mancat eu de mult. :)) |
Mici, azi-noapte, cand ma certam cu unguroaica.
|
Unde dracu e topicul ăla cu recomandări TV?! X(
Care n-are ce face şi le toooot mută?! :( |
All times are GMT +2. The time now is 10:42. |