![]() |
Asa.. si alta chestie... ma scuzati dar eu am vazut numai filmele si alea nici macar extended version...
Tot filmul se petrece in Middle Earth ... ce altceva mai exista? Adica mai exista un Left Earth sau ceva? Si de ce erau mai toti in Middle Earth? |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
|
DA tare rau e Margoth asta!!!! :P
|
Originally Posted by BeNnY:
Pai LOTR se petrece in Middle-Earth...Silmarillionul in Ballanor sau cunoscut din LOTR ca Valinor... |
Originally Posted by Gaandalf:
In alta ordine de idei I RULE, I RULE, SI... DA ATI GHICIT I FUCKING RULE! :P Gandalfe ti-am trimis azi dvd-ripu la rotk, amatori prv me! Da chestioi dalea pirate! :P Tre sa ma calmez... Usaaaaaaaa... Mai arunc o ochiada al meciu meciurilor evanescence vs demona! :lol: |
TLD nu fii rau, ca pana la urma shterge Emi mesajele! :D
|
Originally Posted by Demona:
P.S: Stiu ca abverez extrem de mult in aceasta seara... IGNORATI-MA! ;) |
Sa stoto ca chestia asta cu: "gandalf stia cum o sa se termine" este foarte relativa... Daca stia cum o sa se termine, stie si ce trebuie sa faca el? El facea ce trebuia ca sa se termine cum stia el sau sa se termine cum era bine sa se termine? Do you see my point?
|
ok,intrebare pentru cine stie.paianjenii din "Hobbitul" sunt "rude" cu Shelob din "LOTR"?
|
Ogto. Se shtie ca Gandalf avea de multe ori "intalniri" cu Ainurii. SO basicly el facea exact cum ii spuneau ei. Daca Ainurii i-au spus ca Aragorn trebuie sa urce pe tronul Middle-Earth, el a facut pe dreq in 4 ca sa-l urce pe tron. get my point?
|
Originally Posted by Little Dique:
Hopaaaaaaa....cineva care le-a citit. Raspunsul la intrebarea asta nu-l shtiu nici eu. Mi-am dat seama la un moment dat de chestia asta, da` pana sa "dovedeshti" ceva mai este. E posibil. Deshi paianjenii din "Hobbitul" erau cam departe de Ephel Duath, unde era Shelob, Dar cine shtie... |
|
Originally Posted by ogto:
|
Descoperit!!!!!!!!! Shelob e din acelashi "neam" cu paianjenii din "The Hobbit". Oricum totzi de trag din Ungoliant, o creatura care l-a ajutat pe Melkor sa distruga copacii din Valinor shi apoi au reushit sa scape pe Middle-Earth. Din ea se trag shi Shelob shi ceilaltzi...I'm good! Damn me! Traiasca History of Middle-Earth shi cel care le-a scris... :lol:
|
Pai mai Demona,numai in Valinor se 'intampla' Silmarillionul?Tst,tst....rushinika!rushinika! Uite imagini cu Melkor/Morgoth Bauglir-eu zic ca sunt cele mai reprezentative: 1.Morgoth/Melkor si Ungoliant http://img-fan.theonering.net/rolozo...owe/melkor.jpg 2.Morgoth vs. Fingolfin http://img-fan.theonering.net/rolozo...th/morgoth.jpg |
Daca cineva mai are vreun strop de omenie in suflet il rog frumos sa imi trimita shi mie MINUTATA revista Cinemagia :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Originally Posted by raptor:
Nu...dar acolo e concentrata actziunea... |
Hm... Ok, nu vreau sa par noob, dar cine-s "Ainurii"?
P.S. Eu nu am vazut The Two Towers, deci daca are legatura cu acel film, atunci forget it... |
Originally Posted by ogto:
Nu are legatura cu The Two Towers. Ainur = Spirite Primordiale. |
hobbitul se va filma sau nu??. de fapt am auzit poate gresesc, ca actiunea din hobit este prezentarea de la lotr 1, aia de la inceput |
All times are GMT +2. The time now is 12:34. |