![]() |
1 Attachment(s)
|
Eyes Wide Shut?
|
five easy pieces?
|
The Man strikes again. Five easy women (or more) in EWS...
|
Tot ceva simplu..
![]() |
Los amantes del circulo polar
|
Si.
|
Scuze daca e prea mica poza
![]() |
Asta e cumva Timothy Spall ?
Filmul nu cred ca-l stiu... |
El e :) uita-te si tu cum e imbracat :) si dupa ce se ghiceste filmul sa-l vezi neaparat. Aseara am vazut si eu scena aia din Blue :) mi-am dat seama ca de fapt vazusem toata trilogia.
|
White Hunter Black Heart ?
|
Da, filmul unui mare regizor despre un mare regizor, absolut delicios :)
|
|
imi place mobilierul din baie.
tinand cont ca acum e la moda jacuzzi, nu pare un film tocmai nou.. |
Sfarsitul anilor 50.
Are o oarece legatura cu ultimele 2 filme ale caror imagine le-am postat-o. |
les amants 1958
si de data asta, nu mai sunt de acord ca aramisu' sa cedeze. ma supar pe el. |
Era normal sa cedeze, tu m-ai neindreptatit atunci.:(
|
fie:
![]() |
aha,
de razbel?? si anu', macar?? @omule, iarta-ma. n-am vrut sa te supar.doar ca, il prefer pe pool. imi plac mai mult imaginile din filmele vazute in copilarie. |
poţi care ca să zici că e şi de răzbel, deşi nu arată nici o secvenţă de bataie. acţiunea are loc în timpul.
regret că trebuie să te dezamăgesc. da' promit că pun una de care vrei tu la următoarea. |
of....
s-au facut atatea filme de razboi...toate erau propanganda curata.. de unde naiba sa incep? de la "secretul cifrului"? de la "stejar, extrema urgenta!"? ai fost atat de hotoman, incat de data asta ai avut grija sa nu mai fie posibila recunoasterea actorului. |
O fi "Cel mai iubit dintre pamanteni" ? :-/
|
sau "cel mai urat dintre martieni"...
o sa tin cont de ce mai rugat, daca promiti ca ne intalnim unde ziceam... |
nu crez' că figura actorului v-ar ajuta foarte mult ... da' fie
![]() |
normal,te-ai asigurat sa fie unul de la figuratie...
|
rvn @
nu stiu ... "unde ziceam",dar daca vrei... la o bere,candva ?! :) In orice caz,e "15",dezolantul "film" al Tunarului...? |
asta-i tare!
niciodata nu m-a invitat vreun barbat la bere...dar, cine stie? poate fi interesant... sincer, rad in hohote cand scriu mesajul...nu ma asteptam sa fi atat de necioplit. si nu cred ca e filmul la care te gandesti...pool n-ar pangari topicul cu filmele lui. |
Plus ca pare mai vechi..'80?
|
nu e 15.
iar acela nu face doar figuraţie, a mai jucat în ceva filme ... mai nou de '80 ba aş pune şi secvenţe de-ale lu' conu Serj; când oi găsi una să vă încui ... şi totuşi filmu' ăsta are ceva legături cu ştimabilu' |
Trei consoane,din nu stiu ce motiv,te trimiteau,din evidente motive,in zona "masculinitatii".
Sorry... O sa fiu mai gentil.:D Raman la "15". |
şi tot nu e ...
|
"Glissando"?
|
si are legatura cu "stimabilul",in masura in care pare ceva gandit de el?:))
|
are legătură cu ştimabilul:
- ca amplasare temporală a acţiunii - ca distribuţie - ca referinţă |
aicea vad ca-i pe babeste. incerc si eu: oglinda?
@smc, citesti vreodata mesajele private? |
nice. filmul nu e făcut de conu' Serj (vă daţi seama câte filme am exclus deja din lista de posibilităţi?!? juma' de cinematografie românească:D)
|
pool,
zi-ne dracului ceva concret ,ca deja mi s-au ars circuitele! |
no hai să jucâm o ţârucă de spânzurătoare:
prima literă: C |
ai capiat?
ai idee cate filme incep cu litera asta? |
da. 566, din care 18 editate pe DVD:D
|
@rvn
Oare ce intelegi tu prin "mesaje private"? Sms-uri,mail-uri,etc? E o adevarata "spanzuratoare". Cedez! |
@pool, daca tu crezi ca cineva sta sa caute intr-o lista de 500 de filme...
ne-apuca rembelionu' aici.ce naiba, fie-ti mila de noi! @ smc, tu crezi ca pasarelele imi soptesc la ureche numarul tau de mobil sau id-ul? |
rvn, de telepatie nu stii :) scuze ca m-am bagat neintrebata in vorba dar e comic :))
|
Paul, limiteaza filmele alea, intre anii cutare si cutare :) Spinzuratoarea e ok de jucat dar la filme prefer indicii. ;)
|
@ana,
ba stiu. dar, n-am auzit niciodata sa afli numarul de telefon prin aceasta metoda. sau...poate de la Inception incoace....mai stii? asa...ca si eu de cand ma rog de el.. incep sa regret propunerea facuta. |
vă dau răspunsul şi mergem mai departe?
|
Ah,gata,in sfarsit,m-am prins :va cunoasteti!
Insa e injust si subiectiv sa insinuati asta.X( Sa nu-mi spuneti ca e vreun film de-al lui Carmazan sau Barna,ca n-am rezistat niciodata pana la sfarsit.:D |
Eu sunt pentru. Si incearca, te rog, sa cauti un film mai putin obscur. Nu cred ca asta e scopul jocului.
|
deci:
- acţiunea se petrece în decembrie '89 (21-22, care-ai fost cu noi) - în distribuţie: Cristi Iacob şi Bebe Cotimanis - replica lui nea Marcu (Victor Rebengiuc): "... am fost cascador, la don' Sergiu Nicolaescu" iar titlul filmului se vede în prima imagine... Cortul (1998) noua imagine: ![]() |
vrem doar un mic indiciu. ceva palpabil...
nu mai vrem spanzuratori! |
All times are GMT +2. The time now is 00:57. |