![]() |
Voi nu suntetzi normali! :D
|
Normal ca nu suntem normali
|
Va rog frumos sa reveniti la topic!
Iar a trebuit sa sterg 10 posturi inutile! Nu mai transformati forumul in chat! |
...alta data ne certam care erau nazgulii...acu'...nu conteaza,k oricum Demona castiga,da n-ar fi rau sa mai discutam si la subiect din cand in cand...
|
Am auzit legende despre cum a rupto demona pe Evanescence... Misto... Chick FIGHT!!!
P.S. DA ba Gollum, e vina ta ca a cazut acoperisul, daca esti fraer... Iti cade tavanu-n cap de prost ce esti... Daca nu exista expresia asta, am inventato eu acuma... Embrace it... |
buun...s-o luam cu incetishoru'...
Avea sau nu avea Balrogul aripi?Asta cred ca e cea mai populara intrebare despre LORD...si teorii sunt cat China...am auzit chiar ceva legat de evolutionism...cum ca initial aveau,cand i s-au alaturat lui Morgoth,,pentru ca celui de sub Moria,de la atata stat la 'racoare' sa ii dispara... :D |
Originally Posted by ogto:
Hahaha!!! Very funny ogto!!! :-? |
Eu zic ca Balrogul avea aripi.Dar cazand in haul ala si cu gandalf in spinare cum sa-ti mai deschizi si aripile...in film au rezolvat destul de elegant situatia...l-au facut sa cada pe spate...
|
Originally Posted by raptor:
Eu zic ca in film l-au facut sa cada pe spate, ca sa poata Gandalf sa bage sabia mai ushor in el. Nu crezi ca era mai dificil sa stea pe spatele lui, sa il i-a de coarne shi sa-i taie beregata? |
Hm... Ok, am o intrebare, in film, la big battles, de ce nu folosea Gandalf spells and shit DELOC? Parca era big f-ing wizard... Nu stie sie el o vraja,ceva, sa ajute cauza?
|
Pentru ca el era acolo, doar sa ii ajute sa i-a decizia corecta. Nu avea voie sa schimbe cursu` istoriei. Plus ca victoria trebuia sa fie a lui Aragorn, care trebuia sa devina rege...nu al lui...N-ai vazut ca el e pilduitorul...zice numa chestii de genu`: "Follow your heart and you will know the answer!"... |
1st and foremost - NORMALI PE AICI NU MAI SUNT DE MULT TIMP....
2nd - Io zilele astea bag vizionare la Lord Of the Rings ... dupa ce imi trimite TLD cd-urile - ... odata shi odata.... The Balrog RUllllllzzzzzzzz, Demona Rulzzzz, Cinemagia RULZZZZZ, Gandalf The White RUlllllllZZZZZZZZ ce mai .... :D Lord Of The Rings ... u guys ... it's my preciousss ... i'm keeping my pride as ALIVE as i can ... |
Originally Posted by raptor:
SA stiti ca Balrog avea niste aripi din "shadow & flame" |
+ el shtia cum o sa se termine totul shi nu a intervenit prea mult... so ... wait ... :o |
Originally Posted by Gaandalf:
:oops: Thank you dude! :oops: |
scrie in vre-o carte ca Balrogul din Morgoth avea aripi?si e Balrogul din Morgoth sau Balrogul lui Morgoth???
|
DA scrie!!! In fellowship of the ring, in capitolul "the bridge of khazad-dum"
scrie despre "aripile" Balrogului!! :P |
Creatura s-a pus pe treaba... :lol:
Freak...Balrogul a fost creat de Morgoth! |
Cine/ce e Morgoth? :oops:
|
Originally Posted by BeNnY:
Morgoth mai era denumit Melkor. Melkor este unul din cei 15 Ainuri care au facut Middle-Earth. El l-a ademenit pe Sauron shi asha S a ajuns cel mai temut servitor al lui...He was evil... |
All times are GMT +2. The time now is 00:17. |