![]() |
rezervare
unde tre sa intru sa imi fac rezervare la un film?
|
De ce nu scrii, Pauline? :-/
|
Originally Posted by halebardul:
Pai poate ?! S-a liberat ? :"> |
Originally Posted by Chambord:
Cum? Nu stii? Liberata, debannata si livrata cu fundita rosie aferenta cu ocazia aniversarii lui ALS. |
Originally Posted by corinka:
Wow. Wonderful news ! Asteptam sa se trezeasca si sa scrie ! C'moooooooooon Pauline e ora unu da-te si tu jos din patu ala :P |
Hale,Chamb,I missed you guys! Ma gandeam ,sa intru/ sa nu intru...:P
|
we missed you too. \m/ :-bd >:D<
hai, dezarmorteste forumul si... nu fa excese. nu uita ca esti cadoul lui als, daca ceva-cumva e ca si cum i-ai lua cadoul inapoi - si nu se face. ) |
Originally Posted by Pauline Kael:
hey, cum adik sa intri / sa nu intri ?! Daca tu nu ne vrei noi te vrem :P Ca tot ai promis ca de te vei scula pe multi ai sa popesti si tu :D WELCOME BACK |
Originally Posted by bremen1980:
L-ai uitat pe Lance "Orson Welles" Armstrong care nu poa sa stea locului si a inceput sa filmeze iar. Si pana acu ii cam papa din farfurie lui Contador :P |
La contratimp pe echipe Astana e favorita. Iar la catarare cred ca-l rupe Contador pe Lance.
|
Originally Posted by bremen1980:
Pai asta ziceam. Contador e oficial liderul desemnat pt care tre sa puna osul totzi (inclusiv Lance). Insa cum poti sa-i spui lui Federer sa fie copil de mingi pt Murray, de ex ? Deja miroase a strategie parshiva. Hai sa-l punem in coshciug pe Lance si in Pirinei il punem sa faca bau si sa sperie boboru. Oricum e misto. Rivalitatea din Astana (ramane de vazut cat e planificare cat e pe bune) va face spectacol. Si ... daa, mi-e dor de Radu & Radu :( |
Originally Posted by Judex:
Hehe. Cred ca vor fi surprize aici. ;) |
Saracu Lance. A pierdut tricoul galben in etapa de ieri, pt mai putin de o secunda :(
|
intrebare pt barbati:
gagica superba dar mediocra la minte, gagica medie ca aspect dar medie si ca IQ, gagica urata dar foarte desteapta? :-/ |
Depinde de momentul zilei.
|
Toate trei, cu sarcini diferite.
|
prima si a doua :D ...ultima niciodata!
|
Amintirile sunt lucruri pe care le avem sau pe care le`am pierdut ?
|
Sunt ce mai avem din ce-am pierdut.
Cum se scrie pe hârtie: "Panä de vulpe LA pälärie", sau "...PE pälärie"? |
Pasarile sufera atacuri cerebrale sau atacuri de cord?
|
All times are GMT +2. The time now is 03:07. |