Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Articolul zilei - viata bate filmul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85009)

StefanDo 12 Mar 2009 14:27

ok, s-o luam altfel

ca sa vezi toate astea trebuie sa bati o tara intreaga pe niste sosele cam nesatisfacatoare. metroul din paris, in schimb, e f. bun :P

Pauline Kael 12 Mar 2009 17:17

Eu n-am vizitat nimic,niciodata.Doar cu gandul.

corinka 12 Mar 2009 17:19

Originally Posted by Pauline Kael:

Eu n-am vizitat nimic,niciodata.Doar cu gandul.

Pauline, pana te gandesti/La catrene ma gasesti!

:oops: scuze pentru off topic!

bre 13 Mar 2009 07:35

da, metroul parizian este super, intr-adevar...il regret in fiecare dimineata cand ma duc la munca

pe mine m-a impresionat mult si budapesta, poate si ptr ca a fost primul oras din afara pe care l-am vazut. pacat nu am apucat sa stau decat o zi...chiar as vrea sa ma reintorc sa o iau la picior pe stradutele de pe colina.

Pauline Kael 13 Mar 2009 09:20

Intotdeauna am visat sa vizitez multe locuri,sa calatoresc,sa simt ...mirosul tacerii oamenilor pe strada si zgomotul unui oras mare,metropola ceva.Sa admir strazile dupa o ploaie seara,sau intr-o iarna linistita,crepusculara,cand ziua fuzioneaza cu noaptea...Stau si ma uit si eu la videoclipurile anilor '90 sau anumite filme si zic ca sunt acolo.Si mai sunt si sagetator.Nu-mi ramane decat sa-mi rod piciorusul singura.Or sa-mi plezneasca ficatii.Sa ma impuste cineva. :((

corinka 13 Mar 2009 11:25

Pauline, cred ca ti-ar placea Chicago.

Gloria 13 Mar 2009 15:43

OMG! Nikita autohtona are pagina pe wikipedia...
Cititi si va faceti cruce.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mihaela...3i_publ icate

Chambord 13 Mar 2009 16:01

Originally Posted by corinka:

Pauline, cred ca ti-ar placea Chicago.

sau Lyon ... e un orasel atat de placut sa te ratacesti pe stradutele lui.
in Paris e mult mai greu sa te pierzi, in mare parte si datorita bunei organizari a metroului de care aminteau post-urile anterioare :)

Pauline Kael 13 Mar 2009 16:39

Corinka si Chambord,sinucideti-ma.
Va multumesc. :love:

StefanDo 13 Mar 2009 16:55

venetia e campioana... ratacirilor

Chambord 14 Mar 2009 08:40

Originally Posted by Pauline Kael:

Corinka si Chambord,sinucideti-ma.
Va multumesc. :love:

:( De ce ?! De unde disperarea asta ? Eu :love: la tine. Vreau sa fii :)
Pls try :happy:

Chambord 14 Mar 2009 08:42

Originally Posted by StefanDo:

venetia e campioana... ratacirilor

corect. acolo chiar simti nevoia acuta sa fugi din fata turmei de tauri (turisti) furiosi

StefanDo 14 Mar 2009 08:49

si asta, dar in acelasi timp venetia probabil e ultimul oras important din lumea asta care nu are o harta in stare sa-i acopere toate ungherele :) nu mai zic de identificarea caselor numai prin numere de patru cifre, fara nicio legatura cu "strazile". Cred ca a fi postas in venetia e o adevarata arta :)

europe_east 14 Mar 2009 09:55

mie mi-a placut mult si berlinul.

ii dau dreptate lui e e, a zis el bine: e tara noastra, e frumoasa, o iubim, da' e greu de vandut turistic. poate prin ardeal sa fie ceva. ;) asta imi aduce aminte de o poveste a lui plesu: el fiind in tren spre budapesta cu liiceanu (parca), s-au chinuit pret de cateva ore sa gaseasca o mancare cu adevarat romaneasca, una pe care sa n-o aiba sarbii, sau ungurii, sau turcii, etc. in final au ajuns la concluzia ca ar fi una, reteta suna asa: se ia o foaie de loboda, si se arunca pe gratar, pret de o secunda cam asa, apoi se intoarce, iar o secunda, gata. cum e cu mancarea, la fel e si cu restul... dar frunza de loboda e adevarat, n-o are nimeni. si nici eugenii si covrigi, btw.

StefanDo 14 Mar 2009 10:17

barcelona si berlinul sunt orasele in care m-as muta si maine

nume 15 Mar 2009 00:58

Originally Posted by europe_east:

l... dar frunza de loboda e adevarat, n-o are nimeni. si nici eugenii si covrigi, btw.

Cati n-am da frunza de loboda, covrigii si eugeniile pe un aer mai suportabil (metaforic)? Nu stiu cum e in diaspora dar in tara asta totul devine pe zi ce trece din ce in ce mai greu respirabil.

corinka 15 Mar 2009 01:03

Originally Posted by europe_east:

dar frunza de loboda e adevarat, n-o are nimeni. si nici eugenii si covrigi, btw.

Covrigi mai au si altii. Eugenii la fel, numai ca au alte forma si alte denumiri (n-au inventat romanii biscuitii umpluti cu crema). De loboda nu comentez ca nu stiu. :?

europe_east 15 Mar 2009 01:21

nah, nici un biscuit cu crema din lume nu se compara (si n-are acelasi gust) cu eugeniile... 8)

nume 15 Mar 2009 01:22

Si marmota invelea ciocolata in hartie proasta de eugenie.

redmen 15 Mar 2009 01:24

Intrebati`va copiii daca stiu ce e aia eugenie.Oferiti`le un cadou daca stiu.Copilul nu trebuie sa aiba mai mult de 16 ani.

All times are GMT +2. The time now is 18:37.