![]() |
Joi, pe riverside, dacã nu luãm gol în primele 15 minute suntem în finalã.
|
Originally Posted by silver_boy:
|
Originally Posted by qwerty:
.auzi, ma.... asta da veste. deci feroviarii le-au spart gura javrelor? sexcelent. |
.cum dracu de am uitat sa va dau link...si doar ma invart pe statisticile astea de anu trecut ( clasamentele sunt o mare slabiciune a mea, inca de cind eram mic...deh, ce sa-i faci, unii colectioneaza timbre)...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...ccoef2006.html |
|
Originally Posted by Cinemania:
puhleez!!! :hmm: |
Numai o echipa NEPROFESIONISTA POATE SA PIARDA IN HALUL ASTA.
INADMISIBIL |
puhleez!!! :hmm:
|
mda...
|
Desi nu imi place fotbalul m-am uitat cateva minute la meci si mi-am dat seama ca sunt ofticat ca a pierdut Steaua.Fuck.
Fara suparare acum, dar o echipa care de la 0-2 ajunge la 4-2 cam lasa de dorit.E clar o buba pe undeva.Succes lui OLI(gof...) :P |
ºi totuºi ..dincolo de toate..ce lecþie formidabilã de viaþã
nimic nu e pierdut definitiv relativitatea lucrului pe care îl ai ºi care þi se pare deja câºtigat (noi) ºi credinþa cã, atîta timp cît mai existã o ºansã, oricît de infimã, ºi lupþi pentru ea ... poola mea, sunã a platitudine, da aºa e... cred cã, vorba lu grãdinescu, avem o mentalitate de looseri whatever |
Originally Posted by Supastar:
TACERE!!! |
Scrie, ba, in pula mea corect daca te tot scremi sa scrii in engleza: corect e loseri. Loseri, ca toti romanii defensivi si prapastiosi si fatalisti sa imi bag pula in ei. |
tot TACERE!!!!! sa(-mi) revin....de ce cand pierdem iesim la rampa...ca niste LOOSERI??!! Steaua a pierdut? nu...M'brough a CASTIGAT, a fost mai buna. Olaroiu a gresit, Carlos a gresit, apararea a gresit... deci...se intampla acu o saptamana la Bucuresti cand Steaua avea 1-0...a ratat Dica, a ratat Marin...s-a intamplat acu vreo ora jumate...M'brough ataca...Steaua avea 2-0...M'brough ataca...a dat 1 gol..a mai dat 3...alte explicatii? s-o lasam... ce a pierdut Steaua? un meci...a pierdut Steaua un sezon intreg de UEFA?...KKT...numai un bou ar spune asa ceva...daca avea mentalitate de Looser nu ajungea aici...mai terminati cu basini din astea gen ne-o meritam, suntem mioritici, visatori, trufasi...cine nu este la un moment sau altul? FELICITARI STEAUA!!! |
Originally Posted by st3fan:
fara suparare...au pierdut unii de la 3-0 sau 1-0, tot aia e..intr-adevar, nu-ti place fotbalul..nu ai urmarit parcursul Stelei..ce ramane? ghici..puncele acumulate...echipa calificata direct in CL peste 2 ani..sa nu ne manjim "ca niste ciobani mioritici"..nu? |
Originally Posted by Ambra Blu:
da, loseri :oops: |
i-a dat "dumnezeul stelei" o laba lui jiji bekakali, ca oierul, "filozof din nascare", umbla deja cu crucifixul in spate...
pacat de baieti - kkciosi traditionali -, dar nu-mi pare deloc rau pentru "suferinta" lui jiji... ce-o sa-i faca maica-sa? si cum va comenta Dan Pavel intamplarea asta? dar presedintele? |
Originally Posted by herbert:
jiji nu sufera..inca nu e clar?..jiji se enerveaza in preamarinimia orgoliului sau :D |
Mare pacat,am fost atat de aproape.Mai erau cateva minute si eram fericitii.Au avut bafta asa ceva nu am mai vazut sa inscrii 4 goluri de 2 ori la rand exact cat le-a trebuit.In repriza 2-a nu am vazut nici o Steaua pe teren,doar degajari in aut sau la adversar.
Ar fi fost prea frumos pt noi.Si acum sunt trist din cauza asta si ma intreb, randul nostru cand o sa vina? |
fotbal. LOL.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:21. |