![]() |
...cum ca te-a omorat Demona
|
SA ne luam totzi de mana shi sa ne bucuram k filmul mai vine o saptaman pe ecrane datorita faptului k a cashtigat 11 Oscar-uri ... :lol: De abea ashtept sa ma duc ... :P
|
Originally Posted by Evanescence:
Originally Posted by raptor:
Originally Posted by BeNnY:
Parca e faza din The 51st State... :lol: |
Check this one out ... it's really funny ... :lol:
http://www.barrowdowns.com/images/comic/bwcomic08.jpg |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by raptor:
|
Bey lasatzi fata in pace...am reushit sa stau o ora langa ea fara sa o pocnesc... ;)
|
Se pare ca multa valva s-a facut aici pentru ca eu si Demona nu ne intelegem.Oricum eu n-am nimic cu ea,ea are cu mine din motive numai de ea stiute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ce ar fii sa nu intindem poveshti babeshti pe un topic despre LOTR? Chiar vrei cu tot dinadinsul sa te mutzi din Arad!!!
|
RAZBOIUL A REINCEPUT!!!!!!!! INTOARCEREA REGINEI!!! De ce prevad ca o s-o vizitez pe Evanescence in spital???:lol:
|
...Macar ducetzi razboiul pe mesaje private. E topic la mijloc!!! :(
|
Macar sa apuc sa iau o poza cu evanescence sa pun un meci pe forum la stelutele noastre! Evanescence mail me! :P
|
Nu e bine spus pentru ca si eu stiu motivele 8) |
Originally Posted by TLD:
POZA?! pentru ce? |
Originally Posted by TLD:
Tu crezi ca intra in poza? Se revarsa pe langa!!! |
Ca sa facem un BEFORE (esti maltratata fizic de Queenie) si AFTER (esti maltratata fizic de Queenie)
|
|
eu ma prapadesc de ras aici.trebuie sa fie un meci pe bune,face to face intre cele 2!!!!!!!!!!!!!!!!eu ies.Gata pe ziua de azi!GO DEMONA GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
|
Freak_on_a_Leash daca filmezi THE BIG BATTLE esti cel mai tare! :lol:
TLD no worries! O sa fac eu screenshot-uri pentru tine ca sa vezi ce-ai pierdut :lol: :lol: |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
GTG now! Sper sa nu pierd prea multe! :P |
All times are GMT +2. The time now is 05:48. |