Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Credeti in Dumnezeu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95547)

sergiuseling 20 Jun 2011 19:35

Nu neapărat ai fi considerat nebun, poate ar ieși un bestseller.

Pe de altă parte n-o să te urmeze nimeni dacă nu învii din morți.

Liviu- 20 Jun 2011 19:41

Originally Posted by sergiuseling:

Ah, pai mi-am ales bine meseria atunci :P

Cristina_ 20 Jun 2011 19:55

Originally Posted by Liviu-:

Ah, pai mi-am ales bine meseria atunci :P

Ce meserie ai?

danonino 20 Jun 2011 20:56

Pe ala care a inventat defibrilatorul, l-a urmat cineva pe el?

FreakDoll 20 Jun 2011 22:42

"Nu cred in Dumnezeu, dar mi'e frica de el." :))

Sorin87 21 Jun 2011 08:04

eu cred in Dumnezeu pentru ca m-a scapat de atatea ori de primejdii cand mergeam cu motocicleta cu peste 200 km/h

crin3l 21 Jun 2011 08:56

Vai Sorine.... =))

Socal 21 Jun 2011 12:04

Devil is God

verapower 21 Jun 2011 13:29

Originally Posted by Socal:

Devil is God

Love is evoL

Pupaila 22 Jun 2011 20:03

Eu ce sa zic...cred in Dumnezeu (cum se spune nu exista si crezi nu pierzi nimic,crezi si exista ai numai de castigat ).Oricum exista forte care mentin echilibrul fie ca se cheama Dumnezeu,Allah sau cine stie cum ,acestea exist,dovada fiind evenimentele neexplicabile care au avut loc in decurul anilor care au trecut.

Liviu- 22 Jun 2011 20:07

Originally Posted by Pupaila:

(cum se spune nu exista si crezi nu pierzi nimic,crezi si exista ai numai de castigat )

Mi se pare unul din cele mai stupide tipuri de argumentare posibile. De-ar fi atat de simplu...

dovada fiind evenimentele neexplicabile care au avut loc in decurul anilor care au trecut.

Cum ar fi? Just curious...

Pupaila 23 Jun 2011 08:11

Originally Posted by Liviu-:

(cum se spune nu exista si crezi nu pierzi nimic,crezi si exista ai numai de castigat )

Mi se pare unul din cele mai stupide tipuri de argumentare posibile. De-ar fi atat de simplu...

dovada fiind evenimentele neexplicabile care au avut loc in decurul anilor care au trecut.

Cum ar fi? Just curious...

In primul rand:nu am zis ca acela e argumentul meu,eu cred datorita educatiei care am primit-o in familie in cei 7 ani care am stat pe acasa...
In al doilea rand:de unde vine informatia din materie ?

danonino 23 Jun 2011 08:46

Informatia vine de la om.

Pupaila 23 Jun 2011 08:47

Originally Posted by danonino:

Informatia vine de la om.

Si in om cine a pus-o ? :P

danonino 23 Jun 2011 09:37

Dar in greiere? Cine a pus informatia?

E chiar atat de greu sa crezi ca omul e un animal?

White1 23 Jun 2011 09:42

Eu ce sa zic...cred in Dumnezeu (cum se spune nu exista si crezi nu pierzi nimic,crezi si exista ai numai de castigat ).Oricum exista forte care mentin echilibrul fie ca se cheama Dumnezeu,Allah sau cine stie cum ,acestea exist,dovada fiind evenimentele neexplicabile care au avut loc in decurul anilor care au trecut.

Probabil asta spuneau si inchizitorii inainte sa mai arda o "vrajitoare" pe rug:)) Ahhh, dar ea avea de pierdut...chiar viata...dar ce e asta in raport cu nemurirea sufletului?:D

Federico 23 Jun 2011 09:52

Originally Posted by danonino:

Dar in greiere? Cine a pus informatia?

E chiar atat de greu sa crezi ca omul e un animal?

Cand te uiti prin anumite topicuri din cafenea, la manelisti, sau la ultrasii stelei, nu, nu e greu deloc. Dar cand il asculti pe Bach, sau il citesti pe Tolstoi, sau il contempli pe Michelangelo e o imposibilitate suprema. :)

dragonfly_drk 23 Jun 2011 10:14

omul ala care asculta Bach nu e cu nimic mai presus decat un animal in momentul in care se urca in masina lui luxoasa (sau nu) si otraveste tot ce e in jur cu noxele lui cretinoide. sau cand sare noaptea pe nevasta si o ... in ultimul hal. hai sa fim seriosi. toti suntem animale... instinctul asta preistoric s-a pastrat in noi, inca. atunci cand ne certam ca orbii pe chestii inutile sau cand luam decizi dupa principii numai de noi stiute.

si in plus, mai suntem si absurzi sa credem ca suntem cea mai cea specie de pe Pamant. Gresit. Delfinii, de exemplu, sunt mult mai evoluati decat noi atunci cand vine vorba de organizare sociala, relationare, etc. Asa ca hai sa nu ne mai dam cu pumnul in piept. Prin simplul fapt ca am reusit sa inventam niste chestii (inutile pana la urma, daca stam sa ne gandim) care nu numai ca ne intoxica pe noi, dar distrug si planeta, nu facem decat sa demonstram ca suntem niste egoisti fara scrupule... deci, animale. zi-mi tu mie un lucru inventat de om care sa fie vital pentru existenta noastra si fara de care nu am putea trai, si eu ma inclin in fata ta.

iiii 23 Jun 2011 10:26

dragonfly_drk : tin sa zic ca gresesti zicand asa ceva. trebuie sa intelegi ca exista o societate, o istorie in urma, istorie facuta de oameni, nu de delfini. uite... un lucru inventat de om , si care este vital : pc-ul si sa nu imi zici ca acum, in anul 2011 ai putea trai fara pc , ca nu te cred

dragonfly_drk 23 Jun 2011 10:39

da, te referi la pc-ul ala care ne-a distrus relationarea dintre oameni? pc-ul ala care nu mai lasa copii sa iasa din casa? cu ce ne ajuta pe noi pc-ul? explica-mi sa inteleg... e vital in buna noastra functionare? ne da de mancare? e aerul pe care il respiram? ce e pc-ul asta, Dumnezeule?... sincer, vrei sa iti raspund? da, pot sa traiesc fara pc. si fara telefon, si fara porcariile astea tehnologie... si mi-ar fi mult mai bine asa... pentru ca poate asa, o sa fim si noi mai sociabili si o sa relationam mai bine...

cum ti se pare mai fair-play? sa stai sa iti rezolvi afacerile pe mess sau fata in fata cu interlocutorul tau?

ok, spui ca exista o istorie, niste oameni in urma... si cu ce ne-a ajutat istoria asta? ne-a ridicat cu ceva? am evoluat cu ceva? da, cred ca da... am inventat bomba atomica si stam cu morcovu in funduleturi la gandul ca daca rusia si SUA se cearta, totata rasa umana va fi stearsa de pe fata Pamantului. Uite instinctul animalic de care vorbeam...

ti se pare ca delfinii se ucid intre ei? si asta e doar un aspect prin care ne este demonstrat cat suntem de animalici.

Vorbeai de istorie. care istorie? Primul sau al doilea Razboi Mondial? Comunism sau Nazism? Cruciade, razboaie, asimilari, cuceriri de teritorii in modul cel mai brutal posibil... navalitori, etc. Asta e istoria noastra.

Si daca o sa imi spui acum ca sunt si lucruri bune, da sunt... insulina a fost inventata de un roman. americanii au furat "reteta"... uite instinctul animalic. Mai vrei sa iti spun sau ma opresc aici?

All times are GMT +2. The time now is 10:09.