![]() |
Originally Posted by ricutza:
=)) Ba era in poll, culmea, tocmai asta am bifat eu, desi stiu stiu cu ce se ocupa in realitate. :)) |
@corinka: u'd better see the doc
|
Multumesc de sfat, Chambord! Pana acum nu am reusit decat sa vorbesc la telefon cu doi medici (stomatolog, respectiv reumatolog) si mi s-a sugerat sa iau niste antiinflamatoare pana apuc sa merg la control. Faza e ca nu doare atata pe cat simt ca mi se inclesteaza maxilarul. O colega mi-a spus ca sora ei are probleme similare datorita lipsei de Ca, medicul mi-a spus ca ar putea fi de la molarul de minte sau chiar si un reumatism.
|
Originally Posted by corinka:
ce doctori ! io te-as fi trimis direct la control...am patit la fel...si la filmul cerut de stomatolog a iesit ca era o masea de minte care tinea mult sa iasa + mai aveam si o mica inflamatie in zona aia si inflamatiile astea nu duc la lucruri bune de obicei |
@cori: Poate fi si o inflamatie cauzata de "statul in curent". Am patit asa. Eram ferm convins ca e de la o masea dar la stomatolog nu a gasit nimic. Cauza era curentul :) Am luat Ketonal si mi-a trecut. Oricum nu te apuca sa iei ceva decat dupa ce iti confirma un medic. ;)
|
Multumesc, Chambord, m-am gandit si la asta, mai ales ca am aparatul de aer conditionat si o fereastra in spate, iar usa e in stanga mea. Eu am probleme pe partea stanga si, mai nou, mi s-au inflamat si niste ganglioni, tot pe stanga.
|
pai vezi ;)
|
Sigur e molarul de minte, cum ziceai mai sus... fa o vizita la stomatolog.
|
@illo: ce-ti mai face piciorushul ? cel cu cuiu
@cori: ai luat ceva ? still hurts ? |
Cred ca ar trebui facuta si o sectiune "Sfaturi medicale", da sa nu se supere iar keepwhining. :((
|
Originally Posted by Chambord:
Sunt mai bine, multumesc frumos, medicul care m-a vazut banuieste o artrita. Deocamdata continuu tratamentul cu antiinflamatoare si pare sa functioneze. Mi s-a mai diminuat durerea si am mobilitate mai buna. |
Originally Posted by corinka:
ma bucur ca e spre bine ;) |
care sunt cele mai tari parodii parodii vazute de voi ????? astept recomandarile voastre inafara trilogia scary movie
|
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996) :)) Ti-l recomand.
|
Seria FRIDAY ( Friday , Next Friday si Friday After Next - cu Ice Cube) :)) RECOMAND ... MERITA ... Ma duc sa imi iau o bere 2 , 3 , 4 , 5 ... hic ... asta viata ... bere gheata ... hic ... :)
|
Originally Posted by norww3:
Dar astea nu sunt parodii... |
Se poate sa-i ia cineva pe bizoni de-aici? NU DESPRE FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Bizon esti tu, ma! I-am raspuns omului, care e treaba ta?
|
Bine ma...
Serios, poate sa-i ia cineva pe astia de aici? |
hai ma nu mai va certai si mai astept recomandari ! si spunetimi si comedi !
|
All times are GMT +2. The time now is 00:38. |