Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Articolul zilei - viata bate filmul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85009)

Pitbull 25 Feb 2009 11:09

Hehe, am cunoscut doi medici CARUNTU, Florin si Florin, tatä si fiu. Tatäl ne-a tratat si pe mine, si pe taicä-miu, iar fiul mi-era coleg de liceu si bun amic. Da' nu erau dermatologi, ci infectionisti, la Colentina.
Costin ästa le-o fi nepot de vär, ceva.

Pitbull 25 Feb 2009 11:41

Ete lulu, päi am zis cä era la Colentina.

Pitbull 25 Feb 2009 12:57

M-am prins.
(Da, nu ca el, cä äla-i Cioacä cu Ciî mare.)

halebardul 27 Feb 2009 13:40

concluzia: nu e mereu ca-n filme (4,3,2)

si nu numai viata bate filmul. :)

Pitbull 27 Feb 2009 13:59

N-o fi ca-n "4,3,2," da' ca-n "M.D.L." e mereu!

Corect, si Mafalda bate doctoriciul.

Pe bune, am putea sä ne organizäm: P.A.L.M.A. = Partidul Alora care Lovesc Medici Abjecti. Mergem dupä ei prin spitale si le däm în cap cu sarailii (cä-s însiropate). Periodic, câte un membru devine kamikaze: în loc de sarailie sau baclava, pumn în nas sau sut în coaie (în prezenta presei) si asumarea consecintelor legale.

Pitbull 27 Feb 2009 14:10

Am si eu destui (ce sä mai zic de bunicä-miu, medic pediatru si profesor universitar la Cluj, sau de familia Cäruntu, de la Colentina, buni prieteni de familie si oameni realmente devotati si onesti) - de-aia, zic, în denumire partidului precizäm "abjecti"; adicä numai p-äia-i luäm la pocealä, nu si putinii dar onorabilii medici adevärati.

Pitbull 27 Feb 2009 14:23

Tatä, mamä si fiu: Florin, Veronica si Florin jr.
Tatäl i-a prelungit tatälui meu viata cu doi ani (usori - nu chinuiti; '77-78 ), când altfel ar fi murit în câteva zile (m-a tratat si pe mine, de ceva usor, în '89); fiul mi-a fost coleg de liceu si bun amic.
Semnificativ e faptul cä initial ne-am cunoscut strict pe relatia pacient-medic, iar familiile s-au împrietenit ca urmare a acestui fapt.

Pitbull 27 Feb 2009 14:30

Yay!! :D
Conform regulamentului, acum ai dreptul la rang personalizat (cum are MinRep "Legend", Nume "The Mythbuster", eu "Unlikely Messiah", etc.)
Alegeti-l, si scrie la Stäpânire.

Floydman 28 Feb 2009 09:20

http://www.hotnews.ro/stiri-esential...c-personal.htm

Societatea de tip big brother catre care ne indreptam, daca o sa ne lasam inventariati, inregistrati, cipatzi, indosariati, fishati, scanati, filmati etc.

Si stiti care e treaba? Mi se pare ca nu prea putem face nimic...inertia e prea mare. Nu sunt adeptul conspiratiilor dar inclin sa cred ca intr-adevar o noua "stare a lucrurilor" sau "ordine mondiala" daca va place termenul , se instaureaza pe nesimtite in viata tuturor...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential...c-personal.htm

Comanda de pizza in 2012...

Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza.

Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Puteti sa-mi dati numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ?

Clientul -- Numarul meu de identitate nationala... da, un moment. 6102049998-45-54610.

Telefonista - Multumesc, dle X. Vad ca locuiti la1742 Meadowland Drive si aveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numarul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail este [email protected]. Corect?

Clientul - Mmda.. Da' de unde aveti toate informatiile mele?

Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de HSS.

Clientul -- HSS, ce dracovenie mai este si asta?

Telefonista - Suntem legati electronic de Homeland Security System, domnule.

Clientul -- (oftand) Asta e. Vreau sa comand doua pizza, Specialul All-Meat.

Telefonista - Nu cred ca este o idee prea buna, domnule.

Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne?

Telefonista - Domnule, analizele dvs. medicale arata ca aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne.

Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi?

Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa.

Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa?

Telefonista - Ei bine, vad aici pe monitor ca saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia.

Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza marime medie pentru familie.

Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs. este $49.99.

Pitbull 28 Feb 2009 09:33

Lung, lung... Cel mai probabil, vor discuta asa:

Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza. Vreau sa comand doua pizza, Specialul All-Meat.

Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Dar nu cred ca este o idee prea buna, domnule.

Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne?

Telefonista - Domnule, aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne.

Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi?

Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa.

Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa?

Telefonista - Ei bine, saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia.

Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza marime medie pentru familie.

Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs. este $49.99.

Floydman 01 Mar 2009 22:15

for the record, nu sunt eu autorul dialogului, deci nu mie tb sa imi adresezi sugestia :lol: . era doar un comentariu pe site-ul respectiv al unui alt cititor

Pitbull 01 Mar 2009 22:25

Am presupus. Observatiile mele se refereau strict la text.

klein 10 Mar 2009 12:50

ce parere aveti despre reportajele acestea?
http://www.evz.ro/index.php?zone=cat...ate=2008-03-05

Pauline Kael 10 Mar 2009 15:22

Ce parere sa am,ca Ev Zilei manaca rahat.Ca Anthony Bourdain e un drogat cosmopolit si snob,care face din hrisca(bici) rahat,si ca Zamir ala sa fie tras in tzeapa.
PS: ador micii si berea la botul calului.Sau la coada,dupa cum scrie in EV zilei.
Imi place Romania asa cum e,si sa-i ia naiba pe guvernanti.Fufa de Nuti Udrea e la turism?Sau la transporturi?

Pauline Kael 10 Mar 2009 18:27

Hai,nu mai spune.I-auzi.Ete,de-astea iubesc io Romania ,in necazu' vost.Tzztzz.

bre 11 Mar 2009 12:07

Originally Posted by erectia eunucului:

Nu vreau sa jignesc patria muma dar daca as fi un turist occidental nu cred ca as veni pina in Romania.Nu ar merita efortul :3 biserici in nordul Moldovei,citeva castele copiate dupa moda Occidentului(in Franta,Spania ,Italia gasesti la fiecare pas 'spe mii de asemenea obiective turistice ),porti maramuresene ''scluptate'' tot mai kitschos ,namolul de la Techirghiol,corcodusul lui Eminem,glodul din satele romanesti ,tigarile Carpati,drojdierii satelor care mor accidentati pe soselele patriei,RATA plina de navetisti transpirati.Ok e ceva natura misto dar nu peste tot.Mergi cu trenu' de la Bucuresti pina la Constanta sau Craiova si te plictisesti mai ceva ca la ''Duminica in familie ''.
Daca as fi occidental as vrea ceva exotic (Fiji,Brazilia ,Kenya,s.a.m.d. ) nu un Occident dat cu ''Ubik'' cum este Romania.
Este tara noastra ,o iubim,o blestemam dar s-o vindem turistic este foarte greu.E ca si cum am incerca sa vindem festivalul ''Mamaia'' drept ''Grammy Awards'' sau pe Cotabita drept Nick Cave.

manastirile din nordul moldovei (care nu-s doar 3) sunt extraordinare. pacat insa ca puhoiul de turisti care vin acolo habar n-au la ce sa se uite.

StefanDo 12 Mar 2009 14:01

oricat m-as screme, n-as putea scoate zece locuri obligatoriu de vizitat in Romania. In schimb pot sa fac acest lucru un singur arondisment din Paris :( Din nefericire, Romania este o destinatie de calatorie viabila doar pentru... calatorii in timp

care ar fi cele zece obiective turistice obligatorii de la noi?

corinka 12 Mar 2009 14:16

Originally Posted by mafalda:

Complexul arhitectural Brancusi de la Tg. Jiu
Castelul Bran (speculeaza obsesia strainilor pentru Dracula)
Complexul Sarmisegetuza pentru cei atrasi de paranormal ( se speculeaza ca acolo ar exista o poarta temporala prin care poti sa treci into alta dimensiune)
Delta Dunarii
La Sanatoriul Balneoclimateric de la Techirghiol vin straini in carje si pleaca pe picioarele lor pentru ca acolo gasesc namol sapropelic cu calitati terapeutice - unic in Europa!

Am ales aleatoriu
Cred ca mai sunt si altele dar nu imi vin in minte acuma

Manastirile din Moldova, chiar am vizitat cateva weekend-ul trecut, merita!

bre 12 Mar 2009 14:20

eu am fost de curand in paris si pot sa spun ca m-a dezamagit. poate a fost de vina si starea mea, nu stiu. e adevarat, a fost extraordinar ca am vazut toate muzeele dupa care salivam de ani de zile si ca mi-am luat carti si albume tari, orasul e frumos, ai ce vedea - o luna daca ai sta nu te-ai plictisi. totusi, e ceva, ceva care pe mine nu m-a atins.

in plus, nu stiu de ce trebuie sa ai mereu un obiectiv de vizitat. urmatorul oras pe care vreau sa-l vad vreau sa fie fara muzee si catedrale de bifat, vreau sa ma plimb aiurea pe strazi.

mie mi-au placut toate locurile din ro unde am fost, si cred ca au meritat: nordul moldovei, maramures, sibiu si sighisoara, cetatea rupea, cluj, timisoara, vulcanii noroiosi, delta dunarii, 2 mai si vama, rasnov, brasov, targoviste, moeciu si magura, valeo oltului, dunarea la portile de fier etc etc

corinka 12 Mar 2009 14:26

Multumita lui Bre mi-am amintit si de Sighisoara. Inca un obiectiv turistic intresant in Romania.
Mie mi-a placut foarte mult Parisul, dar mai mult m-a impresionat Viena. Iar acum doi ani am vizitat Atena, care m-a atins pana in adancul sufletului. Nu pentru Acropole. Am vizitat templele, sunt frumoase, dar pur si simplu strazile si trotuarele, pietele Atenei, cladirile mi-au ramas in suflet. Mi-e dor de Atena.

All times are GMT +2. The time now is 18:41.