![]() |
Hehe, am cunoscut doi medici CARUNTU, Florin si Florin, tatä si fiu. Tatäl ne-a tratat si pe mine, si pe taicä-miu, iar fiul mi-era coleg de liceu si bun amic. Da' nu erau dermatologi, ci infectionisti, la Colentina.
Costin ästa le-o fi nepot de vär, ceva. |
Ete lulu, päi am zis cä era la Colentina.
|
M-am prins.
(Da, nu ca el, cä äla-i Cioacä cu Ciî mare.) |
concluzia: nu e mereu ca-n filme (4,3,2)
si nu numai viata bate filmul. :) |
N-o fi ca-n "4,3,2," da' ca-n "M.D.L." e mereu!
Corect, si Mafalda bate doctoriciul. Pe bune, am putea sä ne organizäm: P.A.L.M.A. = Partidul Alora care Lovesc Medici Abjecti. Mergem dupä ei prin spitale si le däm în cap cu sarailii (cä-s însiropate). Periodic, câte un membru devine kamikaze: în loc de sarailie sau baclava, pumn în nas sau sut în coaie (în prezenta presei) si asumarea consecintelor legale. |
Am si eu destui (ce sä mai zic de bunicä-miu, medic pediatru si profesor universitar la Cluj, sau de familia Cäruntu, de la Colentina, buni prieteni de familie si oameni realmente devotati si onesti) - de-aia, zic, în denumire partidului precizäm "abjecti"; adicä numai p-äia-i luäm la pocealä, nu si putinii dar onorabilii medici adevärati.
|
Tatä, mamä si fiu: Florin, Veronica si Florin jr.
Tatäl i-a prelungit tatälui meu viata cu doi ani (usori - nu chinuiti; '77-78 ), când altfel ar fi murit în câteva zile (m-a tratat si pe mine, de ceva usor, în '89); fiul mi-a fost coleg de liceu si bun amic. Semnificativ e faptul cä initial ne-am cunoscut strict pe relatia pacient-medic, iar familiile s-au împrietenit ca urmare a acestui fapt. |
Yay!! :D
Conform regulamentului, acum ai dreptul la rang personalizat (cum are MinRep "Legend", Nume "The Mythbuster", eu "Unlikely Messiah", etc.) Alegeti-l, si scrie la Stäpânire. |
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...c-personal.htm
Societatea de tip big brother catre care ne indreptam, daca o sa ne lasam inventariati, inregistrati, cipatzi, indosariati, fishati, scanati, filmati etc. Si stiti care e treaba? Mi se pare ca nu prea putem face nimic...inertia e prea mare. Nu sunt adeptul conspiratiilor dar inclin sa cred ca intr-adevar o noua "stare a lucrurilor" sau "ordine mondiala" daca va place termenul , se instaureaza pe nesimtite in viata tuturor... http://www.hotnews.ro/stiri-esential...c-personal.htm Comanda de pizza in 2012... Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza. Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Puteti sa-mi dati numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ? Clientul -- Numarul meu de identitate nationala... da, un moment. 6102049998-45-54610. Telefonista - Multumesc, dle X. Vad ca locuiti la1742 Meadowland Drive si aveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numarul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail este [email protected]. Corect? Clientul - Mmda.. Da' de unde aveti toate informatiile mele? Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de HSS. Clientul -- HSS, ce dracovenie mai este si asta? Telefonista - Suntem legati electronic de Homeland Security System, domnule. Clientul -- (oftand) Asta e. Vreau sa comand doua pizza, Specialul All-Meat. Telefonista - Nu cred ca este o idee prea buna, domnule. Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne? Telefonista - Domnule, analizele dvs. medicale arata ca aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne. Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi? Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa. Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa? Telefonista - Ei bine, vad aici pe monitor ca saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia. Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza marime medie pentru familie. Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs. este $49.99. |
Lung, lung... Cel mai probabil, vor discuta asa:
Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza. Vreau sa comand doua pizza, Specialul All-Meat. Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Dar nu cred ca este o idee prea buna, domnule. Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne? Telefonista - Domnule, aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne. Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi? Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa. Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa? Telefonista - Ei bine, saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia. Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza marime medie pentru familie. Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs. este $49.99. |
for the record, nu sunt eu autorul dialogului, deci nu mie tb sa imi adresezi sugestia :lol: . era doar un comentariu pe site-ul respectiv al unui alt cititor
|
Am presupus. Observatiile mele se refereau strict la text.
|
ce parere aveti despre reportajele acestea?
http://www.evz.ro/index.php?zone=cat...ate=2008-03-05 |
Ce parere sa am,ca Ev Zilei manaca rahat.Ca Anthony Bourdain e un drogat cosmopolit si snob,care face din hrisca(bici) rahat,si ca Zamir ala sa fie tras in tzeapa.
PS: ador micii si berea la botul calului.Sau la coada,dupa cum scrie in EV zilei. Imi place Romania asa cum e,si sa-i ia naiba pe guvernanti.Fufa de Nuti Udrea e la turism?Sau la transporturi? |
Hai,nu mai spune.I-auzi.Ete,de-astea iubesc io Romania ,in necazu' vost.Tzztzz.
|
Originally Posted by erectia eunucului:
manastirile din nordul moldovei (care nu-s doar 3) sunt extraordinare. pacat insa ca puhoiul de turisti care vin acolo habar n-au la ce sa se uite. |
oricat m-as screme, n-as putea scoate zece locuri obligatoriu de vizitat in Romania. In schimb pot sa fac acest lucru un singur arondisment din Paris :( Din nefericire, Romania este o destinatie de calatorie viabila doar pentru... calatorii in timp
care ar fi cele zece obiective turistice obligatorii de la noi? |
Originally Posted by mafalda:
|
eu am fost de curand in paris si pot sa spun ca m-a dezamagit. poate a fost de vina si starea mea, nu stiu. e adevarat, a fost extraordinar ca am vazut toate muzeele dupa care salivam de ani de zile si ca mi-am luat carti si albume tari, orasul e frumos, ai ce vedea - o luna daca ai sta nu te-ai plictisi. totusi, e ceva, ceva care pe mine nu m-a atins.
in plus, nu stiu de ce trebuie sa ai mereu un obiectiv de vizitat. urmatorul oras pe care vreau sa-l vad vreau sa fie fara muzee si catedrale de bifat, vreau sa ma plimb aiurea pe strazi. mie mi-au placut toate locurile din ro unde am fost, si cred ca au meritat: nordul moldovei, maramures, sibiu si sighisoara, cetatea rupea, cluj, timisoara, vulcanii noroiosi, delta dunarii, 2 mai si vama, rasnov, brasov, targoviste, moeciu si magura, valeo oltului, dunarea la portile de fier etc etc |
Multumita lui Bre mi-am amintit si de Sighisoara. Inca un obiectiv turistic intresant in Romania.
Mie mi-a placut foarte mult Parisul, dar mai mult m-a impresionat Viena. Iar acum doi ani am vizitat Atena, care m-a atins pana in adancul sufletului. Nu pentru Acropole. Am vizitat templele, sunt frumoase, dar pur si simplu strazile si trotuarele, pietele Atenei, cladirile mi-au ramas in suflet. Mi-e dor de Atena. |
All times are GMT +2. The time now is 18:41. |