![]() |
Off topic.
Propun ca in cazul in care cineva intentioneaza sa posteze o imagine care ar putea tulbura, sa se puna doar linkul aferent si o atentionare. Si n-or sa mai fie probleme. Ceva de tipul: Atentie, imaginile urmatoare contin scene interzise minorilor/cardiacilor/etc. Scuze de off topic. Continuati. |
Tertium non datur (2005)
|
Da, Paule. Te rog!
|
![]() ![]() |
E romanesc.
|
este.
|
Operațiunea „Monstrul”?
|
ăăă ... nu.
|
La ala ma gandeam si eu, vazand delta.
|
delta. check
|
E documentar?
|
documentar. check.
|
Alarma in delta? :))
|
nu.
|
Incerc o combinatie intre delta si pelicani :)). "Delta pelicanilor".
|
aventurile lui babusca
|
Dacă e documentar poate fi „Singur printre pelicani”.
|
nu.
nu. nu. |
Asta e?
|
nu.
|
Pelicanii din 71 de Ion Bostan...
|
nu. dar ...
pelicani. check. |
Doamne, disper. "Se intorc pelicanii", tot de Ion Bostan, din 85 :)).
|
nici.
|
:| "Pelicanii in alerta"? Sau... "Pelicanii la munte si la mare" :)). Glumesc. Se poate inca un indiciu? Multumesc.
|
păi v-am dat toate indiciile posibile: documentar românesc, cu pelicani, în Delta Dunării. mai trebuia să vă dau titlul...
hai că vă dau răspunsul şi vă pun un alt film la ghicit. răspuns: ![]() ![]() ![]() şi noua ghicitoare: ![]() |
şi ca să fie simplu, titlul e (tot) în imaginea pe care am pus-o ...:D
|
nasol rău de tot cu filmu' românesc ...B-) v-am pus tot titlul (din imagini) şi tot nimic
|
Nufarul Rosu (1955)?
|
nici ăsta.
da' concursul continuă cu fotografia alb-negru ... |
Pai tre sa zici titlul ca sa continue. Gagica arata a rusoaica, poloneza ori ceva de genul. Este?
|
ghicitoare:
![]() ![]() ![]() răspuns: ![]() gagica nu e nici rusoaică şi nici poloneză, da' eşti pe aproape ... |
Doamne, le-am luat la rand de Ion Bostan, dar m-am oprit, am zis sa nu exagerez :)
|
Dom' Paul, am mai propus și noi ghicirea unor filme obscure, dar ăsta nici măcar la IMDb.com, necum la Cinemagia.ro, nu e de găsit. În numai patru locuri e menționat filmul lui Ion Bostan (soțul lui Betty, Zizi?)
http://www.google.com/#hl=ro&q="la+pescuit+printre+nuferi+și+pelicani" și http://www.google.com/#hl=ro&q="la+pescuit+printre+pelicani+și+nuferi" |
cum baza cinemagia e în mare copiată din baza celor de la IMDb iar ăia de la IMDb nu le au nici ei pe toate (sic!), mai sunt încă multe care lipsesc din amândouă bazele de date ...
iar filmul e trecut (corect) în portofoliul lui Bostan la CNC. hai, să vă văd la cealaltă fotografie. |
Filmul e dinainte de anul 2000?
|
nu
|
Unguresc? Bela Tarr? (de fiecare data cind infirmi, tre' sa dai un indiciu:D )
|
nici, unguresc, da' te apropii.
|
Rusia, Polonia, Ungaria. Ma apropii pe calea ocolita cred.
|
Romanesc, documentar?
|
Cigaretta mon amour - Portrait meines Vaters (Germania, 2006)
|
windom, ca-n versetu' 13
anaemona - da nu ipu - nu |
scurtmetraj?
|
da
|
Paul, sa recapitulam: film romanesc de scurt metraj facut dupa 2000. Boooooooone...
Alb-negru sau s-a nimerit lumina asa in poza? trecut in imdb? :)) Oricum pe mina ma intereseaza scurt-metrajele, o parte sint pe youtube sau alte site-uri dar unul care-mi place foarte mult, Canton din 2004, nu-l gasesc nicaieri :( |
Daca trecem la chitibusuri, deschid si eu tolba...>:)
|
alb-negru. nu apare pe IMDb (v-am spus că au lipsuri) dar apare pe cinemagia ... şi nu e chiţibuş.
|
Zippo?
|
mai tre' să zic?
o iertăm şi pe asta şi vă mai pun una? |
All times are GMT +2. The time now is 13:51. |