Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Liviu- 30 Sep 2010 22:04

Suntem campioni si in a ne victimiza...

Golul cica a fost in minutul 6:58 de prelungiri, nu in minutul 8. Dupa gsp.ro Tatarusanu a stat jos 2 min si 23 sec, dar nu cred ca au pus la socoteala si timpul care i-a trebuit sa execute lovitura. Schimbarea a tinut 22 sec tot dupa calculele lor, dar din cate am inteles regulamentul impune 30 sec pt orice schimbare. Daca luam la limita 2:23+0.22+4 tot dau 6:45, deci arbitrul a prelungit 13 sec in plina faza. Daca luam dupa regulament a prelungit doar 5 sec, iar daca am dreptate si lui Tatarusanu i-au mai trebuit vreo 20 de sec sa execute acea lovitura de 6m (parca asta era), atunci arbitrul mai putea lasa jocul si dupa gol...

Floydman 30 Sep 2010 22:08

@omudindulap

tu cand ai comentat negativ un film te-a intrebat cineva daca esti un mare regizor care a facut filme valoroase ca sa ai dreptul sa comentezi?

fotbalul o fi jucat de profesionisti dar e jucat pt public si suporteri. deci publicul si suporterii au voie sa critice. fara ei fenomenul n-ar exista.

Judex 30 Sep 2010 22:08

Floyd, jegul ala polac a tras cu ei inca dinaintea gestului imbecil facut de Pandele. Cu cateva zeci de secunde inainte trebuia sa-l ingalbeneasca - cel putin!!! - pe nemernicul sudafrican. Dupa ce l-a dat afara pe grec, a inceput circul mancatorilor de cacat iudaic. Putea foarte bine centralul pizdii sa ia un tricou de la carnatul de Mazzari si sa joace linistit. Oricum a respectat directivele UEFA. Am sa-l gasesc pe mizerabil, cat de curand. X(

omudindulap 30 Sep 2010 22:12

Liviu, e o reactie fireasca, nu zic justificata. Dupa ce conduci cu 3-0 si esti egalat in minutul 98, cum ai vrea sa reactioneze un om pasionat? Sincer acum. Suntem oameni, nu albastrei.

@Floydman, nu ti-a interzis nimeni sa comentezi, insa afirmatia ta legata de inexactitatile fundasilor romani din minutul 98 m-a contrariat. Atata tot. E ca si cum ti-as reprosa eu ca, dupa vizionarea consecutiva a 4 filme tarkovskyene, ai motait la jumatatea celui de-al cincilea. Putin fortata comparatia, dar..intelegi tu.

SoX 01 Oct 2010 10:53

@Liviu-, teoretic un meci de fotbal are 90 de minute insa practic el este jucat intr-un timp maxim de 70 min. Restul minutelor din cele 90 regulamentare si teoretice sunt pierdute prin aranjarea zidului la o lovitura libera, executarea unei aruncari de la margine, pregatirea tactica de dinaintea unui corner, etc. Drept dovada sunt cifrele care arata posesia mingii a ambelor echipe. Prin urmare, nu poti prelungi meciul secunda cu secunda deoarece timpul regulamentar ar deraia total. Nu ar mai exista meciuri de 90 de min ci de 110, 120, etc... Nu e ca la handbal unde ceasul se opreste atunci cand se tavaleste un jucator, pentru ca diferenta de timp regulamentar e destul de mare. Cat despre meciul de aseara chiar si cele 4 min de prelungire aratate de la margine au fost prea multe deoarece nu s-au facut toate schimbarile si nici nu au existat trageri de timp exagerate.

Chambord 01 Oct 2010 13:54

A fost nevoie de un grec idiot si un polonez infect ca sa ne reamintim ca fotbalistii romani au scris in ADN: A nu se expune la presiuni mari ! Pericol de implozie.

Dupa Copenhaga si Middlesbrough n-am putut sa dorm de furie. Mi-am jurat ca nu se va mai intampla. Aseara am injurat un sfert de ora (fara prelungiri) nationalitatile de mai sus dupa care mi-am vazut de viata si apoi de somn, linistit.

danonino 01 Oct 2010 14:05

Cu siguranta ca arbitrul e de vina ca jucatorii lui napoli jonglau mingea in careul stelei in ultimul minut. Lipsa de concentrare. Nimic mai mult.

rrs85 01 Oct 2010 20:53

Mentalitatea bat-o vina, asta-i marea noastra hiba, suntem - CATEODATA - prea fraieri pentru lumea asta, mult prea fraieri... A gresit si Kapetanos, a gresit si "polishul" ala de arbitru, dar cele doua puncte s-au pierdut pe mana Stelei. Cum plm sa ai lovitura libera, in ultimile faze ale meciului, si tu sa dai ca boul in tribuna in loc sa incerci sa ai o posesie cat mai prelungita!?:-O

omudindulap 09 Oct 2010 22:49

Din nou, bara si un arbitru fac diferenta...

redmen 09 Oct 2010 22:50

Asta o zici tu sau Lucescu Junior?

danonino 09 Oct 2010 22:56

*introdu aici o lamentare"

omudindulap 09 Oct 2010 23:08

Au fost mai buni francezii, clar, dar parca prea ne fura astia in ultimul timp (Liverpool, Napoli, Franta, Turcia) si prea o dam in bara, la propriu si la figurat. Cu putina sansa, puteam scoate un egal. A doua repriza am jucat chiar bine. Sa nu mi spuneti ca va e rusine ca sunteti romani....

redmen 09 Oct 2010 23:13

Asta e fotbalul,unii sunt mai buni,iar altii nu stiu sa lupte pana in ultima clipa.Franta a luptat pana in ultima clipa si a dat doua goluri.Restu` nu o sa mai conteze maine.

P.S. Nu mi`a fost niciodata rusine de faptul ca sunt roman si ii dispretuiesc pe cei care afirma asa ceva.

danonino 09 Oct 2010 23:24

Nu o inteleg pe asta cu a fi mandru ca esti roman. La dracu', eu nu am avut nici un cuvant de spus in privinta nasterii mele. La fel de bine puteam sa fiu si togolez. Aici poti fai mandru de nationatilate doar pentru ca ea a mai fost detinuta si de alti oameni.
Cu siguranta, nationala de fotbal a Romaniei nu poate trezi mandrie in faptul ca esti conationalul lor.

Sa nu dam vina pe arbitru ca Romania nu joaca nimic. Nu stim sa atacam, nu stim sa ne aparam.
Radoi si Cocis, la varsta de 25 de ani, s-au dus sa joace fotbal in curtea din spate a seicului... nu sunt chiar sportivi, nu au mentalitea unuia.
Lucescu e prost, mie chiar imi pare rau ca, am primit golul ala din ofsaid, dintr-un singur motiv: Lucescu Jr. are acum o scuza, are pe cine sa acuze.

Golul a fost incorect, dar victoria Frantei a fost meritata.

Acum sa vorbim despre mentalitea oribila a romanului.
Da, ai primit un gol, corect sau incorect, golul a fost validat. De ce nu te lupti sa egalezi? De ce nu iti joci in continuare sansa? De ce te lamentezi in loc sa dai tot ce poti pentru a castiga? Noi am fost sa vedem Turnul Effeil, nu am fost sa castigam meciul, sa ne jucam sansa.

redmen 09 Oct 2010 23:40

Nu era vorba de mandria de a fi roman,ci de a nu iti fi rusine ca esti roman.

omudindulap 10 Oct 2010 00:01

Danonino se cearta cu sine insusi...

Originally Posted by moi:

Au fost mai buni francezii, clar..

danonino 10 Oct 2010 00:04

Originally Posted by omudindulap:

Din nou, bara si un arbitru fac diferenta...

Danonino se cearta cu sine insusi...

Originally Posted by moi:

Au fost mai buni francezii, clar..

bagi mana in foc?

omudindulap 10 Oct 2010 00:11

Pffff..chiar trebuie sa desenez??

Francezii au fost mult mai buni, in sensul ca au tinut mai mult de minge (dar asta facuse si Bayern cu Inter in finala CL), dar daca mingea ar fi intrat in poarta la ocazia lui Sap sau daca arbitrul ar fi fost mai atent la joc si nu ar fi tras cu ochiu prin tribune, cautandu-l cu privirea pe Platini, e posibil sa fi reusit macar un rezulatat de egalitate.
Evident, nu are rost vreo discutie acum. Zarurile au fost aruncate. Franta-Romania 2-0.
Clasamentul...
.
.
.
5. Romania........2p
6. Luxemburg ....1p

Un singur jucator al lor valoreaza cat intregul nostru 11. Nu vom putea domina niciodata Franta. Dar am fi putut, conjunctural, sa-i si batem. Asa cu jocul nostru puturos.

danonino 10 Oct 2010 00:18

eu am vrut sa evidentiez ca tu ai o disputa personala cu tine.

n.b.

la postul tau, raspunsul meu e scurt si se refera la "mandria de a fi roman"

keepwalking 10 Oct 2010 00:25

kkt, franta romania 2-0?
hahaha!
ma cac in romania!
am voie?
intreb,

moltisanti88 10 Oct 2010 08:48

Originally Posted by danonino:

Acum sa vorbim despre mentalitea oribila a romanului.
Da, ai primit un gol, corect sau incorect, golul a fost validat. De ce nu te lupti sa egalezi? De ce nu iti joci in continuare sansa? De ce te lamentezi in loc sa dai tot ce poti pentru a castiga?
Noi am fost sa vedem Turnul Effeil, nu am fost sa castigam meciul, sa ne jucam sansa.

Ai vazut tineretul in meciul cu Anglia? Tot romani sunt si aia.

Judex 10 Oct 2010 15:36

SoX, baga niste nervi pe-aici. Ciudat, cum iti ziceam, mie mi-au trecut imediat dupa meci. :))

SoX 10 Oct 2010 15:44

Franta + Africa + arbitrii + gol din offside 2-0 Muce Mic + bara + Florescu - (minus) Tanase - atac - fotbal!

Cam asta e ecuatia cu toate "cunoscutele"...

Judex 10 Oct 2010 16:11

Misto ecuatie. ;)
Nu era de ajuns ca suntem romani, mai era nevoie sa ne si toace cu arbitrii. =))

Floydman 11 Oct 2010 12:50

sa privim si partea buna. jocul rezultatelor ne tine in carti, iar obtinerea locului 2 e perfect posibila. echipa e in crestere fata de primele doua meciuri si s-ar putea sa ne permitem chiar inca o infrangere cu Franta. In rest putem bate tot, zic eu.

crin3l 11 Oct 2010 14:34

Putem bate tot, dar probabil nu se va intampla.De ce ? Pariez pe mentalitatea noastra de cacat si pe talentul de selectioner al lui Lucescu Jr.

victor 11 Oct 2010 15:12

Probabil asa gandeste si Becali despre antrenorii lui. Noroc ca la federatie e unul mai inteligent decat Becali.

Nu vreau sa il apar pe Junior dar nu credeti ca trebuie sa lasam si noi un antrenor vreo doi ani ca sa vedem daca are o idee pe termen lung ? Nu putem spune ca dam pe afara de talente astfel incat sa acuzam un antrenor ca face lucruri gresite. Mi-a placut ce a zis cineva(poate Dumitru) atunci cand a revenit Chivu : Asta e bine mai avem nevoie de inca 10.

Cand Steaua joaca de tot rahatul, cand Dinamo e o laba trista, Clujul are numai straini de unde mama dracului sa strangi o echipa ?

Ce poti sa ceri de la niste jucatori de doi bani ? Nu e bun X, trebuia bagat Y dar cine poate fi sigur ca ca ala era mai bun ? Ca nu cedeaza fizic, psihic sau pur si simplu e limitat ? Nationala noastra a mers atata timp cat la mijloc aveam coordonatori de joc de valoare. Pana nu gasim macar o juma de Hagi asa va fi nationala fie ca va fi Lucescu, Boloni, Andone, Bursucu sau......

Si cu Mutu asta sa ma ma lase in pace, nu a jucat de nu stiu cand. Oricum nu era el genul sa faca efort pe teren, cine crede ca va face minuni ?

Defilam cu ce avem, cand o sa avem si noi un Remy care sa dea gol macar din offside mai vorbim.

crin3l 11 Oct 2010 15:27

Si eu spun ca la nationala nu sunt selectionati jucatori de valoare, insa s-ar putea gasi, dar nu sunt chemati la nationala. Si aici ma refer la Sinmartean, la Adrian Cristea (la cati jucatori de calitate avem nu ne permitem sa nu chemam fotbalisti valorosi precum el, chiar daca ajunge cam des prin presa si nu tocmai cu ceva pozitiv) si de ce nu, Pancu si cu Florin Cernat (recunosc ca la ultimii 2 este mai mult talent decat munca, dar acesti jucatori sunt cei care lipsesc in actuala nationala si poate daca sunt selectionati vor fi si motivati sa se implice mai mult).

danonino 11 Oct 2010 21:58

toate ca toate dar Mutu ne-a dus la Euro 2008.

chuckyfan 12 Oct 2010 18:55

asta asa e dar daca nu ne invatam fara el ajungem sa ne batem de la egal la egal cu vatican.(stai ca astia n-au echipa, fotbal=satan>:) )

victor 12 Oct 2010 19:03

toate ca toate dar Mutu ne-a dus la Euro 2008.

la o bere amintirile sunt bune. cand ne trezim ne gandim si la viitor.

danonino 12 Oct 2010 19:31

2008 .... 2010

Nu e chiar atat de indepartata perioada.

keepwalking 19 Oct 2010 22:26

suntem impiedicati rau de tot,,,trei autogoluri "pentru" cfr X(

Chambord 22 Oct 2010 10:40

utrecht-steaua

in sfarsit am vazut si eu un meci in care avem parte de un arbitraj cinstit (aka arbitrul ne favorizeaza pe noi)

plus

in sfarsit am vazut si eu un meci in care avem parte de noroc cu carul (aka adversarii au o gramada de ocazii, bara, gol valabil anulat, dau autogol, portarul nostru scoate de pe linia portii in ultima secunda, etc)

omudindulap 22 Oct 2010 12:14

A fost offsaid, e vorba de o reactivare a pozitiei. Mai uita-te o data la faza si la tipul in care degajeaza Ricardo. Asta ii explica si arbitrul de tusa celui care a marcat: reactivare.
In rest, da, sunt de acord, am avut noroc. Am jucat doar in 7-8 jucatori. Suntem slabi.

Federico 22 Oct 2010 13:06

Nu mi-o luati in nume de rau dar vroiam doar sa marturisesc cat de induiasatoare mi se pare folosirea persoanei I plural de catre microbisti cand povestesc despre echipa preferata. :-*

Chambord 22 Oct 2010 14:52

A fost offsaid, e vorba de o reactivare a pozitiei.

Deci inseamna ca arbitrul nu ne-a favorizat ... a facut doar ce era corect :-? Tu-i curu ma-sii de arbitru nenorocit. Ne-a furat pe fatza ! Huoooooooo ! HOTZII HOTZII

Plm cat ghinion putem avea ! Nici macar un gol valabil de-al adversarului sa se anuleze n-avem bafta. #-o

crin3l 26 Oct 2010 15:04

Cata dreptate =))

Judex 02 Nov 2010 19:44

Fratilor, avem meciuri in seara asta! B-)

Judex 02 Nov 2010 23:58

Un site pe care pot vedea meciurile din Champions League? Vreau sa urmaresc AC Milan -Real Madrid diseara.

http://www.myp2p.eu/

keepwalking 03 Nov 2010 20:40

incepe meciul.:D

keepwalking 03 Nov 2010 21:09

2-0 pentru Bayern in minutul 24.
n-avem nici o treaba.

redmen 03 Nov 2010 21:11

Pronosticul meu este 1 - 4.So far so good.

L.E. Morala : nu pariati pe romani.

rrs85 24 Nov 2010 10:30

Basel - Cfr Cluj 1-0, si am pierdut orice speranta pentru primavara europeana... Este inadmisibil ca in +90 minute de joc sa nu ai nici un sut pe poarta, in conditiile in care din minutul 15 erai in dezavantaj!:(

bremen1980 24 Nov 2010 10:32

Dar Cirtu a fost la inaltime .:(( A zburat geamul ala din doua picioare .
Cred ca CFR ar trebui sa dispara in urmatorii ani.Toata vlaga ei s-a dus si meteoritul deja a cam ars .In 2-3 ani o sa fie un fel de Urziceni.

rrs85 24 Nov 2010 10:53

Eu nu stiu cum de ajuns el sa fie antrenor la Cfr!? Numirea lui a fost ca o sendinta la moarte sigura, lenta, dar sigura.

bremen1980 24 Nov 2010 10:57

Astia de la CFR pot acum sa mai faca niste bani vinzindu-i pe toti in iarna .La anul cind CFR o sa termine pe 10 nici Mos Craciun n-o sa-i mai cumpere.Cirtu n-are nici-o vina pentru ca jucatorii se gindesc s-o stearga .

rrs85 24 Nov 2010 11:01

Pe cine sa vanda, pe Traore care nu a facut o preluare ca lumea tot meciul? Pe Culio care fugea cu capul in pamant pana se dribla singur? Pe Kivuvu, zici ca era masa de biliard sarea mingea din el mai ceva ca artificiile de revelion? Pe Tony, care abia mai putea sa respire cand il lua aia la ture? Si as putea continua...B-)

bremen1980 24 Nov 2010 11:03

Sa-i dea la bax .=))

rrs85 24 Nov 2010 11:11

=)) Auci! Ar fi o varianta...

All times are GMT +2. The time now is 18:05.