![]() |
Pe acelasi drum inititat de herbert, se pare ca in steaua si rapid ni se gaseste Identitatea Nationala, steaua mamei lor de ciocolatii.
|
mai St3fan, n-am "initiat nici un drum". fii rasssat, nu rasssist...
|
Originally Posted by Cinemania:
nu trunchia propozitiile ca nu deloc de bun simt! citeste pana la capat: "Ce-i asa deosebit la douazeci (imi cer scuze daca gresesc detalii fotbalistice) de oameni care fug prin iarba sa "dea cu picioru" intr-o minge cu singurul scop de a introduce mingea printr-un cadru metalic? " Portarii nu au rolul de a inscrie, ca ceilalti jucatori. Rezulta 20 jucatori cu scopul de a inscrie goluri! |
;) tehnic vorbind, portarul poate face ce pastele masii ii place...ca nu e o idee buna sa lase ditamai plasa neaparata, asta e cu totul alta poveste. enfinnalle...acu' hai sa cautam closca de purici anali...
|
23 cu arbitrul
25 cu tusierii 100.027 cu rezervele, antrenorii, doctorii, bäietii de mingi, fotografii, cameramanii, masa presei, spectatorii, politia, jandarmii, Täriceanu si Bäsescu. |
Originally Posted by Supastar:
cate mai stii tu.... :D pai nu l-ai vazut tu pe Sacal ce lansari in atac are... |
Si când se lanseazä si galeria peste gard, în teren, de nu se mai cunoaste om cu persoanä - atunci sä vezi! :D
|
Astazi Benfica-Barcelona si Arsenal-Juventus.
Mutu e anuntat titular la Juventus. Villarreal si Milan in semifinale. |
de ce nu si, de ex. Sao Paulo - Guadalajara???
|
Nu stiu de unde atata noroc pe Dinamo,iar au castigat in minutul 92.Sper ca chestia cu ulciorul sa fie valabila si in cazul lor.
|
Cât de naºpa a putut sã joace Juve...
Fãrã vlagã, fãrã determinare, jucãtorii blazaþi etc. I-ar fi bãtut -cred- ºi Poli Iaºul Unde e Juvele lu' Vialli & comp. ? slaaab slaab |
cand in campionat castigi cum castigi...dar sa nu luam din meritele lui Arsenalul lui Wenger....Juve nu a fost lasata sa joace (in sens pur fotbalistic)
|
Originally Posted by silver_boy:
e-he trecute-s vremurile nenicilor! nici juve nu mai e echipa, da si astialalti joaca de numa. bietul nedved, cand nu mai poate cu ethnica si viteza incepe ciomageala. e timpul sa schimbe echipa, precum real madrid anunta in vara asta. vai de amarul lor... ma mir cum de castiga in campionat!! stiu stiu, povestile cu arbitrii care-i ajuta.. da' acu nu-i ahita ei meci de meci... las ca el aratam noi deseara. hai steaua hai rapid! |
Pai Juventus castiga in campionat...deoarece este o echipa extrem de solida si putine echipe italienesti joaca in viteza, "pe cartea atacului"; s-a vazut ca si Milan, si Juve au mari probleme cand adversarii joaca foarte rapid, combinatii in viteza.
|
Adevarul e ca am fost mai buni. Sper cu Basel.
|
...la mustaþã, cum se zice...
Bravos anyway (Here including Rapidul care nu s-a fãcut de rîs) |
Da.Sunt extaziat.Imi exprim public extaziasmul.Multumesc pentru atentie.
|
INCREDIBIL
Middlesbrough – FC Basel. 4-1 dupã ce Basel conducea cu 0-1 Steaua va întâlni aºadar Middlesbrough Viduka ãla o sã ne mãnînce ficaþii |
bv si pt steaua si pt middlesborough (chiar incredibil, ziceam ca gata la 0-1, si aqu cand am ajuns acasa nu-mi vine sa-mi cred okilor)
|
Gata. Cat de adversari ne sunt rapidistii, primele mele FELICITARI le adresez acestei echipe frumoase, carmuita de un Lucescu cel putin egal lui Oli. Mi-au tremurat toate pe Lia Manoliu..si numai o echipa mare te face sa tremuri. Sincer mi-a parut rau pentru Rapid la final, dar bucuria pentru calificarea Stelei e mai mare decat parerea de rau.
BRAVO STEAUA!!!!!!! BRAVO OLI!!!!!!! Cel mai fericit 0-0 :D Si felicitari suporterilor stelisti care nu s-au lasat provocati (stim cu totii pana unde-i duce capul uneori) BRAVO STEAUA!!!!!!! BRAVO OLI!!!!!!! |
All times are GMT +2. The time now is 19:42. |