![]() |
Se pare ca a murit topicul :)). anaemona, alex, faceti ceva.
|
Trebuia sa formulezi altfel propozitia :)) Suna cumva :-/
Un clue:Film din '06 |
|
Delicatessen.
Ramane doar imaginea pusa de anaemona. |
Originally Posted by Liviu-:
film european din anii 70 |
Mai repede un musical american.
|
no. un film cu emigranti italieni. mafioti...
|
Sa recapitulam: film european, din anii 70, cu emigranti italieni si mafioti pe deasupra. Ma depaseste problema. :|
|
al doilea mesaj era continuarea ideii lui ipu,aceea cu filmul american, dar nu musical, cum sugerase el...
|
Ah, eu ma gandeam ca stii despre ce film e vorba si incercam sa pun cap la cap amanuntele. Deci toate sunt speculatii, am inteles :P.
|
pai, asta-i frumusetea jocului...
|
Dezinformarea? :))
|
nu. parerea care si-o da fiecare dupa analiza detaliilor din poza respectiva...
atfel, un google-ist pasionat o poate depista in cateva secunde dar, sunt unii care recunosc din prima imaginea. mi s-a intamplat si mie, recunosc, doar o singura data... |
M-au distrat speculatiile :)) . Daca inca sintem la filmul meu :) nu este un film din anii '70.
Film spaniol, dupa anul 2000 iar personajul din imagine nu este ceea ce pare. De fapt, ca sa dau mai multe amanunte, filmul este despre o trupa de teatru in aer liber si actorul din imagine este in mijlocul unei astfel de reprezentatii. |
OK, OK, e Noiembrie (Spania, 2003)
http://www.youtube.com/watch?v=HiIoe0IEdTM |
ipuleanule, vezi ce pui de data asta....
stiu ca esti atasat de zona aia, dar evita asiaticismele, te rog... |
Dacă mă rogi... :)
![]() Simplu. „A rulat și la noi.” |
Soul Kitchen. Era chelnerita, nu?
|
Simplu, nu-i așa? Scena de pe acoperișurile Hamburgului. Eroul era cu spatele la cameră.
|
|
Blow Up?
|
Cum spuneam, usor ;)). Felicitari, Windom.
|
1 Attachment(s)
Attachment 541
Tot european, dar anii '70. |
Cumva La Luna ?
|
Indeed.
|
Ok.Easy one.Tot european,tot anii `70.
![]() |
Cumva tot de Bertolucci?
|
Nu.Are un dinte in maini persoana din imagine.
|
The Tenant?
|
Oui.
|
1 Attachment(s)
|
bai da o in pizda ma sii, ce-s cu pozele astea??!
|
de la Godard si Truffaut de pe prima pagina a topicului s-a ajuns la tipi care si-o trag in vena sau isi spala cutitele de sange.
bataie de joc! |
"Je t'aime moi non plus" de Serge Gainsbourg din 76.
|
Bai, da-o-n pizda ma-sii, daca nu-ti place, nu te baga. Ce e asta? E ARTA. Ramii la Ho, ho, ho...
M-am saturat de toate mironositele astea. Rasfoiti site-ul patriarhiei daca nu va place aici. |
Nu e Je t'aime moi non plus. Tot film european, tot anii '70.
|
Originally Posted by Windom:
sa-l interzica cineva pe psihopatul asta! eu imi bag picioarele si nu mai intru pe aici!! |
Salò?
|
charlotte rampling in the night porter?
|
Indeed. Recomandati?
|
Originally Posted by keepwalking:
Domnule batetipasulpeloc, purtati cumva ochelari de cal care va stanjenesc vederea? |
![]() are o legatura cu filmul precedent. |
The Servant.
@plimbarici, numai de la Cinematografia romaneasca sa nu pleci, sa nu care cumva sa ne vaduvesti de parerile tale inestimabile de acolo. Mai ales ca ti-ai cistigat pe deplin dreptul sa deschizi gura. In rest, keepwalking...:-h Cedez. @omule: Highly recommended. |
Originally Posted by Windom:
du-te naibii cu obsesiile tale morbide, du-te si te trateaza la psihiatru, nu aici! ia-ti si sleahta de retardati, schizoizi, freaks, satanisti si alte putori! |
1 Attachment(s)
|
Inherit the wind. (good choice :)))
![]() Initial am vrut sa pun o imagine din Salo, dar nu am gasit pe net scena cand personajele erau la masa servind o cina delicioasa. |
liviu, incearca sa pui doar jpg-uri, imaginea atasata de tine are aproape un mega si se incarca greu ;)
|
Playtime. Cedez.
|
Scuze, de obicei asa o salvez, dar acum m-am grabit si am uitat. O inlocuiesc imediat...
LE: Nu mai e nevoie... |
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 17:15. |