![]() |
gata,gata,copchii,inapoi la joak! :D Weez got important 'nnouncement to make:
Sor'mea sustine cum k aseara,la stirile PROtv Cluj s-a anuntat ca,la un moment dat-si ea zice ca in cadrul TIFF(desi....mhm?)-Cele trei LOTR-uri vor rula unul-dupa-altul,timp de aprox. 9h si 1/2 intr-unul dintre mindrele noastre cinematografe.TIFF sau ne-TIFF,ce pot eu sa zik e ca ma bucur k satu in Cluj.Nu stiu dak e vorba de versiunile extended sau 'orijinalele' dar oricum nu conteaza.Tineti minte lobby-ul ala pentru LOTR?It came ALIVEEEEE!I telll ya!ALIVVVVEEE!In nmomentul in care o sa stiu exact despre ce e vorba o sa trag un post mare si lat aici. DEOKAMDAT,TOT CE POT SPUNE E :CLUJ,IN CURAND,CELE 3 LOTR 'DINTR-UN FOC',CINEMATOGRAF...sper. |
Pai venim si noi la TIFF si ne cazam toti acolo la tine... ok? :wink: :lol:
|
OK.Sa va aducetzi corturi.... :D :wink:
|
Originally Posted by raptor:
Daca e la TIFF, macar sa fie in ziua alegerilor... (ca daca e in timpul saptamanii, cred o sa stau cam singur-cuc pe la scoala...) |
Pai cum corturi daca stam la tine? :lol:
Venim cu saltelele de acasa poate :lol: Anyway... acum serios, Emi a spus la un moment dat sa mergem cu totii la TIFF ... |
Am gradina,mah.... :D Vara,caldura,cer senin,ce sa statzi in casa...? :wink: :wink: :D
Oricum ar fi,eu va ashtept. (*) |
Originally Posted by MinRep:
Ete mah,acum aflu si eu ca am 'compatrioti' pe forum! :D Paim cum sa stai mah la scoala-scoala si faculta tin un an intreg,TIFFu' e doar cateva zile!Si oricum cine mai merge la scoala in ultimele doua saptamani?...iar examenele incep doar la jumatatea lunii,ce dreku'!... |
Originally Posted by ogto:
Bai kkt eu am vb frumos cu totzi. Stiu si eu sa vb urat dar nu prea rezolv nimic cu IMBECILI ca tine. Asta e valabil daca vb. cu mine daca nu imi cer scuze poate am inteles eu gresit :evil: |
Tu de ce te bagi in seama ca musca-n lapte? Vorbea cineva cu tine?
Ai grija cu gura aia... :x |
Am o saltea cu apa care ste predispusa la scurgeri... Pot sa o aduc pe aia? Are inauntru cam vreo 100 L de apa, :D
|
Mashavia asta de problema a ultimei pagini care nu se arata ma exaspereaza...
|
Am lasat eu de inteles cum ca as vrea sa devin amfibian,ogto? :D Auzi mah la el,saltea cu apa.... :lol: (*)
|
Nici tie nu-ti arata ultima pagina?
Hmm.... :o :roll: |
Originally Posted by BeNnY:
|
Huo! Gandalfe! Ti-am dat eu voie sa postezi p-aici ce am spus eu? :P si am zis 5 nu 6 :P
|
Degeaba va certatzi...LOTR a cashtigat. Cui nu-i convine, sa nu se uite. Traiasca berea...pardon..LOTR!!! :lol:
|
Merita 5, sau max 6... Dar atat...
|
Eu nu am spus ca nu merita nici unul... 5-6-7 tot merita...
|
Shi dupa parerea voastra(fiecare in parte), ce film ar fi trebui sa castige "cel mai bun film"? :wink: (*)
|
Gollum..daca te-ai uita atent la sectiunea OSCAR 2004 ai fi vazut ce filme am considerat ca trebuiau sa ia oscar-urile.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:07. |