Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

raptor 03 Mar 2004 09:44

gata,gata,copchii,inapoi la joak! :D Weez got important 'nnouncement to make:

Sor'mea sustine cum k aseara,la stirile PROtv Cluj s-a anuntat ca,la un moment dat-si ea zice ca in cadrul TIFF(desi....mhm?)-Cele trei LOTR-uri vor rula unul-dupa-altul,timp de aprox. 9h si 1/2 intr-unul dintre mindrele noastre cinematografe.TIFF sau ne-TIFF,ce pot eu sa zik e ca ma bucur k satu in Cluj.Nu stiu dak e vorba de versiunile extended sau 'orijinalele' dar oricum nu conteaza.Tineti minte lobby-ul ala pentru LOTR?It came ALIVEEEEE!I telll ya!ALIVVVVEEE!In nmomentul in care o sa stiu exact despre ce e vorba o sa trag un post mare si lat aici.

DEOKAMDAT,TOT CE POT SPUNE E :CLUJ,IN CURAND,CELE 3 LOTR 'DINTR-UN FOC',CINEMATOGRAF...sper.

BeNnY 03 Mar 2004 09:53

Pai venim si noi la TIFF si ne cazam toti acolo la tine... ok? :wink: :lol:

raptor 03 Mar 2004 09:56

OK.Sa va aducetzi corturi.... :D :wink:

MinRep 03 Mar 2004 09:58

Originally Posted by raptor:

DEOKAMDAT,TOT CE POT SPUNE E :CLUJ,IN CURAND,CELE 3 LOTR 'DINTR-UN FOC',CINEMATOGRAF...sper.

Daca e la TIFF, macar sa fie in ziua alegerilor... (ca daca e in timpul saptamanii, cred o sa stau cam singur-cuc pe la scoala...)

BeNnY 03 Mar 2004 09:58

Pai cum corturi daca stam la tine? :lol:

Venim cu saltelele de acasa poate :lol:

Anyway... acum serios, Emi a spus la un moment dat sa mergem cu totii la TIFF ...

raptor 03 Mar 2004 10:03

Am gradina,mah.... :D Vara,caldura,cer senin,ce sa statzi in casa...? :wink: :wink: :D

Oricum ar fi,eu va ashtept. (*)

raptor 03 Mar 2004 10:06

Originally Posted by MinRep:

Originally Posted by raptor:

Daca e la TIFF, macar sa fie in ziua alegerilor... (ca daca e in timpul saptamanii, cred o sa stau cam singur-cuc pe la scoala...)

Ete mah,acum aflu si eu ca am 'compatrioti' pe forum! :D
Paim cum sa stai mah la scoala-scoala si faculta tin un an intreg,TIFFu' e doar cateva zile!Si oricum cine mai merge la scoala in ultimele doua saptamani?...iar examenele incep doar la jumatatea lunii,ce dreku'!...

Ionutz55 03 Mar 2004 20:06

Originally Posted by ogto:

DAR NU ESTE!!! IMBECILULE!!!! nu este deloc cel mai bun film ever... Pot numi 100 de filme mai bune decat el... in timp...

Bai kkt eu am vb frumos cu totzi. Stiu si eu sa vb urat dar nu prea rezolv nimic cu IMBECILI ca tine. Asta e valabil daca vb. cu mine daca nu imi cer scuze poate am inteles eu gresit :evil:

BeNnY 03 Mar 2004 21:31

Tu de ce te bagi in seama ca musca-n lapte? Vorbea cineva cu tine?

Ai grija cu gura aia... :x

ogto 03 Mar 2004 22:14

Am o saltea cu apa care ste predispusa la scurgeri... Pot sa o aduc pe aia? Are inauntru cam vreo 100 L de apa, :D

raptor 04 Mar 2004 08:48

Mashavia asta de problema a ultimei pagini care nu se arata ma exaspereaza...

raptor 04 Mar 2004 08:50

Am lasat eu de inteles cum ca as vrea sa devin amfibian,ogto? :D Auzi mah la el,saltea cu apa.... :lol: (*)

BeNnY 04 Mar 2004 08:57

Nici tie nu-ti arata ultima pagina?

Hmm.... :o :roll:

Gaandalf 04 Mar 2004 13:34

Originally Posted by BeNnY:

Gandalf iti dai seama ca intentia mea nu a fost de nici un fel sa te jignesc!

Cat despre LOTR... eu imi mentin parerea ca CEL PUTIN pentru Cel mai bun Film nu merita sa ia... si nu mi s-a parut corect ca aici parca s-au dat premii pentru toata trilogia ... iar 3 filme vs 1 nu mi se pare corect... :roll:

NIGHTWANE care este cel mai mare LOTR HATER a recunoscut ca cel putzin 6 Oscaruri trebuia sa ia... so .. Benny u see LOTR trebuia sa ia ceva dk ar fi sa judecam dupa parerea ta... :D

Nightwane 04 Mar 2004 14:06

Huo! Gandalfe! Ti-am dat eu voie sa postezi p-aici ce am spus eu? :P si am zis 5 nu 6 :P

Demona 04 Mar 2004 14:49

Degeaba va certatzi...LOTR a cashtigat. Cui nu-i convine, sa nu se uite. Traiasca berea...pardon..LOTR!!! :lol:

ogto 04 Mar 2004 16:44

Merita 5, sau max 6... Dar atat...

BeNnY 04 Mar 2004 16:45

Eu nu am spus ca nu merita nici unul... 5-6-7 tot merita...

Sm�agol-Gollum 04 Mar 2004 20:20

Shi dupa parerea voastra(fiecare in parte), ce film ar fi trebui sa castige "cel mai bun film"? :wink: (*)

Nightwane 04 Mar 2004 20:30

Gollum..daca te-ai uita atent la sectiunea OSCAR 2004 ai fi vazut ce filme am considerat ca trebuiau sa ia oscar-urile.

All times are GMT +2. The time now is 17:07.